Forum » Zvok in slika » audigy2 platinum ext. Terratec dmx 6 fire + zvocniki
audigy2 platinum ext. Terratec dmx 6 fire + zvocniki
Manson ::
A mi lahko prosim poveste katera kartica je boljsa za ustvarjanje glasbe audigy2 plat.ext ali Terratec dmx 6 fire. Sm bral v hrvaski racunalniski reviji VIDI, ad je Terratecova najboljsa, zdaj me pa zanima ali je razlika full ocitna.
Kje bi se pa mogoce dalo dobiti kaksno Yamahino kartico DSP factory ali kej podobnega ali Creamwar-ovo Luno2. Kaksno so pozitivne strani teh dveh kartic in zakaj sta toliko boljsi od gornjih dve, ali so sploh boljsi.
Potem me pa se zanima, kaksne zvocnike mi predlagate. Glavni name je glasba, potem pa se kaksen filmcek gor rukn. In koliksna je cena.
Hvala!
Kje bi se pa mogoce dalo dobiti kaksno Yamahino kartico DSP factory ali kej podobnega ali Creamwar-ovo Luno2. Kaksno so pozitivne strani teh dveh kartic in zakaj sta toliko boljsi od gornjih dve, ali so sploh boljsi.
Potem me pa se zanima, kaksne zvocnike mi predlagate. Glavni name je glasba, potem pa se kaksen filmcek gor rukn. In koliksna je cena.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | htpc like box za glasboOddelek: Zvok in slika | 1568 (1311) | umexteacher |
» | Katero zvočno kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6441 (5013) | __Devil__ |
» | mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2447 (2048) | globoko grlo |
» | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2539 (1898) | charlotte |
» | Zvočniki: 5.1 ali stolp?Oddelek: Kaj kupiti | 2784 (2209) | xabre |