» »

3. teden trumpove administracije

3. teden trumpove administracije

Temo vidijo: vsi
strani: « 1 2 3 ... 48

Pac-Man ::

Bo ostala odklenjena do naslednjega tedna? :)

No, vikend je bil divji. Trump je drugi vikend zapored dopustoval v svojem golf klubu Mar-a-lago, tokrat je gostil japonskega premierja. S. Koreja je izstrelila raketo, zato je bilo potrebno pripraviti uradni odgovor. To sta počela v glavni jedilnici, gostom & nepreverjenemu osebju na očeh in ušesih. Ker je bilo pretemno so jima pomočniki svetili kar s telefoni. Da telefonov s kamerami ni ravno pametno usmerjat v tajne dokumente, mi verjetno ni potrebno posebej razlagat.

WaPo članek:
https://www.washingtonpost.com/news/pol...

Fejsbuk člana njegovega kluba:

https://twitter.com/PabloTorre/status/8...


Če bi kdo rad ameriške jedrske kode naj pobara Ricka. Deluje prijazen.


Pomaga tudi, če si lahko privoščiš 200 000 $ letne članarine v trumpovem klubu Mar-a-Lago. Populizem. :)) Za take denarje je potrebno kaj ponudit. Poleg zgornjega pride prav tudi kako fotografiranje s predsednikom in japonskim PMjem.

http://edition.cnn.com/2017/02/12/polit...

Entering the ornate room, Trump took a photo with the bride and her bridesmaids, who posed in red gowns next to the commander in chief, mimicking his signature thumbs-up.
Then he grabbed a microphone.
"I saw them out on the lawn today," Trump said of the bride and groom, who were standing nearby. "I said to the Prime Minister of Japan, I said, 'C'mon Shinzo, let's go over and say hello.' "
"They've been members of this club for a long time," Trump said of the newlyweds. "They've paid me a fortune."

Etični clusterfuck na 11. potenco.

Mar-a-Lago se želi rebrandat kot zimsko belo hišo, kar je bil sicer originalni namen kompleksa. Ampak tokrat za privatni profit.

Mar-a-Lago @ Wikipedia

Mar-a-Lago is an estate and National Historic Landmark in Palm Beach, Florida, built from 1924 to 1927 by heiress and socialite Marjorie Merriweather Post. Post envisioned the house as a future winter retreat for American presidents and foreign dignitaries, and following her death in 1973 it was bequeathed to the nation. However, successive presidents declined to use the mansion, which was returned to Post's estate in 1980 and in 1985 was purchased by Donald Trump, later 45th President of the United States.

http://www.politico.com/states/florida/...

Donald Trump officially designated Mar-a-Lago his “Winter White House” in Palm Beach in a Twitter message he posted Wednesday that includes a photo of him at the estate penning the first speech he’ll give as president of the United States in 48 hours.

“Writing my inaugural address at the Winter White House, Mar-a-Lago, three weeks ago,” Trump wrote. “Looking forward to Friday.”

https://www.whitehouse.gov/the-press-of...

On Friday, the President will depart from this White House to the "Winter White House” down at Mar-A-Lago, where he’ll spend the weekend and be holding meetings.
 • zaklenil: BigWhale ()

zmaugy ::

Tale Trumpova solata je kot bi se dogajala v enih drugi časih, kakšno stoletje ali dve v preteklosti. Bolj dve kot eno. Ali pa kje v kakšni banana republiki, kjer je sicer republika/demokracija, ampak kot po naključju se oblast preda zgolj iz rok očeta v roke sinov/vnukov.
Wild wild west.

RedDrake ::

Tole se nananaša na nekaj izbrisanega ...
Psssshht!
Ne omenjaj mleka. Bojda je mleko sedaj novi simbol belega supremacizma in nacizma in fašizma in kaj jaz vem kaj še vsega.
Samo še čakam, da ga regresivci prepovejo uživati vsem, ki so slučajno bele polti, because of reasons.

@Pac-Man, ok vsebina je takšna.
Zakaj točno je slabo, če se lahko nekdo fotografira s predsednikom na svoji poroki? In japonski PM, bi komot odklonil, če se mu to ne bi zdelo primerno (Japonci so po mojih izkušnjah tu zelo picajzlasti).

To sta počela v glavni jedilnici, gostom & nepreverjenemu osebju na očeh in ušesih. Ker je bilo pretemno so jima pomočniki svetili kar s telefoni. Da telefonov s kamerami ni ravno pametno usmerjat v tajne dokumente, mi verjetno ni potrebno posebej razlagat.

Torej, javni odgovor, ki je bil objavljen povsod, je tajni dokument in o njem se ne sme slišati nikjer razen v posvečenih virih. Ejga, majstr' a ti mr'bit za SOVO delaš? Slišat si že na takšni sposobnostni ravni. Pazi da te kje, dobesedno, ne ukradejo.

