Forum » Znanost in tehnologija » Antene in badge-i
Antene in badge-i
averus ::
Pozdravljeni!
Nisem najdel pravega odlozisca na forumu, zato sem pisal kar tukaj.
Zanima me, ce ima slucajno kdo tukaj kaj tehnicnega znanja glede anten in badge-ov za preverjanje kontrole dostopa.
Predvsem bi me zanimalo, ali obstaja kaksen poseben sistem badge-ov, ki jih antena (sprejemnik) zazna, ko pridejo zadosti blizu. Se pravi podobno kot deluje NFC sistem s to razliko, da bi moral sprejemnik zaznati badge na razdalji, ki je vecja od 1-ega metra.
To bi moral biti seveda pasiven sistem, kar pomeni, da badge ne bi smel biti napajan, po domace brez baterije, odzivnost pa bi morala biti real-time, se pravi manjsa od 1 sekunde.
Lepo pozdravljeni!
Averus
Nisem najdel pravega odlozisca na forumu, zato sem pisal kar tukaj.
Zanima me, ce ima slucajno kdo tukaj kaj tehnicnega znanja glede anten in badge-ov za preverjanje kontrole dostopa.
Predvsem bi me zanimalo, ali obstaja kaksen poseben sistem badge-ov, ki jih antena (sprejemnik) zazna, ko pridejo zadosti blizu. Se pravi podobno kot deluje NFC sistem s to razliko, da bi moral sprejemnik zaznati badge na razdalji, ki je vecja od 1-ega metra.
To bi moral biti seveda pasiven sistem, kar pomeni, da badge ne bi smel biti napajan, po domace brez baterije, odzivnost pa bi morala biti real-time, se pravi manjsa od 1 sekunde.
Lepo pozdravljeni!
Averus
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aplikacije delijo uporabniške podatke s FacebookomOddelek: Novice / Zasebnost | 6401 (3726) | poweroff |
» | Težave s povezavo na WLANOddelek: Omrežja in internet | 1050 (989) | El Nino |
» | IR-fotocelica/oddajnik/ sprejemnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1501 (1355) | SHORTEE |
» | deljinsko (RF) proženjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1328 (1210) | radiator |
» | Epi reading badge za oceno?!?!Oddelek: Šola | 2855 (2564) | zlabo |