» »

3. teden trumpove administracije

3. teden trumpove administracije

Temo vidijo: vsi
««
36 / 48
»»

zmaugy ::

Karaya 52 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Karaya 52 je izjavil:

Prav je, da se to "globalno reševanje planeta" konča. Veterani slo-techa še pomnijo te debate. Verjamem pa da ljubitelji Priusev, strawberry frappuccinov in raznorazni pristaši neopoganizmov (Mother Earth) niso navdušeni. Pravzaprav bodo zdaj taharuširani. Bigly.

Še en kandidat, ki sprejema znanost mobitelov, računalnikov, GPSov, ... , in jo postavi pod vprašaj tisti trenutek, ko poda praktično enoglasno mnenje o globalnih podnebnih spremembah.
Pa od kje se jemljete, biseri.

Boš pol povedal, ko boste naračunali končno število genderjev. :)) Pri kateri cifri ste zdaj, 23,6? Pa ne pozabit še SJW boja proti cepljenju & jedrski energiji in implozijo, ko tema nanese na evolucijo človeka ki se dotika ras. In zdravljenje s homeopatsko šarlatanijo. Aja, vse to so družbeni konstrukti. Gender, rasne razlike, družbeni konstrukti. :))

O kakšnem številu genderjev ti bluziš in kaj naj ti jaz v zvezi s tem računam? Še en, ki širi debato, ko mu zmanjka argumentov? Jaz sem govoril o znanosti, ne vem o čem za vraga si ti bluzil v svojem "prispevku".

sivistol ::

https://www.facebook.com/permalink.php?...

In pol da ne bomo imeli koristi od donalda , aaa kje je bil barack in bush ?

Karaya 52 ::

A res ne veš zmaugy, bejž no bejž? Očitno še niso slišal za humus eating nasprotnike "zlobnih" GMO. In potem drugim očitaš anti-znanstvenost. Tipičen levakarstvo. Vozi priusa, nasprotuje jedrski energiji in GMO in se zdravi z vodo s spominom.

Update baje je oni prvoaprilska, lepo sv lepo, kar hecajte se okol

mtosev ::

US President Donald Trump's move to rollback environmental protections leaves China poised to take the lead in the global fight against climate change.
Saying that it would "start a new era of production and job creation," Trump signed a sweeping executive order Tuesday scrapping much of Barack Obama's climate legacy.

Some analysts have expressed concern this could enable Beijing -- the world's leading emitter of greenhouse gases -- to water down its own commitments, but others say it is more likely China will step into a leading role in the vacuum left by Washington.
"China now finds itself in the unenviable position of being world leader on climate change, thanks to Trump's willfully blind irresponsibility," Mark Lynas, a fellow at the Alliance for Science at Cornell University, wrote for CNN Opinion.
http://edition.cnn.com/2017/03/29/asia/...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

zmaugy ::

Karaya 52 je izjavil:

A res ne veš zmaugy, bejž no bejž? Očitno še niso slišal za humus eating nasprotnike "zlobnih" GMO. In potem drugim očitaš anti-znanstvenost. Tipičen levakarstvo. Vozi priusa, nasprotuje jedrski energiji in GMO in se zdravi z vodo s spominom.

A zdaj smo že na GMO in na humusu? Ne vem na čem si, ampak malo bi bilo dobro zmanjšati. :))

Znanost je znanost. Ni kredibilno cherry pickat s tinfoilhat argumenti.

PS: Levakarstvo... še sanja se ti ne, zakaj se trenutno mečem po tleh od smeha...

mtosev je izjavil:

US President Donald Trump's move to rollback environmental protections leaves China poised to take the lead in the global fight against climate change.
Saying that it would "start a new era of production and job creation," Trump signed a sweeping executive order Tuesday scrapping much of Barack Obama's climate legacy.

