Forum » Kaj kupiti » Speltna trgovina sveastore.eu
Speltna trgovina sveastore.eu
scipascapa ::
ni odgovor, ne poznamo. uporabi raje poznane, mindfactory.de ipd. imajo pa paypal, tako, da ni bojazni za prevare :P
pe3c ::
Sem se vseeno odlocil za njih, pa da vidimo.
Niso samo prevare problem; firma tudi propade (Atelco in posledicno Hardwareversand).
scipascapa je izjavil:
ni odgovor, ne poznamo. uporabi raje poznane, mindfactory.de ipd. imajo pa paypal, tako, da ni bojazni za prevare :P
Niso samo prevare problem; firma tudi propade (Atelco in posledicno Hardwareversand).
DeeJay ::
Težava je samo, če propade takoj po tem, ko naročiš in nikol ne dobiš izdelkov ne denarja. To je edina skrb.
Če propade po tem, ko izdelke imaš, lahko vedno uveljavlaš garancijo pri proizvajalcu.
Jaz sem ravno par dni nazaj dobil nov Seasonic X850 napajalnik direktno od proizvajalca, ker mi je star crknil po 3h letih (garancija 7 let). Kuplen je bil pri Hardwareversand.
Če propade po tem, ko izdelke imaš, lahko vedno uveljavlaš garancijo pri proizvajalcu.
Jaz sem ravno par dni nazaj dobil nov Seasonic X850 napajalnik direktno od proizvajalca, ker mi je star crknil po 3h letih (garancija 7 let). Kuplen je bil pri Hardwareversand.
pe3c ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 411669 (78266) | Nwanko |
» | Nakup računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3275 (3046) | klinker |
» | Naročanje rač. komponentOddelek: Kaj kupiti | 2015 (1677) | pixelzgaming |
» | Računalnik za domačo uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 3980 (3404) | Berni_01 |
⊘ | mindfactory.de - pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 10309 (7931) | UlyssesE |