» »

3. teden trumpove administracije

3. teden trumpove administracije

Temo vidijo: vsi
««
34 / 48
»»

jype ::

leiito> Do nestrpnosti se ne sme biti strpen.

Saj niso.

sivistol ::

Karaya 52 je izjavil:

Tudi kader za črne vdove je na Zahodu za "SJW cause" v nastajanju. Ampak vse to - bo zaman. Jamal(ia):

Hanssssssss bringen flamenwerfer

In pol do rni mislili da bomo v letu 2017 imeli letece avtomobile mamo pa tale mental ilness

D3m ::

Ta je čist jypetu podoben.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m> Ta je čist jypetu podoben.

Js mam zelen hidžab.

D3m ::

Aja pozabil

|HP EliteBook|R5 6650U|

vostok_1 ::

jype je izjavil:

vostok_1> Ti garantiram, da ob prvem poku bi se razkropili kot kokoši.

Evo ga, ZaphodBB, tvoj kolega se že pripravlja na boj.

Daj, povej mu, kako se je zadnjič končalo, no!

Najprej so na nas streljali ta beli, pol pa ste še ta rdeči.
Res je, zgodovinsko nismo imeli najbolj srečne roke.

Sem proti vojni, ampak če bo potrebno spustiti granato na vaše pozicije, bom pač to naredil in spal relativno mirno z vedenjem, da je na svetu par fašistov manj.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

gruntfürmich ::

zanimivo je tudi dejstvo, kako se SJW-ji zavzemajo za komunizem = negativna selekcija, ki se dotika samo najneumnejšega dela prebivalstva, a ob enem mu skušajo prodati najbolj 'napredne' ideje.
skratka zabijanje avtogola avtomatsko, le ta tega zaradi svoje izredne omejenosti ne dojamejo :))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Predvsem mi je žalostno, da antifašisti, mislijo da so kaj drugega kot fašisti. No self reflection.

Ne vem no. Meni smrdi po potencialni prihodnji vojni ali vsaj nekem resnem konfliktu, čeprav si ga res ne želim.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1> Predvsem mi je žalostno, da antifašisti, mislijo da so kaj drugega kot fašisti. No self reflection.

Pa saj niste antifašisti.

http://www.bbc.com/news/world-us-canada...

Increasingly, the American people are being asked to choose between two unpalatable versions of events: abuse of power by one president or treason that put another in the White House.
It cannot be both.

Škoda, torej, da...

Since Watergate, no president can simply order the CIA or FBI to tap someone's phone.

vostok_1 je izjavil:

Predvsem mi je žalostno, da antifašisti, mislijo da so kaj drugega kot fašisti. No self reflection.

Ne vem no. Meni smrdi po potencialni prihodnji vojni ali vsaj nekem resnem konfliktu, čeprav si ga res ne želim.

sj so antifašisti, ampak vseeno totalitaristi, le s to razliko da so komunisti. bi pa vseeno radi vsiljevali svoje poglede in izvajali totalitarizem in socialni experiment.

in iz tega konteksta je tudi za razumeti zakaj so swj komunisteki tako nagnjeni k nasilju; namreč ker niso kot že rečeno najbolj brihtne glave, ne dojamejo zakaj (neumni, njihov target) ljudje ne povzamejo njihovih idej, in potem ker so zafrustrirani in kot že rečeno slabo vzgojeni (razlog zakaj so dejansko sploh sjw) je njihov naslednji logični cilj uporaba sile.
vse nadalje je zgodovina (ki se ponavlja)...

nevone ::

bi pa vseeno radi vsiljevali svoje poglede

Vsak vsiljuje svoje poglede. Jih ti ne?

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

dice7 ::

Kadar se nad ranljivimi skupinami izvaja nasilje, se mora uporabiti temu ustrezna proti-sila. Mislite da v vojni levicarji tudi samo rozice talajo naokoli?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

ZaphodBB ::

dice7 je izjavil:

Kadar se nad ranljivimi skupinami izvaja nasilje, se mora uporabiti temu ustrezna proti-sila. Mislite da v vojni levicarji tudi samo rozice talajo naokoli?

Silo ponavadi v izgredih uporablja proletariat. Vi ste proletariat izgubili. Ne želite si, da delavci pridejo protestirat proti javnosektoraški buržuaziji.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Truga ::

lol, kdo klele je pa v javnem sektorju

gozdar1 ::

Lol javnosektaška buržuazija, deli in vladaj že regan je obračunal s kontrolorji. Kako dobro se je izšlo za proletarjat lahko vidimo danes, ko ista raja ki je takrat ploskala polaga svoje upe v novega šampijona malega človeka.