Some analysts have expressed concern this could enable Beijing -- the world's leading emitter of greenhouse gases -- to water down its own commitments, but others say it is more likely China will step into a leading role in the vacuum left by Washington.
"China now finds itself in the unenviable position of being world leader on climate change, thanks to Trump's willfully blind irresponsibility," Mark Lynas, a fellow at the Alliance for Science at Cornell University, wrote for CNN Opinion.
http://edition.cnn.com/2017/03/29/asia/...

Tudi sam sem bral tole včeraj in sem se spraševal, kako je možno, da so ZDA dale tako nepričakovana darila Rusiji in Kitajski. V obeh omenjenih državah bo Božič letos dvakrat. ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

xmetallic ::

dice7 je izjavil:

xmetallic je izjavil:

Kadar se na meji uporablja sila zoper policiste, evropske državljane in se spodkopava integriteto države, se mora uporabiti temu ustrezna proti-sila.
streljanje na neoborozene ni ustrezna protisila

Neoborožen človek tudi lahko ubije. Z rokami. Sicer pa tile bojevniki posedujejo močnejše orožje od strelnega. Biološko orožje. Ko se bodo razmnožili bodo posegli po "pravem" orožju, in zradirali tvoje potomce z obličja Zemlje. Še pred tem bodo "neoboroženi" posilili vse kar se posilit da, izropali vse kar se izropat da, razstrelili vse kar se razstrelit da...

Lahko jih pa tudi na enak način kot so prišli pošljemo domov. Balkanska pot reversed v2.0, bodo še domov pešačili. Na vsaki meji dobijo en obrok in liter vode.

Zgodovina sprememb…

Pac-Man ::

:D

jype ::

zmaugy> Ni kredibilno cherry pickat s tinfoilhat argumenti.

Praksa nacistične propagande jasno kaže, da taka vrsta argumentacije deluje na večino ljudi, zato je edini odziv, ki na te ljudi deluje, v resnici takle:

Karaya 52> A res ne veš zmaugy, bejž no bejž?

Peder, ki je v pobegnil v Švico, da se mu ne bi bilo treba kemično kastrirati, meni že ne bo govoril o znanosti!

Zgodovina sprememb…

Pac-Man je izjavil:

:D
what happened? sem kaj zamudil?

DarwiN ::

Tole čisto komedijo si zamudil:

Pred par meseci: "Flynn: when you are given immunity, that means you probably committed a crime"

Včeraj: Michael Flynn asks for immunity.

Brought to you by the Swamp. :)):D;((8-O:))
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

ja tole sem vido. Flynn kriv:)) po njegovi razlagi

In potem kdo objavlja fake news

Fox News je prvotni fake news, sivistol. In ta tvoj linkani posnetek to zelo nazorno potrjuje... Še najbolj žalostno je pa to, da ti tega nisi sposoben doumet (že prvih 70 sekund vsebuje dva naravnost patetična fallacy-ja). Pomeni, da si opran do konca, povsem nezmožen kritičnega razmišljanja in posledično selektivno konzumiraš wishful thinking informacije kot zastavo. Smiliš se mi. Poišči pomoč.

KuntaKinte ::

pot calling the kettle black

DarwiN je izjavil:

Fox News je prvotni fake news, sivistol. In ta tvoj linkani posnetek to zelo nazorno potrjuje... Še najbolj žalostno je pa to, da ti tega nisi sposoben doumet (že prvih 70 sekund vsebuje dva naravnost patetična fallacy-ja). Pomeni, da si opran do konca, povsem nezmožen kritičnega razmišljanja in posledično selektivno konzumiraš wishful thinking informacije kot zastavo. Smiliš se mi. Poišči pomoč.

Bolj mislim da ti rabis pomoc,
Sicer pa zakaj bi zapravljal cajt z gledanjem fake news cnn, msnbc, ki drugo kot slandanje vec ne znajo, ko pa je bil barack se na sceni pa so se mu v rit vlekli

cnn fake news? ti v uho šepeta trumpček? lol

Ja, CNN je enako fake kot Fox News, demokrati enako pokvarjeni kot republikanci, Hillary enaka lažnjivka kot Dumpo, astrologija enako kredibilna kot astronomija, itd.. Danes je vse enako. :D

no prosim še enkrat da napišete kdo pa so za vas kredibilni viri novic ? the sun ?

