» »

Gear s3 plačljive aplikacije

Gear s3 plačljive aplikacije

PrihajaNodi ::

Zakaj jih v Sloveniji ne najdem (plačljivih appov)

Rast ::

No zanimivo, tudi jaz se že nekaj dni ukvarjam s tem problemom. Ravno danes sem klical na telefonsko pomoč Samsunga v Slo in so nekaj bluzili o regijah, o regijski zapori in da naj uro resetiram in dam na drugo regijo...Pa niso bili povsem sigurni. Potem sem pa ravnokar poslal pismen zahtevek naj obrazložijo zakaj tako in kako naj pridem do plačljivih aplikacij.

Sedaj pa čakam če bo kak odgovor, bom poročal....Je pa SLO očitno spet drugorazredna država sredi EU, izdelek ti prodajo potem te pa ne spustijo zraven!

Rast ::

No, sem dobil odgovor Samsunga, je splošen in izmikajoč. Res so omejitev regije in SLO očitno sodi v tisto drugo kategorijo. O spremembi regije so se v odgovoru izognili pa sem še enkrat zahteval odgovor če lahko to storim, kje in kako in če bodo potem aplikacije na razpolago.

jumpy ::

Rast ::

Ja, sem zasledil ta postopek včeraj ampak še nisem probal. Ne vem ali pri tem izgubim slovenščino na uri kar sicer ni bistveno pa vseeno....Bom jutri ali pojutrišnjem probal. Gre pa tudi za princip do Samsunga ki nas v SLO ne da v EU regijo kot da smo v Tunguziji. Zato še malo vztrajam okoli njihove "pomoči" oz. odgovora...

jumpy ::

Slovenscina ostane - preverjeno na Gear S2. Ce postopek deluje na Gear S3 pa ne vem.

Slovenska Samsung podpora konkretno v tem primeru... ;(( sramota! Ali nimajo pojma ali pa se sprenevedajo. Mi niso znali (ali hoteli) direkt povedati, da Slovenija pac ne spada v EU regijo v App Store. Po kaksni logiki ni znano. Komu in kam pisati in pozvati za spremembo??

Rast ::

Ja, sem pravkar dobil od njih odgovor da tako pač je in da bi sprememba regije bila nepooblaščen vdor v napravo. Sem jih nazaj vprašal kaj so pa do sedaj naredili da nas vključijo v EU regijo, kak dopis, prošnja, kaj lahko pričakujemo....
Postopek bob verjetno vseeno sprobal če na S2 deluje, mogoče se bo še kdo oglasil in povedal svojo izkušnjo.
Komu pisati...ne vem, si poje tisti Dilanovo Blowing in the wind, ampak na tviterju jih bom pa še malo bockal, naj "javnost" vidi kako omejeni smo!

aokorn ::

Zdravo,
torej, redko pišem prispevke, vendar se v tem primeru moram vključiti. Toliko se tu sprašuje na koga se obrniti, če Slovenije ni v ustrezni regiji, oz v Slovenijo ni omogočena dobava, v sosednje države pa je. Moje mnenje (in tu na tem mestu ne skromno) je, da je za stanje v katerem je Slovenija v primerjavi z drugimi državami EU seveda kriva politika. In to ne nedavna, ampak kar v zadnjem desetletju ali več. Ko naši zunanji ministri prehajajo na pogovore v EU, so oni tisti, ki lahko in morajo lobirati za te in podobne probleme, ki se nam, končnim uporabnikom pojavljajo predvsem v globalni trgovini na internetu. Politika je imela in še ima do nas mačehovski odnos, češ bodite veseli, da lahko imate compe in internet, v socializmu to ne bi bilo mogoče ali veliko manj.,,,In ker je politika bila gluha, je gluha še naprej in sčasoma veliko bolj, saj je padec na beton z vedno večjo višino vedno bolj boleč - tudi za politike osebno. Saj ko bi Erjavec sedaj sprožil gori te zadeve, bi bil soočen z posmehom, češ: "Kaj pa ste do sedaj naredili za vaše državljane?" Skratka z dežja pod kap. Tu se politiki, kot zelo pogosto nojevsko obnašajo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD NTSC format convert v PAL

Oddelek: Zvok in slika
191468 (1207) hojnikb
»

DOHODNINA 2017, inženirji potegnili kratko... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10528214 (22195) St235
»

Samsung smart TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6934811 (13343) kralnahribu
»

Xbox // Redeem download

Oddelek: Konzole
202456 (2081) JOKER
»

Vstop Turčije v EU

Oddelek: Problemi človeštva
332900 (2410) Phil

Več podobnih tem