Sampion malega cloveka odlicno pospesuje proti razrednemu spopadu

jype je izjavil:

vostok_1> Predvsem mi je žalostno, da antifašisti, mislijo da so kaj drugega kot fašisti. No self reflection.

Pa saj niste antifašisti.

Jz nisem antifašist (vsaj ne v kontekstu te teme) res je, ampak tud fašist ne.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1> Jz nisem antifašist res je, ampak tud fašist ne.

Da nisi antifašist je očitno, da nisi fašist je pa smešno.

jype je izjavil:

vostok_1> Jz nisem antifašist res je, ampak tud fašist ne.

Da nisi antifašist je očitno, da nisi fašist je pa smešno.

Jz sem se pri tebi že dovolj nasmejal. Sedaj je ostal samo še obup.
There will be chutes!
It came from the lab.

nevone je izjavil:

bi pa vseeno radi vsiljevali svoje poglede

Vsak vsiljuje svoje poglede. Jih ti ne?

o+ nevone

vsekakor. je pa seveda razlika 'kakšni' so ti pogledi in na kakšen način jih 'vsiljuješ'.

dice7 je izjavil:

Sampion malega cloveka odlicno pospesuje proti razrednemu spopadu

a ni to kar si vsi (99,9%) želimo? ali sem kaj spregledal????

Zgodovina sprememb…

DarwiN ::

Današnji prispevek republikancev: US FCC cancels broadband subsidies for poor people.

Well, reveži, kjjm, sami so si krivi, kaj pa niso uresničili svojih ameriških sanj, ki so na široko odprte vsakomur.

Bomo zbrali kakšne 14400 modeme za reveže? Mogoče vsaj za tiste Trumptarde, ki so dojeli svoj debilizem, pa čeprav šele zdaj, ko so občutili shit fan na lastni koži ?

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Ponavljam...vedno ko pridejo gor republikanci, vse zjebejo. Bodisi vojne, bodisi ekonomski kolaps, bodisi korupcija najbolj butaste verzije.

Sicer Trump nima za burek proti Reganu. Oba sta temeljito nesposobna in oba sta zafukala reči. Je pa vsaj Regan imel neko old-school karizmo. Trumpa pa še sedaj ko ga vidim kje na TVju, časopisu v javnosti me prime srat.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

xmetallic ::

dice7 je izjavil:

Kadar se na meji uporablja sila zoper policiste, evropske državljane in se spodkopava integriteto države, se mora uporabiti temu ustrezna proti-sila.

Ranljive skupine, mali človek? 1 000 000 za boj sposobnih 25-letnikov ne spada ne v eno in ne v drugo skupino.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

xmetallic> Ranljive skupine, mali človek? 1 000 000 za boj sposobnih 25-letnikov ne spada ne v eno in ne v drugo skupino.

Ampak izgnali niste milijon 25 letnikov. Izganjate manj kot leto dni starega otroka, pa še to zgolj zaradi proceduralnih razlogov.

Ampak izgnali niste milijon 25 letnikov. Izganjate manj kot leto dni starega otroka, pa še to zgolj zaradi proceduralnih razlogov.

To se morte pa znotraj stranke zmenit. Res je grdo, da takole zlorabljate ljudi v propagandne namene.

ZaphodBB je izjavil:

Res je grdo, da takole zlorabljate ljudi v propagandne namene.
Lonc je srecal pisker

ZaphodBB> Res je grdo, da takole zlorabljate ljudi v propagandne namene.

Trpljenje je nedopustno zgolj za antifašiste (kar so itak po službeni dolžnosti vsi, ki niso fašisti), tako da je v resnici popolnoma jasno, kdo kam spada.

xmetallic je izjavil:

Kadar se na meji uporablja sila zoper policiste, evropske državljane in se spodkopava integriteto države, se mora uporabiti temu ustrezna proti-sila.
streljanje na neoborozene ni ustrezna protisila

streljanje na neoborozene ni ustrezna protisila

Ti maš pa mal fantazme a?

Pac-Man ::

https://twitter.com/charlie_savage/stat...

Exclusive: Trump declares Somalia a war zone, lifts Obama's civilian protection rules for airstrikes, commando raids
https://www.nytimes.com/2017/03/30/worl...

Ampak Hillary. Warmonger. 3. svetovna.

ZaphodBB> Ti maš pa mal fantazme a?