CNN
BBC

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Vsekakor ne Fox News, Breitbart, Infowars in Twitter.. Dokler boš te vire spremljal, kredibilnih niti ne boš prepoznal, tudi če ti jih pomolim pod nos... Do takrat si praktično null and void. Potem raje pejt na 24kur.com.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

petrus ::

DarwiN je izjavil:

Ja, CNN je enako fake kot Fox News, demokrati enako pokvarjeni kot republikanci, Hillary enaka lažnjivka kot Dumpo, astrologija enako kredibilna kot astronomija, itd.. Danes je vse enako. :D

Ted Turner, ustanovitelj CNNa, je demokrat in velik privrženec obeh Clintonov, ne reče se jim zastonj Clinton News Network:

Drugače se pa smatra guilt by association kot avtogol, kot tudi eventualen odgovor z ad hominemom. :)
stati inu obstati

Seveda je demokrat. Vsi racionalni ljudje so demokrati. Med republikanci pa najdeš, kot so še enkrat več lepo pokazale volitve, v glavnem fašiste, verske fanatike/regresivce in znanstveno nepismene paranoike.

Pa sploh ne trdim, da so CNN 100% kredibilni, objektivni in nepristranski..To je skoraj nemogoče dosečt, ko je vpletenih toliko ljudi in faktorjev. Še neodvisni Young turks niso brez madeža, ampak oni vsaj na glas povedo, kadar so pristranski.
Point je, da ni nobene primerjave med CNN in Fox. Tudi Dumpo kot rekorder laže ~80% časa, Clintonova ene 30%, midva pa 2% časa.. Se ti potem ne zdi krivično, če bi kdo trdil, da si ti isti lažnivec kot mali Dumpo?

Če je bil to ad hominem, pa sam presodi. :)

arnecan1 ::

mtosev je izjavil:

CNN
BBC

BBC kredibilen?
A smo še vedno prvi april?8-O

DarwiN je izjavil:

Vsi racionalni ljudje so demokrati. Med republikanci pa najdeš, kot so še enkrat več lepo pokazale volitve, v glavnem fašiste, verske fanatike/regresivce in znanstveno nepismene paranoike.

Ja nič. Vse republikance v fojbe. Pa bo mir na svetu.

Takšne končne rešitve imate v arsenalu desničarji.. Jaz sem za to, da se jim odpusti in pomaga, saj ne vedo, kaj delajo.

DarwiN je izjavil:

Takšne končne rešitve imate v arsenalu desničarji.. Jaz sem za to, da se jim odpusti in pomaga, saj ne vedo, kaj delajo.

Alter ego jype??

DarwiN je izjavil:

Seveda je demokrat. Vsi racionalni ljudje so demokrati. Med republikanci pa najdeš, kot so še enkrat več lepo pokazale volitve, v glavnem fašiste, verske fanatike/regresivce in znanstveno nepismene paranoike.

Spet te moram razočarat, te karikature so umotvori, z resničnostjo nimajo nič, klasična demonizacija opozicije pač, otroke jejo!

Republikance volijo manjši podjetniki, poročeni ljudje, zaposleni, torej del prebivalstvo kateri plača več v kot vzame iz javne blaganje!
Demokrate pa manjšine, big business (wall street, silicon valley), enklave kot sta to NYC in L.A., samski, nezaposleni, javni delavci...

Politični strelski jarki v ZDA nekako potekajo po teh črtah, zato ena stran nasprotuje veliki državi in višjim davkom (vsaj teoretično), drugi so pa v prid.
stati inu obstati

arnecan1 je izjavil:

mtosev je izjavil:

CNN
BBC

BBC kredibilen?
A smo še vedno prvi april?8-O
kaj te pri BBC moti?

DarwiN je izjavil:

Se sploh zavedaš, da večino beguncev v Ameriki pod streho vzamejo in za njih skrbijo krščanske ustanove, kako si to razlagaš, če so vsi ksenofobi?

