» »

Kaj mi čakamo?

Kaj mi čakamo?

traxxas ::

Romuni na ulicah . Hočejo naredit konec z lopovščino in korupcijo. Ne vem kaj nas drži na foteljih, a nam je res vseeno,kaj neki mi čakamo???
To kar smo mi počel pred leti, je kr neki. Tresla se je gora ,rodila se je miš.
  • zaklenil: Mavrik ()

scipascapa ::

Ker smo skorumpirani na več nivojih, pri nas so radarji sod smodnika....korupcijo pozabimo.
Ogromno podkupljenih ljudi imamo pri nas, v službah ipd.....če te delodajalec vidi, verjetno letiš ipd.

Cankar: HLAPCI smo/ste.

bambam20 ::

traxxas je izjavil:

Romuni na ulicah . Hočejo naredit konec z lopovščino in korupcijo. Ne vem kaj nas drži na foteljih, a nam je res vseeno,kaj neki mi čakamo???

Mi smo lepo na toplem pa pišemo po forumih. Moraš vedet, da Romuni res živijo v revščini. za Slovence pa to ne moremo napisat.

Ne rečem ,da to ni res ,samo da dopuščamo kraje in korupcijo ,to pa ni dobro.

NikolormousB ::

O čem to govoriš? Da bomo tudi ostali vedeli zakaj bi morali na cesto.

traxxas je izjavil:

Ne rečem ,da to ni res ,samo da dopuščamo kraje in korupcijo ,to pa ni dobro.

Se strinjam. Ampak srednjemu sloju gre še vedno predobro.

Sicer smo pa po korupciji a 31-tem mestu.

tomy5 ::

traxxas je izjavil:

O čem to ti ? Kaj nam pa manjka ?

#000000 ::

traxxas je izjavil:

Čakamo najboljšega ponudnika, da plača da gremo na ulice, kaj nisi valjda mislu da se demonstrira zastonj, vpraši SOROSA kok pa da vidmo al se splača.

Slovenci če bodo šli VSI na ulice bo pomojem kr krvavo, ampak ker v bližnji prihodnosti verjetno ne bomo šli, se ni kaj za sekirat.

edit. Govorim o SLOVENCIH, janezih, mickah, jožetih ipd, ne o elvisih, goranih, mehotih ipd.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

vostok_1 ::

Ti si kdaj vidu krvave proteste v zgodovini slovenske regije? Not really.
Največ kar je blo je bila cigla skozi okno mestne hiše tistih 100 let nazaj.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

vostok_1 je izjavil:

Ti si kdaj vidu krvave proteste v zgodovini slovenske regije? Not really.
Največ kar je blo je bila cigla skozi okno mestne hiše tistih 100 let nazaj.

Če niso bili še ne pomeni da ne bodo. ;)

Roadkill ::

traxxas je izjavil:

Pojdi v Romunijo in se jim pridruži, kdo ti brani? :))
Ü

jtothek ::

Proti kom ali čem točno pa bi protestirali? Korupciji na splošno? Ker pri Romunih se ve da protesterajo zoper točno določen zakon. Mi pa bi protestirali pač malo tako ker drugi tudi protestirajo in ker ljudje, ki ne marajo sodržavljanov radi cankarja citirajo.

Sicer kdor res hoče potestirat lahko vedno gre in ne rabi potrditve nekega spletnega foruma. Saj nismo upravna enota.

Preden spet ta tema zapade v razna jamranja kako nam v Sloveniji gre slabo in kako je država v kurcu etc.

tomy5 ::

Cmerat in jamrat na forumih, to znajo taki ki začenjajo take teme. Za zapret in zbrisat.

Delno se strinjam. Hotel sem videt kakšno mnenje mate na forumu o tem ,tko da mi je vse jasno. Ljudje smo si zelo različni. Tema se zaradi mene lahko zapre.

Jaz kot rečeno ne upam preveč oz. ne bi dal roke v ogenj. V naši državi je korupcija zelo...subtilna. Premalo nas je, da bi iskali neodvisne ljudi.
V ZDA je recimo tako, da so enega inšpektorja poslali iz ene strani na drugo, in ker ni imel poznanstev je še nekako opravljal svoje delo.
To je približno tako, kot da hočeš zaklat prašiča in ti ga froc poimenuje in/ali posvoji. It's impossible then, razen če si brezsrčna pizda ali je prasec res tečen.

V sloveniji se vsi poznamo ali poznamo nekoga bližnjega, ali smo spali z njegovo ženo/punco, ali je ona spala s kom od naših.
Inšpektorje jemljemo kot pizde, ampak bit uspešen v tem poslu pomeni, da moraš bit pizda.