Zgodovina sprememb…

 • spremenil: RedDrake ()

mlamat ::

A boste naredili harakiri, če se Trump izkaže za uspešnega predsednika. Recimo veliko bo vlagal v infrastrukturo, zaščitil bo lastno delovno silo pred dumpinško konkurenco, podkuril Kitajski in Nemčiji, ki v škodo vseh drugih solirata s rekordnimi trgovinskimi presežki...

Jaz se mimogrede štejem za levičarja, pa ga podpiram.

Zgodovina sprememb…

 • spremenil: mlamat ()

Matako ::

Hja odstavili... samo Pacotu se zna prej skegljati, če ne bodo pohiteli. :8)

Opozoril sem vas še pred volitvami: preveč ste čustveno investirali. Patološko preveč. 4 leta bo dolga celo za najbolj utrjene anuse - sploh če čakaš vsak jebeni dan frcajoč kolešček na miški na nek deux-ex-machina dogodek, ki jih bo predčasno prekinil.

Kaj pa če ga ne bo?

Kaj če ne bo samo 4 leta? V smislu, Trump zna celo opugumiti ostale shitlorde, da se začnejo baviti s politiko, si predstavljate Milota v Beli hiši? Tisto bi bili pa _dobesedni_ ritoboli.


Ni nemogoče!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

 • spremenil: Matako ()

RedDrake ::

Ampak glej glej, sveta navkljub vsem napovedim še ni konec. Pa so minili že trije polni tedni!
Bogami, da so še novembra vsi pisali, kako bodo letele jedrske konice še v januarju ...

jtothek ::

Ljudje so že tako obsedeni s Trumpom, da se bo zdaj zdaj ustanovila leva Tea party.

Pa s tem non stop poročanjem o Trumpu in jamranju ob vsem kar dela Trump škandal in ilegalno, samo normalizira Trumpa tako, da če bo kdaj Trump začel kako pizdarijo bo tiha večina že tako naveličana kričanja kako je Trump Hitler, da sploh več ne bodo vzeli resno.

Trump ne bo odstopil samo zato ker internet jamra. Grdo kot je, Trump dela tako kot je obljubil v kampanji, zdaj pa če se Američanom zdelo to v redu, potem pa bog pomagaj. Imeli so volitve in so si sami izbrali kdo jih bo predstavljal.

RedDrake ::

Btw, tole je salto-mortale takozvane "levice". Če se namreč v štirih letih ne bo zgodilo nič hujšega (kar se 99% ne bo), potem njihovega "VSI RAZEN NAS SO HITLER!11!!" ne bo resno jemal _NIHČE_ več. Bogami, če slučajno amerika konča ta štiri leta na bojlšem kot danes, potem so pa sploh opleli za kako desetletje, kot pri Reaganu.

Scaramouche ::

RedDrake je izjavil:

Btw, tole je salto-mortale takozvane "levice". Če se namreč v štirih letih ne bo zgodilo nič hujšega (kar se 99% ne bo), potem njihovega "VSI RAZEN NAS SO HITLER!11!!" ne bo resno jemal _NIHČE_ več. Bogami, če slučajno amerika konča ta štiri leta na bojlšem kot danes, potem so pa sploh opleli za kako desetletje, kot pri Reaganu.You nailed it, kaj šele, če bo Ameriki bolje, kako se bodo vse znane osebnosti po TV obnašale?
Bodo lahko rovarile in pozivale k agresiji in rovarjenju?

Pac-Man ::

mlamat je izjavil:

A boste naredili harakiri, če se Trump izkaže za uspešnega predsednika. Recimo veliko bo vlagal v infrastrukturo, zaščitil bo lastno delovno silo pred dumpinško konkurenco, podkuril Kitajski in Nemčiji, ki v škodo vseh drugih solirata s rekordnimi trgovinskimi presežki...Jaz se mimogrede štejem za levičarja, pa ga podpiram.

Pozabi, tip je čisti basic bitch. Volilna kampanja - Japonska nas skubi, plačajo naj si svoje nukice


Abe je šel kofetkat v Trump Tower + vikend runda Wedding crashersov z Donnijem - Japonsko podpiramo 100%

@0:30


Ego pobožaš in je tvoj. 99% psic ima bolj kompliciran karakter :)

RedDrake ::

Nisi odgovoril na moje vprašanje.
Zakaj je slabo, če se lahko nekdo fotografira z njim (recimo, Merklca je delala selfije z migranti)?
Zakaj se govori o tajnih dokumentih, če se pripravlja javni odziv na neko stvar?

Zgodovina sprememb…

 • spremenil: RedDrake ()

zmaugy ::

Ena bolj ogabnih potez Trumpa in Co je bila, ko so iz uradne funkcije pritiskali na trgovsko verigo, ki je vrgla ven obleke in ostalo Trumpove hčerke.
Primitivno do skrajnosti. Tam nekje na nivoju tržnice v kakšni zaostali vukojebini tretjega sveta.