Iz Bleeding Heart Tightwads:

Liberals show tremendous compassion in pushing for generous government spending to help the neediest people at home and abroad. Yet when it comes to individual contributions to charitable causes, liberals are cheapskates.

Arthur Brooks, the author of a book on donors to charity, “Who Really Cares,” cites data that households headed by conservatives give 30 percent more to charity than households headed by liberals. A study by Google found an even greater disproportion: average annual contributions reported by conservatives were almost double those of liberals.

Eno je šopirjene (virtue signaling), drugo pa dejanska, ne virtualna, dobrodelnost!
stati inu obstati

Republikance volijo manjši podjetniki
a.k.a money inequality (teptanje delavcev in proti višanju minimalne plače)

poročeni ljudje,
a.k.a homofobi

zaposleni
a.k.a tisti, ki bi 5% brezposelnih zmetali pod avtobus

torej del prebivalstvo kateri plača več v kot vzame iz javne blaganje!
a.k.a white privilege posamezniki, ki so za survival of the fittest družbo, dokler ne okusijo grenkobe lastnega zdravila.

Eno je šopirjene (virtue signaling), drugo pa dejanska, ne virtualna, dobrodelnost!

Konzervativci bijejo džihad po celem svetu in darujejo cerkvene desetine (tudi 10% mesečne plače) za širjenje krščanskega virusa. Tudi begunce radi sprejmejo, da jim lahko porinejo Biblijo dol po grlu. Če vsa ta prizadevanja šteješ pod dobrodelnost, potem jasno da jim nihče ni kos.

Zgodovina sprememb…

In BTW, kako lahko potem neka "ateistična" Nemčija sprejme ~20x več beguncev kot Amerika?

54% of registered voters said the U.S. does not have a responsibility to accept refugees from Syria, while 41% said it does. There was a wide partisan gap on this measure, with 87% of Trump supporters saying the U.S. doesn't have a responsibility to accept Syrians, compared with only 27% of Clinton supporters who said the same.

kolk vem v nemčiji prevladuje protestantska vera.

Zgodovina sprememb…

Ne vem, could be.. Ampak v primerjavi z Ameriko je Nemčija "ateistična in socialna" država, a ne..

Še bonus glede darovanja s strani konzervativcev:
"One calculation of the resources expended by 271 U.S. congregations found that, on average, 'operating expenses' totaled 71 percent of all the expenditures of religions, much of that going to pay ministers' salaries," the report said.Cragun and the others have compared this to the American Red Cross, which "spends 92.1 percent of its revenue directly addressing the physical needs of those it intends to help; only 7.9 percent is spent on 'operating expenses.' "

Tole sem zdajle nekaj pogooglal na slepo, ampak point being, da sem bil v preteklosti pogosto šokiran ob takšnih podobnih reportih.. Darujejo za širjenje duševne bolezni, za postavljanje cerkva namesto šol, za bojevanje proti kondomom in homoseksualcem v Afriki, itd... Pomoči potrebni pa dobijo ravno ene 3 cente od vsakega doniranega dolarja. Pa še to je mišljeno v marketinške namene.

Pa ne pravim, da nekateri kristjani niso prav zares dobri ljudje in da ne pomagajo iz srca ter se žrtvujejo. Ampak dobra dela lahko delaš tudi brez vere.. Koliko lepši bi bil svet, če samo odstraniš ta mentalni virus in vsa ta sredstva in trud dejansko vložiš v razvoj, izobraževanje in pomoč ljudem?

SimplyMiha ::

Ne smatram za dobro delo, če nahraniš lačnega, ker iz tega hitro postane lačna družina in kmalu še lačna vas. Bolj je smiselno postavljanje šol, kjer se lahko izobrazijo in ukrepajo sami.