Javno si zapisal:

jype je izjavil:

ZaphodBB> Ti maš pa mal fantazme a?

Javno si zapisal:

Takrat sem bil pri tvoji ženi. Nisem bil jaz.

oo7 ::

Odlična poteza republikancev Sirsko ljudstvo bo odločilo o usodi Assada kar je tudi edino pravilno. Če bi zmagali krvoločni demokrati bi zdaj že bombardirali Damask.

ZaphodBB> Nisem bil jaz.

To se boste že znotraj stranke zmenili.

M-Power> Odlična poteza republikancev Sirsko ljudstvo bo odločilo o usodi Assada kar je tudi edino pravilno. Če bi zmagali krvoločni demokrati bi zdaj že bombardirali Damask.

Kul, všeč mi je tvoj patološki optimizem.

gozdar1 ::

Sirija pa večinsko sunitska, ti bodo zihr za asada.
Če bi poslušali republikance bi bombe že par let nazaj padale ne samo po damasku ampak tudi teheranu.

zmaugy ::

Rusi so po sto letih znova presenetili vse. Dejansko so postali velik faktor v ZDA:

http://edition.cnn.com/2017/03/30/polit...

Kot nihče leta 1917-1918 ni pričakoval delavske revolucije v Rusiji, tudi lani nihče ni pričakoval, da si lahko Rusija postavi svojega človeka na vrh Bele hiše.

Po nekaterih podatkih je Putin najbogatejši človek na Zemlji in če primerjaš to z enim socialnim primerom Obame (7 milijonov dolarjev), je jasno, kako mu je uspelo ga peljat scat. Postavlja se tudi vprašanje, če se demokratična država lahko ubrani pred tako bogatim posameznikom iz tako vplivne države, ki ima tako rekoč neomejen mandat. Nisem njegov fan ampak tip je sposoben, tega se ne da zanikat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

mtosev ::

zmaugy je izjavil:

Rusi so po sto letih znova presenetili vse. Dejansko so postali velik faktor v ZDA:

http://edition.cnn.com/2017/03/30/polit...

Kot nihče leta 1917-1918 ni pričakoval delavske revolucije v Rusiji, tudi lani nihče ni pričakoval, da si lahko Rusija postavi svojega človeka na vrh Bele hiše.

Po nekaterih podatkih je Putin najbogatejši človek na Zemlji in če primerjaš to z enim socialnim primerom Obame (7 milijonov dolarjev), je jasno, kako mu je uspelo ga peljat scat. Postavlja se tudi vprašanje, če se demokratična država lahko ubrani pred tako bogatim posameznikom iz tako vplivne države, ki ima tako rekoč neomejen mandat. Nisem njegov fan ampak tip je sposoben, tega se ne da zanikat.
tole mi je frend ukrajinec reko tud. je hudo anti-Putin po Krimu in donbassu.

aja še to: pred dnevi so na CNNu rekli je most powerful man in the world: Vladimir Putin ;((
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

sivistol ::

Ma nwm kje vi dobite da so rusi postavli trumpa v belo hiso, sj pa niso nobenih votov hekali, vse kar so so dobro trzili rt in propagando drugo pa ne, sj ze padajo videjo da majo drmokrati vec povezav z rusi in ruskimi bankami kot pa trump campain, ala podestin brat

Cervantes ::

gruntfürmich je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

sj so antifašisti, ampak vseeno totalitaristi, le s to razliko da so komunisti. bi pa vseeno radi vsiljevali svoje poglede in izvajali totalitarizem in socialni experiment.

in iz tega konteksta je tudi za razumeti zakaj so swj komunisteki tako nagnjeni k nasilju; namreč ker niso kot že rečeno najbolj brihtne glave, ne dojamejo zakaj (neumni, njihov target) ljudje ne povzamejo njihovih idej, in potem ker so zafrustrirani in kot že rečeno slabo vzgojeni (razlog zakaj so dejansko sploh sjw) je njihov naslednji logični cilj uporaba sile.
vse nadalje je zgodovina (ki se ponavlja)...

Ampak ti pa res povsod vidiš komuniste.
Resen McCarthy sindrom, morda?
Growup, dude.
Dinozavri so izumrli 65mio let nazaj, ampak so. Komunisti tudi, malo manj nazaj sicer, ampak so.
Osebno ne poznam nobenega.
SJWji so nežne dušice, ki vsem privoščijo človekove pravice in podoben crap, česar v realnem svetu seveda ni, ane.
Zato tudi ne grejo prodajat človekovih pravic v severno korejo, recimo.
Ni kupcev.
Če pa dovolite, da vas Jurček vse po vrsti tukaj zajebava in provocira, your problem.

