Forum » Pomoč in nasveti » Kako shranim sliko, ki je na namizju?
Kako shranim sliko, ki je na namizju?
ananchel ::
http://superuser.com/questions/620791/w...
tu ne piše. :(
mene zanima samo to, kako shranim sliko ozadja na disk.
AmokRun ::
Saj ti piše...
Odpri regedit (win+r in vpiši regedit).
Na levi poišči HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
Potem pa na desni strani poišči spremenljivko WallPaper. Tam ti piše kje se nahaja slika, ki je trenutno nastavljena za ozadje namizja.
Potem pa na desni strani poišči spremenljivko WallPaper. Tam ti piše kje se nahaja slika, ki je trenutno nastavljena za ozadje namizja.
Saj ti piše...
ma ne znam tega nardit. :(
kje je tipka win?
Saj ti piše...
ma ne znam tega nardit. :(
kje je tipka win?
sem prišla do tega: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop in našla spremenljivko Wallpaper. Zraven piše: C:/Users/IME//AppData... ampak tega AppData sploh nimam. :(((
Sem si pogledala video, ampak ne znam. :(((
Pod Orodja imam:
Pregled diska
Defragmentacija
Varnostno kopiranje
Pod Orodja imam:
Pregled diska
Defragmentacija
Varnostno kopiranje
ok, hvala :)
ma ne znam. :( Grem pod računalnik, tam izberem zavihek Lastnosti, potem orodja in imam zgornje 3 možnosti. se mi ne prikaže tako kot v videu. :(
a se res ne da na en enostaven način shranit sliko iz ozadja na disk?
ma ne znam. :( Grem pod računalnik, tam izberem zavihek Lastnosti, potem orodja in imam zgornje 3 možnosti. se mi ne prikaže tako kot v videu. :(
a se res ne da na en enostaven način shranit sliko iz ozadja na disk?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ananchel ()
smacker ::
Je že na disku, samo poiskat jo še moreš (skrita mapa AppData) in skopirat na željeno mesto
Druga (bolj komplicirana) opcija je skrit ikone in start meni, naredit printscreen in prilepit v slikarja pa pol shranit.
Druga (bolj komplicirana) opcija je skrit ikone in start meni, naredit printscreen in prilepit v slikarja pa pol shranit.
iii, sem našla :) :) :) :)
smacker, hvala za ves tvoj trud.
smacker, hvala za ves tvoj trud.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ananchel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CertifikatOddelek: Operacijski sistemi | 1000 (870) | videc |
» | "obešanje" Xp pri shutdownuOddelek: Pomoč in nasveti | 5966 (5324) | k4vz0024 |
» | [Windows XP] - skripta za preklop menjave regionalnih nastavitevOddelek: Operacijski sistemi | 1425 (1425) | mp218 |
» | Spysheriff? - wallpaper problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1698) | cryptozaver |
» | hitro odpiranje oken...Oddelek: Zvok in slika | 919 (844) | Lith |