Zgodovina sprememb…

jype ::

SimplyMiha> Ne smatram za dobro delo, če nahraniš lačnega

Vemo, stalinisti imate poseben odnos do lakote.

vostok_1 ::

Sestradanega nahraniš. Lačnemu daš delo. Požrešnemu rečeš naj si ga najde sam.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

kr žalostno je, da je lakota še vedno problem v tem modernem svetu/času.

gruntfürmich ::

lakota do česa? i phonov? se strinjam.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

mtosev, samo še nekaj desetletij, označi si na koledarju.. Hopefully, če bo bog dal.

gruntfürmich je izjavil:

lakota do česa? i phonov? se strinjam.
lačne bomo nahranili z iphoni. super ideja res

DarwiN je izjavil:

mtosev, samo še nekaj desetletij, označi si na koledarju.. Hopefully, če bo bog dal.

upam, da tole lab grown meso ima isti okus kot naravno meso, ker ga drugače noben ne bo hoto

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

DarwiN je izjavil:

torej del prebivalstvo kateri plača več v kot vzame iz javne blaganje!
a.k.a white privilege posamezniki, ki so za survival of the fittest družbo, dokler ne okusijo grenkobe lastnega zdravila.

a je spomin na grenkobo negativne selekcije v socializmu zares že tako zaslepljen zaradi močnih luči superpotrošništva ali je to norčevanje plod čiste ignorance?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

a je spomin na grenkobo negativne selekcije v socializmu zares že tako zaslepljen zaradi močnih luči superpotrošništva ali je to norčevanje plod čiste ignorance?

Še eden, ki pozablja, da je Amerika najbogatejša država na svetu in nimajo porihtanega niti zdravstvenega zavarovanja, in da si najpremožnejših 0.1% lasti toliko bogastva kot 90% Američanov skupaj. Socializem ni ravno ušel izpod nadzora v Ameriki, ali Nemčiji ali Švedski, a ne?

Karaya 52 ::

Upam da hitro preideš tole anger fazo žalovanja, ker je tole patetično virtue signaling utrujajoče vsaj toliko kot pac-manove napovedi skorajšnjega impeachmenta. Niti veselja nimam da bi te trolal v tej fazi.

Zgodovina sprememb…

Tired of winning already, Karaya? :))

Beh, dost vas imam.

jype, take over the asylum please. :)

Zgodovina sprememb…

Trump: 'Totally' possible for U.S. to address North Korea threat alone - FT
http://www.reuters.com/article/us-north...
mene je strah kar tole lahko pomeni. sliši se kot preemptive strike.

SimplyMiha ::

mtosev je izjavil:

kr žalostno je, da je lakota še vedno problem v tem modernem svetu/času.

Lakota?

xmetallic ::

Soroseva ladja se potaplja. Madžarska želi ukiniti zasebno univerzo, ki jo Soros financira da mladini pere možgane z liberalnim sranjem. Zdaj ko je Trump na oblasti pričakujem, da bodo ZDA prenehale tega destabilizatorja miru zalagati z denarjem ameriških davkoplačevalcev.

http://www.rtvslo.si/svet/v-budimpesti-...

Zgodovina sprememb…

dice7 ::

Donald ve kaj poceti z davkoplacevalskim denarjem

http://fortune.com/2017/03/29/trump-bud...
President Donald Trump is proposing immediate budget cuts of $18 billion from programs like medical research, infrastructure and community grants so U.S. taxpayers, not Mexico, can cover the down payment on the border wall.

Donald je postal najvecji posiljevalec v zgodovini zda; nategnil je namrec 62.979.636 ljudi

Mimogrede Donci je napovedoval da bo zid stal okoli 10 miljard. Zgleda gre ostali denar v razna svetovanja in projektiranje

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

Pac-Man ::

off:

Misli,, da sem našel gumb za samouničenje na vseh alt-righter-jih.

Najprej je potrebno vedeti, da se vse skupaj dogaja na soroševi univerzi v Budimpešti.

Zdaj pa le kliknite play, če upate. Zbogom :P

««
36 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dr. Drumpflove (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Problemi človeštva
1787268720 (228739) OmegaBlue

Več podobnih tem