Še toliko težje je, če ti država meče kupe zakonodaje, ki niso realistične in povezane z dejanskim stanjem, kar je recimo v sloveniji intrinzična lastnost zakonodajne veje.
There will be chutes!
It came from the lab.

jype ::

vostok_1> Inšpektorje jemljemo kot pizde, ampak bit uspešen v tem poslu pomeni, da moraš bit pizda.

Mentaliteta je očitno drugačna, če verjameš, da je tudi zate koristno, da se držiš predpisov, ker je tako družba bolj urejena in je manj možnosti, da boš ostal prepuščen sam sebi.

V družbi, kjer vsi verjamejo, da je namen države, da ljudem para živce, je pa običajno tudi mantro, da je človek človeku volk, precej lažje potrditi v praksi.

Alencica ::

Bedna tema. V Sloveniji podsistemi ne štimajo ne zaradi družbenih okoliščin ampak zaradi ljudi.
Preberi temo vrnitev iz tujine - Slovenija je v resnici zelo dober življenski prostor.

Tako kot nafta na norveškem norvežanom prinaša blaginjo taista nafta v venezueli prinaša bedo venezuelcem.

Horejšio ::

SDS ovci pomirte se no.

#000000 ::

Jest sem vedno govoru da nas je premal za resno državo, smo kot razred v OŠ. kjer so ljubljenčki učiteljice v prejšnjem sistemu, postali en predcednik razreda, en tajnik en blagajnik, najboljša učenka je imela vedno 5+ in tako naprej,enako so si državo in funkcije razdeljevali po naklonjenosti in ostalem.

vostok_1 je izjavil:

V sloveniji se vsi poznamo ali poznamo nekoga bližnjega, ali smo spali z njegovo ženo/punco, ali je ona spala s kom od naših.

Ta fraza je tako zlajnana in seveda ne drži. še več. Potem bi morali biti vsi med sabo kolegi pa nismo.

bambam20 je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Ta fraza je tako zlajnana in seveda ne drži. še več. Potem bi morali biti vsi med sabo kolegi pa nismo.

Si gledal kdaj kak realnostni šov?

Vedno se spletejo in sovraštva in prijateljstva...but the show goes on.

Če sem jz spal z njegovo ženo, ne bo želel biti moj kolega. Mi pa je žena rekla, da ima v lasti eno lepo obalno parcelo, na kateri gradi ilegalno vikend. Zravn pa ima moj kolega njivo z marihuano.
Človek, z ženo katero sem spal pa ima zeta ki dela na notranjem ministrstvu...

You see where i'm going with this?

Lahko se ne maramo, amapk mamo tolk prepletene svetove, da smo raje vsak po svoje tiho.

DISCLAIMER: Gre za fiktiven scenarij...da ne bo si kdo kaj mislil.
There will be chutes!
It came from the lab.

jype ::

vostok_1> DISCLAIMER: Gre za fiktiven scenarij...da ne bo si kdo kaj mislil.

Ja, ja, seveda. Sej mi je od Toneta mama k živi na začetku tiste ulce povedala, da vaju je že velikrat vidla skupej se pripeljat.

Scaramouche ::

Naša država je pametna,narod je po nivoju testosterona nizek in je bil vedno hapčevski!

Nismo Francozi, nimam v zavesti uspeh revolucije in obglavljenje kralja, naučijo nas z Matijo Gubcem kaj pomeni revolt že v OŠ!

Pa tudi ni tako slabo,vsem ki ne gre dajo socialo in ostali ki imajo kaj v glavi pobegnejo v EU.

Takose rešijo pametnih ki bi to revolucijo izpeljali, ostane STOKA in manj izobraženi ki ne vedo kje so...

dexterboy ::

Tema, ki ne vodi nikamor in je bolje, da se čimprej zaklene ali pa zbriše...
Jokati v naprej, da ne bo bolje, hkrati pa nič za to ne narediti kaže na dokazano pomanjkanje želatinaste snovi v človeški kost imenovani lobanja...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenska politika oz. kdo je na ablasti

Oddelek: Loža
171794 (1312) Cervantes
»

EU in njena (ne)demokracija

Oddelek: Problemi človeštva
284621 (4216) T-h-o-r
»

Evrobarometer o korupciji: Slovenija najslabša v EU (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
14727681 (22584) Mr.B
»

Analiza telefonskih klicev za zaris novih meja pokrajin

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
246722 (5147) djordjevic
»

Južna Afrika se spogleduje s cenzuro interneta

Oddelek: Novice / Zasebnost
218292 (7056) Thomas

Več podobnih tem