Forum » Pomoč in nasveti » win2000 professional-log on problem Nujno!!
win2000 professional-log on problem Nujno!!
miki16 ::
Na prenosniku ima frend nalozene win2000 professional.Hotela sva moj racunalnik povezat z njegovim pa sva namesto prejsnega workgrupa oz nekaj drugega namestila MSHOME.
Sedaj je pa problem v tem ko se windowsi skoraj nalozijo hoce User name in password ko se pojavi okno Log on windows.Ze prej je bilo to samo da prejsne upor. ime in geslo ne primeta.Ko vpisem prejsne upor. ime in geslo mi napise da se sistem ni mogel prijaviti in ostalae bederije.
Kaj mi storiti?
lp
Sedaj je pa problem v tem ko se windowsi skoraj nalozijo hoce User name in password ko se pojavi okno Log on windows.Ze prej je bilo to samo da prejsne upor. ime in geslo ne primeta.Ko vpisem prejsne upor. ime in geslo mi napise da se sistem ni mogel prijaviti in ostalae bederije.
Kaj mi storiti?
lp
mrTwelveTrees ::
če imaš windowse 9x - me potem, ko se logiraš v mrežo - na zagonu windowsov te vpraša za USER NAME PA PASS -> to moraš vedit katero je na prenosniku...
če pa to ne veš, lahko dodaš novefa userja v winsih 2000 > control pannel > users - pa tam daš new user : test: pass: test1 - daš administrator
potem pa to napišeš na drugi mašini ko se hočeš nanjo povezat - seveda ne pozabi dat na prenosniku SHARE...
če pa to ne veš, lahko dodaš novefa userja v winsih 2000 > control pannel > users - pa tam daš new user : test: pass: test1 - daš administrator
potem pa to napišeš na drugi mašini ko se hočeš nanjo povezat - seveda ne pozabi dat na prenosniku SHARE...
Mr.B ::
Probaj administrator brez gesla
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
miki16 ::
sem se ze probal prijaviti kot administrator pa ne gre.Novega uporabnika pa ne more ustvariti ker ne morem priti v nadzorno plosco ker ze na zacetku zahteva gelo.Pod save mode pa zahteva isto geslo.Kako bi to geslo odstranil?
lp
lp
Mr.B ::
Preveri z iskanjem, vem da je bila ena tema na izgubljno geslo za W2k, pos forumom. Probaj še safe mode, kjer je ponavadi administrator brez gesla, tako da lahko tako tudi spremeniš geslo, razen če nisi laufal kak dcpromo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | domače omrežje in skupinaOddelek: Omrežja in internet | 1856 (1807) | guly |
» | windows prijavaOddelek: Operacijski sistemi | 1247 (1165) | tvich |
» | Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !Oddelek: Omrežja in internet | 1595 (1437) | slokii |
» | Mojstri še enkrat Crossover povezava - POMOČOddelek: Omrežja in internet | 1978 (1536) | MrStein |
» | Win Xp mrežaOddelek: Programska oprema | 1445 (1207) | ToniT |