Zgodovina sprememb…

komunist = sjw. to je byprodukt slabe vzgoje. to ne izumre, to je vedno prisotno. sem že vse zapisal in pojasnil.

Cervantes ::

gruntfürmich je izjavil:

komunist = sjw. to je byprodukt slabe vzgoje. to ne izumre, to je vedno prisotno. sem že vse zapisal in pojasnil.

Prosim, ne žali izumrlih.
Kaj, a Stalin je bil po tvojem SJW?
Malo spoštovanja, prosim!:))
BTW, LGTBji in ostali marginalci bojo itak izumrli.
Ker se zelo težko razmnožujejo, sic.
Tako da, ne se sekirat, čakaj v miru svojo penzijo in uživaj v prekrasni pomladanski sceni.

Zgodovina sprememb…

SJWji so že dovolj fuknjeni v glavi, da jih lahko smatramo kot svojo zgodovinsko kategorijo.
Če pa že moramo primerjat, pa ja...najbližje jim pridejo Stalinisti.
Kakorkoli že, gibljejo se tam v podobni družbi fašistično/totalitarnih režimov preteklosti.

Zadnjič sem srečal enega clo v SLO. Mrzlica se širi. Bo res treba spet legalizirat DDT.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

I'll back Texas independence, EU's Juncker warns Trump
http://edition.cnn.com/2017/03/30/world...

Dobro ga je nazaj zabil Juncker

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

vostok_1> Če pa že moramo primerjat, pa ja...najbližje jim pridejo Stalinisti.

Zanimiva zabloda. Še želel si boš, da bi te SJWji reševali.

Karaya 52 ::

Aha, Juncker je pokazal več energije, more energy, i like that. Ampak ne bo dovolj. More energy naj za začetek prakticira na zunanji schengenski meji.

Karaya 52 je izjavil:

Aha, Juncker je pokazal več energije, more energy, i like that. Ampak ne bo dovolj. More energy naj za začetek prakticira na zunanji schengenski meji.
kaj pa je na meji narobe?

Kdor ne sledi - Nunes je svoje top sekret podatke o prisluškovanju Trumpu dobil v beli hiši, nato pa je o njih kao briefal belo hišo. Zdaj je biggie ali sta njegova vira delovala na lastno pest, ali z avtorizacijo od zgoraj.

Eno mnenje, video na povezavi

https://twitter.com/CNNSitRoom/status/8...
Mudd: If I revealed info when Condoleezza Rice was my boss, she would have taken a chainsaw and cut me in 100 pieces

Amaterska liga, ta bela hiša. :)

https://twitter.com/TheRickWilson/statu...

The Ellis connection was obvious from the moment I heard it. Nunes is a clumsy liar, and DC only rewards talented liars. Spicer lied in his briefing about Nunes getting the intel from WH sources...and I think it can be proven that Nunes lied to Ryan.

So two WH operatives -- possibly improperly -- accessed classified to pass it to Nunes as part of a *political* pushback operation. Who ordered it? Who asked for them to do so? If you think two lower-level guys took it upon themselves to make this play I've got a Nigerian prince with $30 million dollars for you.

Who is running the WH pushback operation on Trump's Russia scandal? It rhymes with Beeve Stannon.

This is where it gets good, so ride along with me. Flynn's staybehind agent Cohen-Watnick was about to be shitcanned by McMaster. Cohen-Watnick -- the NSC intel director -- was a Flynnite from DIA days. Flynn was gone but the channel was still open. McMaster, Pompeo et al wanted him gone. "But Rick," you ask, "Why was he STILL there with all we know about Flynn?"

Why would Bannon and Kushner race to this guy's defense? Because he's helping run the pushback operation on Russia with Nunes.

Strap in tight, because this is going to be a rough landing.

Ljudi bodo pospravili, ni nujno, da zaradi povezav z Rusijo. V bistvu še bolje - ni potrebno razkrivat tajnih informacij.

Game-Set na Match pa še čakamo.

https://www.wsj.com/articles/mike-flynn...

Mike Flynn, President Donald Trump’s former national security adviser, has told the Federal Bureau of Investigation and congressional officials investigating the Trump campaign’s potential ties to Russia that he is willing to be interviewed in exchange for a grant of immunity from prosecution, according to officials with knowledge of the matter.
««
34 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dr. Drumpflove (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Problemi človeštva
1787269504 (229523) OmegaBlue

Več podobnih tem