Zheegec ::

RedDrake je izjavil:

Nisi odgovoril na moje vprašanje.
Zakaj je slabo, če se lahko nekdo fotografira z njim (recimo, Merklca je delala selfije z migranti)?
Zakaj se govori o tajnih dokumentih, če se pripravlja javni odziv na neko stvar?

Fotografirati se ne more kar "nekdo". Fotografirajo se lahko tisti, ki odkartajo $200k za letno članarino v klubu, katerega lastnik je Trump. Self dealing. Saj veš, tisto kar Trumpu ni bilo (upravičeno) všeč pri Clinton Foundation.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

RedDrake ::

zmaugy je izjavil:

Ena bolj ogabnih potez Trumpa in Co je bila, ko so iz uradne funkcije pritiskali na trgovsko verigo, ki je vrgla ven obleke in ostalo Trumpove hčerke.
Primitivno do skrajnosti. Tam nekje na nivoju tržnice v kakšni zaostali vukojebini tretjega sveta.


Tip je na svojem osebnem računu tweetnil, da umikanje robe ni fer.
Uradna funkcija je pritiskala kje, zakaj jih niso prijavili in impeachali _TAKOJ_?
Verjetno, ker gre za fake news. Polni ste ga, zadnje čase ...

RedDrake ::

Zheegec je izjavil:


Fotografirati se ne more kar "nekdo". Fotografirajo se lahko tisti, ki odkartajo $200k za letno članarino v klubu, katerega lastnik je Trump. Self dealing. Saj veš, tisto kar Trumpu ni bilo (upravičeno) všeč pri Clinton Foundation.

Mhm. Priložnostno fotografiranje v klubu, katerega član si ti in predsednik, je enakovredno miljonskim donacijam savdskih princev, v zameno za primeren policy.
Ploskam, g. Spin Doctor, ploskam, počasi ...

Slonic-tonic ::

zmaugy je izjavil:

Ena bolj ogabnih potez Trumpa in Co je bila, ko so iz uradne funkcije pritiskali na trgovsko verigo, ki je vrgla ven obleke in ostalo Trumpove hčerke.
Primitivno do skrajnosti. Tam nekje na nivoju tržnice v kakšni zaostali vukojebini tretjega sveta.


To je to. Men se zdi primitivno, kar počnejo tele trgovske verige. Se grejo politiko.

Recimo, naj zdej pridejo liberalci nazaj na oblast, dajejo lep zgled, kako je treba z oblastjo. Potem bojo spet vpili desni fašisti, sam so po moje še dosti slabši....

Kak je lepo razvidno, da jim diši demokracija le, ko so sami na oblasti. Kar počnejo, je slab zgled za naprej...lah bojo doblo enkrat vse nazaj...pol zna bit zelo narobe.

Trump se bo po moje počas unesel. Politiki tud niso navajeni, da nekdo drži besedo, .....

Tko vidiš, po tem kaj počnejo, kaki so bli na oblasti. Tale estabilišment v Ameriki se špila z belim kruhom...

Recimo da Trump pade, jih kar vidim, kak bi spet flancali o enotnosti Amerike, da morejo skupaj držat in podobne kozlarije.

Noben pa se ne vpraša, zakaj je narod volil Trumpa, pa lah jaz napišem, zato ker jih je mel poln.k.
Ziga, kako kej napreduje arbitraža?

Jaz bi bil tud Persona rudis.

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

RedDrake je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Ena bolj ogabnih potez Trumpa in Co je bila, ko so iz uradne funkcije pritiskali na trgovsko verigo, ki je vrgla ven obleke in ostalo Trumpove hčerke.
Primitivno do skrajnosti. Tam nekje na nivoju tržnice v kakšni zaostali vukojebini tretjega sveta.


Tip je na svojem osebnem računu tweetnil, da umikanje robe ni fer.
Uradna funkcija je pritiskala kje, zakaj jih niso prijavili in impeachali _TAKOJ_?
Verjetno, ker gre za fake news. Polni ste ga, zadnje čase ...


Bruh!

Zheegec ::

RedDrake je izjavil:

Zheegec je izjavil:


Fotografirati se ne more kar "nekdo". Fotografirajo se lahko tisti, ki odkartajo $200k za letno članarino v klubu, katerega lastnik je Trump. Self dealing. Saj veš, tisto kar Trumpu ni bilo (upravičeno) všeč pri Clinton Foundation.

Mhm. Priložnostno fotografiranje v klubu, katerega član si ti in predsednik, je enakovredno miljonskim donacijam savdskih princev, v zameno za primeren policy.
Ploskam, g. Spin Doctor, ploskam, počasi ...

Aja, ko smo že pri tem, Trump ima v SA cel kup poslovnih interesov, prav tako pa krediterje, katerim je dolžan milijone. Zakaj misliš, da SA ni bila deležna njegove "prepovedi vstopa", kljub temu da je večina 9/11 hijackerjev bila iz SA? Trump doesn't care about 9/11 victims!!

