» »

Far Cry 5

Far Cry 5

««
6 / 12
»»

Dr_M ::

A je kdo nabavil gold verzijo?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Furbo ::

Jaz.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Izi ::

Če bi kdo rad v svojo Ubisoft zbirko dodal še kakšno njihovo starejšo igro je sedaj pravi čas. Ubisoft ima trenutno spomladansko razprodajo :D
Spring Sale
traja do 31 marca, cene pa so znižane vse do -75%. Dodatnih 20% popusta za 100 U še vedno ostaja tudi na že znižane igre.

Ko smo ravno pri Far Cry, so cene za vse dosedanje Far Cry iger znižali za -60%:
Far Cry Primal je 22,00 €. Če vzameš še 20% popust je to 17,60 €
Far Cry 4 je 12,00 €. Če vzameš še 20% popust je to 9,60 €
Far Cry 3 je 8,00 €. Če vzameš še 20% popust je to 6,40 €

Lahko pa vzameš paket štirih Far Cry iger od 1 do 4 za 21,00 €. Če vzameš še 20% popust je to 16,80 €
Far Cry 5 seveda ni v spomladanski razprodaji ;)

Razmišljam, da bi si še Far Cry 4 dodal v zbirko. 9,60 € je mamljivo poceni. Je pa vprašanje, če me bo po FC5 še kdaj zamikalo preigrati 4 :))
Če ne drugega si s preigranjem štirke lahko naberem nekaj 100 U točk za nove popuste in nagrade.

Sem ugotovil, da imam 120U pik, tko da sem jih 100 pretvoril v 20% popusta in nabavil gold edition. Se nikoli nisem dal toliko za spil, ampak glede na to, koliko sem fc4 igral (verjetno sem preigral vec kot 300 custom map), je vseeno vredno, ce bo vsaj tako dober spil.

Isotropic ::

fc4 je kar dobra igrica, sicer zelo podobna fc3, ampak dost bolj spolirana
fc2 tut ni tuk slaba, je pa bolje, da jo igraš na easy, ker so sicer nonstop patrulje, katerih se hitro naveličaš

Vazelin ::

far cry 5 bom verjetno še jaz igral.:D

fc3 je bil zadnji ki sem ga obrnill

oo7 ::

Ista fora kot pri Far Cry 4 kjer lahko igro končaš v 10 minutah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

ahac ::

Opencritic:
http://opencritic.com/game/4384/far-cry...

85

Metacritic / PS4 (za Xbox in PC je premalo opisov):
http://www.metacritic.com/game/playstat...

82
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

D3m ::

|HP EliteBook|R5 6650U|

dronyx ::

Tole je videti kot FPS GTA V (podeželje). Menda so tudi izpustili meni moreče dolgočasno zbirateljstvo raznih rastlinic in živalskih delov za "crafting".

borut_p ::

u - pri men bo pol 71. treba nabavit

Igra se odklepa postopoma po časovnih conah vsem ob 00:00. Vzhodnjaki že igrajo oziroma vsaj tisti ki zjutraj ne gredo v službo ;)
Tisti najbolj neučakani lahko torej igrajo že danes ob polnoči.

Furbo ::

Šele zdaj sem opazil, da bom v Season Pass dobil tudi:
Far Cry 3 Classic Edition (single player content only, available for Xbox One and Playstation 4; Season Pass owners on PC will receive the full PC version of Far Cry 3, Early Access for consoles and PC will be available 4 weeks prior to Far Cry 3 Classic's retail release)

Kul.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

gddr85 ::

D3m je izjavil:

to bo najbrž nvidia_finegimping :))

kitl76 ::

Preigral uvod za tako zgodnjo jutranjo uro, kar malo preveč akcije. Igra je odlična.

Fuckin Peggies, jim bom že pokazal hudiča >:D

Ze vidim, kako se bo dons siht vlekel...

Evo prvi otok osvobodil za ngrado dobil 10u golda. Naprej pa zvečer po šihtu8-)

Skyman ::

Kaj vi še kar igrate? Jaz sem ga obrnil ze takoj:|

bambam20 ::

U je že zunaj. Grem gledat cutscenes-..

To je prvi Far Cry kjer na začetku sami skreiramo svojega junaka. Lahko igramo kot ženska ali kot moški. Potem si izberemo še obraz in frizuro.
Ker lahko igramo co-op, ker nas soigralci vidijo, je pomembna tudi obleka. Oblek je cel kup, ampak nimajo nobenih statistik, so samo za videz. Vseeno je ali naokoli tekaš v gatah, nedeljski obleki ali vojaški uniformi :D
Začetek igre je hudo divji in tako nabit z akcijo, da nekajkrat umreš že med uvodom.

