Forum » Zvok in slika » Slike na LG televiziji
Slike na LG televiziji
slananiki ::
Zdravo.
Soočam se z eno neljubo težavo. Na USB ključek sem dal slike, ki jih želim kot Slide predvajati na TVju. Zgleda, da TV avtomatsko prekopira slike, katere se potem ne prikažejo. V koliko je ime slike na USBju 1.JPG, je na TVju vidna kot ._1.JPG in je ne prikaže. Trenutno mam na USBju 50 slik, na TVju jih je 100 z dvojniki.
Mimogrede, USB sem tudi že formatiral in ni spremembe.
Slike:
Hvala za pomoč.
Soočam se z eno neljubo težavo. Na USB ključek sem dal slike, ki jih želim kot Slide predvajati na TVju. Zgleda, da TV avtomatsko prekopira slike, katere se potem ne prikažejo. V koliko je ime slike na USBju 1.JPG, je na TVju vidna kot ._1.JPG in je ne prikaže. Trenutno mam na USBju 50 slik, na TVju jih je 100 z dvojniki.
Mimogrede, USB sem tudi že formatiral in ni spremembe.
Slike:
Hvala za pomoč.
brodul ::
A si posodobil televizijo na zadnjo verzijo?
Pretending to be a mature adult is so exhausting.
krepki ::
Tv je lahko na novo kupljen ampak koliko časa je bil v skladišču,vseeno preveri za posodobitev.
slananiki ::
Sem preveril in ni nove posodobitve na voljo, torej je zadnja naložena. Enostavno ne razumem zakaj jih TV podvoji..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | potisna kosilnica - katero kupit?Oddelek: Loža | 13142 (5361) | PrimozR |
» | Ne odpira mi določenih spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 4840 (3682) | boris22 |
» | Utorrent 3.4.3 port problem AMISOddelek: Programska oprema | 1284 (1160) | GTX970 |
» | Kakšen transformatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4725 (4084) | jjedat |
» | katero motorno kosilnico?Oddelek: Loža | 19418 (18251) | kiFni |