Donald Trump made millions from Saudi Arabia, but trashes Hillary Clinton for Saudi donations to Clinton Foundation

Saudi Prince Reminds Donald Trump: I Bailed You Out – Twice
Donald Trump still does business in Saudi Arabia, despite blaming the country for 9/11
Donald Trump 'to approve arms sales to Saudi Arabia and Bahrain' blocked by Barack Obama

Trump registered eight companies in Saudi Arabia during campaign: report

Saudis foot tab at Trump hotel
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

 • spremenil: Zheegec ()

DarwiN ::

Kaj pa to?????????? WTF did I just watch? (prvih nekaj minut videa). OMG, ta tip je še za Trumpovo administracijo toooooooo much.


Kolikokratni facepalm?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Scaramouche ::

MORE HYPOCRISY: Obama Banned all Iraqi Refugees for 6 Months in 2011 - Liberals SAID NOTHING!
http://www.thegatewaypundit.com/2017/01...

Res da ne v tako velikem obsegu kot Trump,samo če bi Trump enako naredil bi bili libs enako nesrečni...


Out of the seven countries that were banned by President Trump last Friday, five were bombed by the Obama administration: Syria, Iraq, Yemen, Libya and Somalia.

It's fine for the Nobel Peace Prize winning President to bomb these people in their own countries, but for President Trump to temporarily prevent them from traveling to our country to keep America safe is "un-American" and "unconstitutional."http://www.naturalnews.com/2017-01-30-o...

Zgodovina sprememb…

Mavrik ::

Naj vas malo spomnim da je v PČ pričakovan vsaj malenkost višji nivo, nič žaljenja (to vključuje lepljenje nalepk na skupine ljudi) in več kot eno vrstico prispevka.
The truth is rarely pure and never simple.

zmaugy ::

@Red Drake: Kar se tiče pa fake news, žrtev katerih naj bi bil ubogi Trumpfeljn, a to si imel v mislih vse razne laži, ki jih je širil sam Trumpfeljn in njegovi ministranti?
Kot trditev, da je trenutno v ZDA največ umorov na prebivalca v zadnjih 47 letih, čeprav je to čista laž?
Sklicevanje, na teroristični napad, ki se sploh ni zgodil (Bowling Green massacre)?
Trditev Trumpfa o tem, koliko ljudi je bilo na njegovi inavguraciji?

Če so pripravljeni vsem lagati o očitnih stvareh, kako so pripravljeni lagati šele o stvareh, ki jih je težje preveriti?

Greatest hits:Jebela cesta, kako je možno biti tako sluzast kot je tale teta?!

Zgodovina sprememb…

 • spremenilo: zmaugy ()

Slonic-tonic ::

http://fakti.rs/globotpor/u-sjdinjenim-...

VIŠE od 680 ljudi uhićeno je prošlog tjedna u SAD uracijama protiv ilegalnih imigranata.

Trump DELA, ne jamra......
Ziga, kako kej napreduje arbitraža?

Jaz bi bil tud Persona rudis.

zmaugy ::

http://edition.cnn.com/2017/02/09/us/ar...

Res obvladajo. Tale mama, ki so jo izgnali, je res "bad hombre". ;((

Slonic-tonic ::

zmaugy je izjavil:

http://edition.cnn.com/2017/02/09/us/ar...

Res obvladajo. Tale mama, ki so jo izgnali, je res "bad hombre". ;((


Jaz zadevo vidim tko. Je obljubil, da bo postavil zid, na mejo z Mehiko in ga bo, bo porihtal migrante je obljubil v kampanji, in jih bo...

V tem kontekstu je bil demokratično izvoljen, zdej dela, kar je obljubil da bo, kje je tle caka??
Ziga, kako kej napreduje arbitraža?

Jaz bi bil tud Persona rudis.

PaX_MaN ::

zmaugy je izjavil:

http://edition.cnn.com/2017/02/09/us/ar...
Res obvladajo. Tale mama, ki so jo izgnali, je res "bad hombre". ;((

Česa v ilegalni priseljenec ne razumete?
Povejte, bomo obrazložili s pobarvanko.

Zgodovina sprememb…

 • spremenilo: PaX_MaN ()

next3steps ::

Slonic-tonic je izjavil:

zmaugy je izjavil:

http://edition.cnn.com/2017/02/09/us/ar...

Res obvladajo. Tale mama, ki so jo izgnali, je res "bad hombre". ;((


Jaz zadevo vidim tko. Je obljubil, da bo postavil zid, na mejo z Mehiko in ga bo, bo porihtal migrante je obljubil v kampanji, in jih bo...

V tem kontekstu je bil demokratično izvoljen, zdej dela, kar je obljubil da bo, kje je tle caka??

Caka je v tem, da so demokrati in njih predstavniki menili, da obični polciajčki nimajo niti šans, da dobijo dovoljenja za hvatanje ilegalca ob meji, pa čeprav jih ob ilegalnem prečkanju tudi zalotijo.
Trumpelj je uvidel, da če njegovi vršilci reda in miru ne smejo loviti ilegalcev, ilegalcev sploh ne bo spustil v državo. Nadalje se dogaja že poznana situacija.