Pri Far Cry 4 se na začetku pojavi logo Nvidie, tukaj pri Far Cry 5 pa se pojavi logo od AMD 8-)
Grafika je kot da bi gledal film, pa mi kljub temu igra teče neverjetno hitro. Na High nastavitvah imam okoli 55fps, kar je več kot dobim pri Far Cry 4 in pri Primal na podobnih nastavitvah. Očitno mojemu Radeonu FC5 bolj sede kot starejše Far Cry igre.

Na PC igra uporablja hudo kompresijo saj vse skupaj zasede komaj dobrih 26 GB, medtem ko jo je na konzolah za okoli 40 GB.
Pa skupaj z igro se zažene še Anti Cheat programček, ki skrbi, da nihče ne bo nič goljufal ;) Vsakršno spreminjanje ali konfiguriranje datotek je tako onemogočeno, da uporabe kakšnega Trainerja sploh ne omenjam. Tudi če igraš solo ne moreš prav nič goljufati :P

Za tiste, ki še ne igrajo:
Tisti normalni ljudje, ki so še ostali v deželi kličejo kultiste Pegiji (angleško Peggies).
Pegiji so zato, kjer ime pride iz kratice PEG, ki pomeni Project Eden's Gate.
Gremo pobijat Pegije >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

lahko bi imel vsaj camo suit kot v dvojki

https://www.polygon.com/2018/3/26/17164...

Izgleda bodo reviewi bolj mešani :/
Jaz bom malo počakal pred nakupom.

Hmmm.... vam je bila zgodba všeč?

Drugače pa glavni negativec Joseph Seed vizuleno spominja na

kakšne dodatke lahko daš na tisti AR?

tukaj pri Far Cry 5 pa se pojavi logo od AMD

Aha, to je torej razlog, da na amd gpujih hitreje dela.

Vazelin je izjavil:

Vedno se kdo najde, ki mu je cod vrhunec iger.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

The father.........

Samo joseph Seed je pa karizmatičen. To pa je.

Zmajc ::

Ubisoftovci naredijo najboljše antagoniste v igrah zadnjih par let. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Zmajc je izjavil:

Ubisoftovci naredijo najboljše antagoniste v igrah zadnjih par let. :)

Lepo je, da je tehnologija v zadjih letih toliko napredovala, da so v igre dejansko prenešeni realni igralci.

Ubisoft bi se lahko lotil še srednjega veka vitezi pa te stvari to bi sigurno zadel v polno.

Na goblinu imajo FC5 za manj kot 60 EUR.
Malce me mika a po drugi strani moram premisliti, če me to rednecks okolje nemara preveč moti. Si bom pogledal malce gameplay da vidim, če je skoz isto.

yayo ::

Vazelin je izjavil:

berem komentarje na članek in se režim: "ok, sicer je verjetno res, da ima banalno zgodbo in, da je 80% enak prejšnjim dvem igram, ampak..."

Pinturicchio ::

Ne razumem kako je nekomu Far Cry 5 zakon, po drugi strani pa mu je recimo 4 bila zanič. Pa saj je ista pesem spet, razen druge zgodbe in raznih drugih bobončkov. Edino Primal tukaj pač izstopa ker je popolnoma drugo obdobje in drugačno orožje. Meni so vse super in bom z veseljem preigral še petko.

scipascapa ::

copy paste, ko bo 20e se premisli.

Take so prakticno vse fransize. Ubisvtu se FC od enke do sedaj se najbolj razlikuje, ajde, pa se GTA.

NVIDIA GeForce 391.35 WHQL driver is available, optimized for Far Cry 5

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

filip007 ::

AMD Radeon Software Adrenalin 18.3.4 Beta, podpora za Far Cry 5.

4 sem probal na PS3, pa nisem prav daleč prišel, pretežko zame.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: filip007 ()

Divja prva voznja. Ampak brez smrti :D

meho7 ::

oo7 je izjavil:

NVIDIA GeForce 391.35 WHQL driver is available, optimized for Far Cry 5

Na začetku se mi je zdelo vse skupaj precej lahko potem pa kar hitro postane zaguljena igra. Pegijev je več kot imam s seboj municije in novi in novi prihajajo hitreje kot lahko lootaš trupla za municijo.
Če se nekaj časa ne premakneš s ceste je kmalu naokoli toliko tistih belih pickupov s katerimi se vozijo Pegiji, da se cesta popolnoma zablokira.
Za spremljevalca sem si najprej omislil Psa, pa vidim da ni najboljša izbira, ker ne gre v avto z menoj in ga potem dostikrat povozim ko divje obračam po cesti :)) Človeški spremljevalci so bolj praktični, ker se vozijo s teboj.