Pac-Man ::

Slonic-tonic je izjavil:Pred volitvami je rekel tudi, da lahko koga ustreli in ne bi izgubil glasov.Vsaj približno ima prav. Bil je demokratično izvoljen. Torej...

No, tu je caka.

Za bolj počasne:
V delujočih državah ti zmaga na volitvah ne da totalne carte blanche.

zmaugy ::

PaX_MaN je izjavil:

zmaugy je izjavil:

http://edition.cnn.com/2017/02/09/us/ar...
Res obvladajo. Tale mama, ki so jo izgnali, je res "bad hombre". ;((

Česa v ilegalni priseljenec ne razumete?
Povejte, bomo obrazložili s pobarvanko.


Samo pravim, kako dobro so se odločili, da izženejo gospo, ki se je vsako leto lepo disciplinirano javila na ustreznem uradu. Pravi bad hombre.
Daj si še preberi o načelu ločitve oblasti na zakonodajno, izvršno in pravosodno in potem pokomentiraj Trumpfeljnov debilizem o "so called judge".
Da ne govorimo o nepotizmu (hčerka in njen biznis, ki ga predsednik in njegovi ministranti branijo s funkcij), brezsramni in odprti skrbi za lastne poslovne interese - fiktivna odpoved lastnim podjetjem. Človek postavlja temelje za povratek ZDA v kavbojske čase. Morda pa to pomeni "make America great again" - divji zahod, pozivanje na linčanje nasprotnikov, odkriti nepotizem, zvijanje rok sodnikom...

Razumel?

Kar se tiče tega, da je bil demokratično izvoljen - tudi Hitler je bil in vemo kako se je tisto končalo. Kar pomeni, da ni čisto vse, kar nastane po demokratičnem postopku, nujno tudi ok.

Zgodovina sprememb…

 • spremenilo: zmaugy ()

Slonic-tonic ::

zmaugy je izjavil:

PaX_MaN je izjavil:

zmaugy je izjavil:

http://edition.cnn.com/2017/02/09/us/ar...
Res obvladajo. Tale mama, ki so jo izgnali, je res "bad hombre". ;((

Česa v ilegalni priseljenec ne razumete?
Povejte, bomo obrazložili s pobarvanko.


Samo pravim, kako dobro so se odločili, da izženejo gospo, ki se je vsako leto lepo disciplinirano javila na ustreznem uradu. Pravi bad hombre.
Daj si še preberi o načelu ločitve oblasti na zakonodajno, izvršno in pravosodno in potem pokomentiraj Trumpfeljnov debilizem o "so called judge".
Da ne govorimo o nepotizmu (hčerka in njen biznis, ki ga predsednik in njegovi ministranti branijo s funkcij), brezsramni in odprti skrbi za lastne poslovne interese - fiktivna odpoved lastnim podjetjem. Človek postavlja temelje za povratek ZDA v kavbojske čase. Morda pa to pomeni "make America great again" - divji zahod, pozivanje na linčanje nasprotnikov, odkriti nepotizem, zvijanje rok sodnikom...

Razumel?

Kar se tiče tega, da je bil demokratično izvoljen - tudi Hitler je bil in vemo kako se je tisto končalo. Kar pomeni, da ni čisto vse, kar nastane po demokratičnem postopku, nujno tudi ok.


Zakaj je Hitler prišel na oblast je znano, kot je znano zakaj je prišel Trump.

Vzrokov nihče noče videti, zanimivo.

Težko je pokazat na politike, ki so dolga leta s pomočjo medijev vodili neuspešno politiko. Ki je na koncu na oblast pripeljala Trumpa.

Ane, vsi vidijo sam Trumpa, ne vidijo pa vzrokov, ki so do tega pripeljali, ker bi blo treba s prstom pokazat na tiste, ki zdej najbolj bentijo.
Ziga, kako kej napreduje arbitraža?

Jaz bi bil tud Persona rudis.

scipascapa ::

Machete ::

Najbolj žalostno je da pri Trumpu na tronu sploh ne veš več kaj je satira in kaj so prave novice. Že to pove kako globoko po homo sapiens lestvici so padli.
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080-GS|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S8

zmaugy ::

Slonic-tonic je izjavil:

zmaugy je izjavil:

PaX_MaN je izjavil:

zmaugy je izjavil:

http://edition.cnn.com/2017/02/09/us/ar...
Res obvladajo. Tale mama, ki so jo izgnali, je res "bad hombre". ;((

Česa v ilegalni priseljenec ne razumete?
Povejte, bomo obrazložili s pobarvanko.


Samo pravim, kako dobro so se odločili, da izženejo gospo, ki se je vsako leto lepo disciplinirano javila na ustreznem uradu. Pravi bad hombre.
Daj si še preberi o načelu ločitve oblasti na zakonodajno, izvršno in pravosodno in potem pokomentiraj Trumpfeljnov debilizem o "so called judge".
Da ne govorimo o nepotizmu (hčerka in njen biznis, ki ga predsednik in njegovi ministranti branijo s funkcij), brezsramni in odprti skrbi za lastne poslovne interese - fiktivna odpoved lastnim podjetjem. Človek postavlja temelje za povratek ZDA v kavbojske čase. Morda pa to pomeni "make America great again" - divji zahod, pozivanje na linčanje nasprotnikov, odkriti nepotizem, zvijanje rok sodnikom...

Razumel?

Kar se tiče tega, da je bil demokratično izvoljen - tudi Hitler je bil in vemo kako se je tisto končalo. Kar pomeni, da ni čisto vse, kar nastane po demokratičnem postopku, nujno tudi ok.


Zakaj je Hitler prišel na oblast je znano, kot je znano zakaj je prišel Trump.

Vzrokov nihče noče videti, zanimivo.

Težko je pokazat na politike, ki so dolga leta s pomočjo medijev vodili neuspešno politiko. Ki je na koncu na oblast pripeljala Trumpa.

Ane, vsi vidijo sam Trumpa, ne vidijo pa vzrokov, ki so do tega pripeljali, ker bi blo treba s prstom pokazat na tiste, ki zdej najbolj bentijo.


Zato:

https://slo-tech.com/forum/t693153/p542...

Nemci niso mogli več prenašati bede poraza v prvi svetovni vojni, ki so jo sprovocirali Angleži in Rusi, financirali pa Američani, ki so na koncu tudi vstopili v vojno, da so zaščitili svojo finančni naložbo.
Račun pa so na koncu z obrestmi morali plačati tudi Nemci. Hence Hitler. Če se Hitler ne bi nikoli rodil, bi podobno vlogo odigral kakšen drugi psihopat, ki se jih vedno najde. Tudi če Trumpa ne bi bilo, bi v ZDA pač izvolili kakšnega drugega psihopata, ker so okoliščine enostavno takšne, da ljudje izvolijo psihopata na oblast.

Fake news :))

Zgodovina sprememb…

 • spremenilo: zmaugy ()

Isotropic ::

zakaj je mogu pa flynn odstopit?

putin zahteval prvo žrtveno jagnje očitno :8)

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

@Matako: Zaveznik ZDA Pakistan je ravnokar prepovedal Valentinovo. :P

http://edition.cnn.com/2017/02/13/asia/...

Zgodovina sprememb…

 • spremenilo: zmaugy ()

RedDrake ::

zmaugy je izjavil:Bruh!

Mislim, da nimaš niti najmanjšega pojma, kaj pomeni pritisk uradne funkcije. To je v ZDA kaznivo, in ker imajo mediji Trumpa trenutno pod _izjemnim_ drobnogledom, bi ovadbe padle _TAKOJ_.
Izražanje mnenja != pritisk uradne funkcije, a se glede tega strinjamo?
Ker drugače je tudi Obama izvajal pritisk uradne funkcije, ko je favoriziral enega kandidata med volitvami ...
Tip pač ne bo politično koretken, in bo povedal kar si misli. Tega si bojijo praktično vsi, ker ljudje nekih pussijev, ki so "pametno" tiho ne bodo več hoteli gledati tam gor.

@Pac-Man:
Še vedno mi nisi odgovoril.

Tvoj citat
Za bolj počasne:
V delujočih državah ti zmaga na volitvah ne da totalne carte blanche.
" pa je žal glup.
Dokaz je v tem, da lahko sodišča ustavijo njegove ukaze. To lepo pokaže da demokracija in sistem delujeta, in to točno tako, kot je bilo zamišljeno (za varovanje pred kakšnimi res norimi idejami je tu še Senat in Kongres).

Pac-Man ::

RedDrake je izjavil:

Nisi odgovoril na moje vprašanje.
Zakaj je slabo, če se lahko nekdo fotografira z njim (recimo, Merklca je delala selfije z migranti)?
Zakaj se govori o tajnih dokumentih, če se pripravlja javni odziv na neko stvar?


Okej.

Problem je, če fotografiranje pride s članarino v predsednikovem privatnem klubu. Ta se je ravnokar podvojila s 100 000$, ker je pač gazda predsednik or sth.
Problem je, če predsednik (oz. njegovi družinski člani) naziv uporablja(jo) v pridobitne namene.
Problem je, če tujega državnika (Abe) uporabljaš za zabavo svojih strank.

Verjetno se strinjaš, da javni odziv lahko temelji na tajnem materialu.

Tako se je to počelo v prejšnji administraciji.

https://www.instagram.com/p/BQd5lB7hNK1/

When we were on the road, national security discussions and head of state phone calls were conducted in a private, secure location set up onsite. Everyone had to leave their Blackberry outside the area. In this photo, which was taken in March 2011 and subsequently released, the President holds a discussion in El Salvador following a conference call with his full national security team.


So v šotoru, ki blokira EM signal, v njem imajo generator(je) belega šuma.

zmaugy ::

RedDrake je izjavil:

zmaugy je izjavil:Bruh!

Mislim, da nimaš niti najmanjšega pojma, kaj pomeni pritisk uradne funkcije. To je v ZDA kaznivo, in ker imajo mediji Trumpa trenutno pod _izjemnim_ drobnogledom, bi ovadbe padle _TAKOJ_.
Izražanje mnenja != pritisk uradne funkcije, a se glede tega strinjamo?
Ker drugače je tudi Obama izvajal pritisk uradne funkcije, ko je favoriziral enega kandidata med volitvami ...
Tip pač ne bo politično koretken, in bo povedal kar si misli. Tega si bojijo praktično vsi, ker ljudje nekih pussijev, ki so "pametno" tiho ne bodo več hoteli gledati tam gor.

@Pac-Man:
Še vedno mi nisi odgovoril.

Tvoj citat
Za bolj počasne:
V delujočih državah ti zmaga na volitvah ne da totalne carte blanche.
" pa je žal glup.
Dokaz je v tem, da lahko sodišča ustavijo njegove ukaze. To lepo pokaže da demokracija in sistem delujeta, in to točno tako, kot je bilo zamišljeno (za varovanje pred kakšnimi res norimi idejami je tu še Senat in Kongres).


Podpora predsednika kandidatu za predsednika je nekaj povsem drugega kot kritiziranje trgovske verige s strani predsednika (in to zato, ker se je privatna trgovska veriga odločila zabrisat ven robo predsednikove hčerke). Poden od podna. Da ne omenjam TV prodaja style "kupite kupite robo od Ivanke" s strani višje svetovalke predsednika na Foxu.
Sicer se jim pa kalkulacija ni izšla, delnice Nordstroma so po tem zrasle za 7%.

Zgodovina sprememb…

 • spremenilo: zmaugy ()

juroz ::

Zakaj tolk linkov od fake news site-a CNN?

zmaugy ::Iz katerega vica je pa Trumpfeljn potegnil tega Millerja? Me zanima če si bo upal prikazat pri Colbertu.

Zgodovina sprememb…

 • spremenilo: zmaugy ()

RedDrake ::


Okej.

Problem je, če fotografiranje pride s članarino v predsednikovem privatnem klubu. Ta se je ravnokar podvojila s 100 000$, ker je pač gazda predsednik or sth.

Saj ne pride. Moraš biti slučajno tam. Tako, kot se lahko z njim slikaš, če si slučajno v prvi vrsti, ko ima nek govor nekje.

Problem je, če predsednik (oz. njegovi družinski člani) naziv uporablja(jo) v pridobitne namene.

Mhm, predavanja za dobesedno miljone, privatnim firmam, svetovalne pogodbe, ipd, pa niso pridobitni nameni?
Slippery slope, pazi!

Problem je, če tujega državnika (Abe) uporabljaš za zabavo svojih strank.

Ok, to je malce nerodno, ampak, kot poznam Japonce (bil sem tam dobra dva meseca, ko smo montirali neko opremo), bi izrazili nezadovoljstvo nad tem na licu mesta, če jim ne bi ustrezalo.

Verjetno se strinjaš, da javni odziv lahko temelji na tajnem materialu.
Tako se je to počelo v prejšnji administraciji.
https://www.instagram.com/p/BQd5lB7hNK1/
When we were on the road, national security discussions and head of state phone calls were conducted in a private, secure location set up onsite. Everyone had to leave their Blackberry outside the area. In this photo, which was taken in March 2011 and subsequently released, the President holds a discussion in El Salvador following a conference call with his full national security team.
So v šotoru, ki blokira EM signal, v njem imajo generator(je) belega šuma.


Glede na to da je Trump sam ruski vohun se administracija obnaša racionalno in varčuje tam kjer je smiselno.
Če pa smo resni, ja, vsekakor to, da so tam neposvečeni ljudje ni najbolj optimalno. Sam objekt pa je verjetno primerno zaščiten, saj SS ja niso budale, sam objekt pa je znan kot "zimska bela hiša".

Potem pa še tale cvetka.
Kdo je izjavil sledeče - "We need a president who will fight for American jobs and American manufacturing. That's what my plan will do."
Ajde, any takers?

Pac-Man ::

zmaugy je izjavil:Iz katerega vica je pa Trumpfeljn potegnil tega Millerja? Me zanima če si bo upal prikazat pri Colbertu.


Iz tistega, kjer fašist in naci na faksu organizirata debate.

http://www.motherjones.com/politics/201...

jype ::

Mavrik> Naj vas malo spomnim da je v PČ pričakovan vsaj malenkost višji nivo, nič žaljenja (to vključuje lepljenje nalepk na skupine ljudi) in več kot eno vrstico prispevka.

Naj te opozorim, da je v PČ pričakovano, da moderator briše prispevke, ki navajajo neresnice. Prispevek nad tvojim je eden takšnih, na primer.

Opozarjam te tudi, da brisanje prispevkov, ki se nanašajo na tvoje lastno pisanje, predstavlja direkten konflikt interesov, zato te ob tej priložnosti opozarjam še na to, da tvoja kredibilnost s takšnim početjem izrazito upada, pri čemer moja posebna oznaka dejstev ne spreminja, ker to ni pritožba.

Pac-Man ::

RedDrake je izjavil:

Mhm, predavanja za dobesedno miljone, privatnim firmam, svetovalne pogodbe, ipd, pa niso pridobitni nameni?
Slippery slope, pazi!


Da, slippery slope. Ampak šele po koncu mandata, ne v 3. tednu le-tega.

PaX_MaN ::

Mavrik je izjavil:

Naj vas malo spomnim da je v PČ pričakovan vsaj malenkost višji nivo, nič žaljenja (to vključuje lepljenje nalepk na skupine ljudi) in več kot eno vrstico prispevka.

Naj vas opozorim, da lepljenje nalepk na skupine ljudi ne žali nikogar .

Zgodovina sprememb…

 • spremenilo: PaX_MaN ()

Master_Yoda ::

Pac-Man je izjavil:

RedDrake je izjavil:

Mhm, predavanja za dobesedno miljone, privatnim firmam, svetovalne pogodbe, ipd, pa niso pridobitni nameni?
Slippery slope, pazi!


Da, slippery slope. Ampak šele po koncu mandata, ne v 3. tednu le-tega.


Samo drugacen nacin financiranja. V prvem primeru javni usluzbenec/ka profitira takoj, v drugem primeru pa da korporacijam kredit, po izteku mandata pa je kredit izplacan z govori, svetovanjem,...

Seveda je bolj pametna druga opcija, ker ne mores direktno povezati dolocenega policija z prihodkom.

Zgodovina sprememb…

jype ::

PaX_MaN> Naj vas opozorim, da lepljenje nalepk na skupine ljudi ne žali nikogar .

Ta trditev je materialno napačna. Lepljenje nalepk na skupine ljudi _lahko_ žali vse pripadnike skupine, pri tem pa drži, da jim tako početje ne daje pravice do odškodnine, če niso posamezno navedeni pri lepljenju.

Kljub temu je tako početje lahko kaznivo po določilih drugih zakonov.

Pac-Man ::

Zanimiv pogled

http://www.politico.eu/article/the-end-...

End of Pax Americana
Russia and China should be careful what they wish for.

...

In the aftermath of Trump’s shock victory, most pundits quickly assumed that if Washington’s global dominance began to slip, it would empower Moscow and Beijing. As the U.S. pulled back, so the argument went, these two established powers with vast security resources would step in and impose their hegemony over their immediate neighbors.

But geopolitical dynamics suggest the countries neighboring these great powers will not simply roll over and wave the white flag. In fact, the opposite is more likely. Every strategic advance that Russian President Vladimir Putin has landed has left Russia facing greater hostility from nearby states. Similarly, Chinese President Xi Jinping’s jingoistic forays in the South and East China Seas have fueled volatile anti-Chinese sentiment in Asian nations unwilling to submit to Beijing’s rules.

...

For a hint of what can happen when smaller nations feel the pressure to assert their sovereignty against aggressive larger neighbors, look no further than the poisonous dynamic between Pakistan and India. Pakistan may be economically unstable, but rather than accept its larger rival’s dominance over South Asia, it has done everything in its power to match India militarily. This has created a culture of confrontation, and as a result the border between the two is one of the most world’s most volatile geopolitical flashpoints.

If the U.S. retires as the global policeman, similar conflicts could start to spiral out of control all over the world, pitting, for example, Vietnam against China, Ukraine against Russia or Saudi Arabia against Iran. Countries like Ukraine or Vietnam will quickly realize that only their own strength will grant them respect from larger aggressors.

Iatromantis ::

Isotropic je izjavil:

zakaj je mogu pa flynn odstopit?

En dan prej je blo objavljeno tole: NSA so concerned over Donald Trump's ties to Russia they've 'withheld information from presidential briefings'

Iz članka:

An NSA official told the New York Observer it was holding back some of the "good stuff" from the White House, while one Pentagon worker said: "There's not much the Russians don't know at this point. Since January 20, we’ve assumed that the Kremlin has ears inside the [situation room]."

Nenavadna pa je informacija na koncu tega članka:

The New York Observer's website is an amalgamation of several media brands bought by Mr Trump's son-in-law, Jared Kushner. Mr Kushner was the owner of the news website until last month when he was named a senior White House adviser.


Oliver pa ima video kjer dobiš mravljince v kakšnem času živimo:

juroz ::

Je kdo že zasledil Joy Villa v naših neodvisnih medijih? Glede na to da vsak prdec poročajo glede USofA bi človek mislil da bo vsaj kak članek ali pa vsaj kakšna omemba ne pa samo 1 slikca na rtvslol.

John Oliver - lol.
strani: « 1 2 3 ... 48


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajska in ZDA

Oddelek: Problemi človeštva
281956 (1400) gruntfürmich

Več podobnih tem