Predator X ::

AMD!

Kaj potem uživate v redneckovanju?:D

Ne vem kaj tukaj nekateri igrate, ampak tale Far Cry 5 zelo zelo malo spominja na Far Cry 4. Bi rekel, da je bil Primal bolj podoben FC4 kot je sedaj FC5. Meni se zdi tako različen, da če ne bi imel v imenu Far Cry bi že težko opazil, da gre za isto serijo :P

Pa težek je ko hudič. Toliko kot tukaj nisem še v nobeni igri umiral. Za primerjavo naj povem, da sem par dni nazaj igral FC4 na najtežji težavnosti in sem umrl enkrat na uro, pa še to samo od kakšne divje živali. V FC5 umrem vsaj enkrat na 5 minut, ves prerešetan, me raznese ali pa zgorim. Vseeno super igra.

Izi je izjavil:

Ne vem kaj tukaj nekateri igrate, ampak tale Far Cry 5 zelo zelo malo spominja na Far Cry 4. Bi rekel, da je bil Primal bolj podoben FC4 kot je sedaj FC5. Meni se zdi tako različen, da če ne bi imel v imenu Far Cry bi že težko opazil, da gre za isto serijo :P

Pa težek je ko hudič. Toliko kot tukaj nisem še v nobeni igri umiral. Za primerjavo naj povem, da sem par dni nazaj igral FC4 na najtežji težavnosti in sem umrl enkrat na uro, pa še to samo od kakšne divje živali. V FC5 umrem vsaj enkrat na 5 minut, ves prerešetan, me raznese ali pa zgorim. Vseeno super igra.

Na kateri težavnosti pa igraš FC5 ?

Izi je izjavil:

Potem se splača igrati?

oo7 je izjavil:

Na kateri težavnosti pa igraš FC5 ?

Prve 3 ure sem igral na Normal, potem sem pa preklopil na Easy pa nisem opazil prav nobene razlike, pravzaprav je postalo še težje kot prej.
Sumim, da je težavnost (število sovražnikov) odvisno predvsem od resistance točk, ki jih nabereš na enem ozemlju.

Šel sem na jug na Johnovo ozemlje kot mi je svetoval možakar na srednjem otoku. Na začetku je bilo vse prazno in super lahko.
Čim višji resistance point na tem ozemlju sem imel več sovražnikov me je stalno napadalo. Nekje pri 40% sem z avtom zapeljal na glavno cesto in v hipu imel nad seboj 2 helikopterja, ki sta s strojnicami tolkla po mojem avtu in še 5 pickup tovornjačkov z namontiranimi strojnicami za menoj. Kaj daleč nisem prišel.
Ko sem dosegel 50% pa me je poklical sam John osebno in me razglasil za glavno tarčo in name poslal vse kar ima na razpolago, vsaj tako je rekel. Kmalu zatem so me uspeli spet sesuti, ampak to pot se nisem več respawnal na eni od bližnjih osvojenih farm, ampak so me ugrabili in odvlekli v zapor.
John me je hotel že kar ubiti, pa je ravno takrat mimo prišel sam šef Jacob in me rešil, češ da ima z menoj neke načrte. In sedaj sem v zaporu, brez vsega 8-O Upam, da nisem kaj zavozil in bo priložnost da pobegnem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Jest sem samo 3x umru po dveh urah igranja (ceprav se mi zdi, da sem precej vec casa igral, kot kaze uplay). Sel sem pa k Faith :D

Tudi meni se je igra zdela na začetku smešno lahka zdaj pa že, kar orenk švicam. Je pa TOP igra kapo dol.

whoops,
R9 280X vs GTX 780TI :))
««
6 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Far Cry 6 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20429508 (7505) ahac
»

Assassin's Creed: Origins (Assassin's Creed: Empire) (strani: 1 2 )

9915820 (7595) Izi
»

Far Cry New Dawn (strani: 1 2 3 )

13617556 (11143) Riff
»

Far Cry Primal (strani: 1 2 3 4 )

15328470 (15342) Izi
»

Far Cry 4 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )