Forum » Omrežja in internet » linksys težave
linksys težave
cosa nostra ::
LP ... imam problem pri zamenjavi usmerjevalnika. Trenutno imam na modem prikloplen usmerjevalnik od tp-linka in bi ga rad zamenjal z novim linksys EA69oo da bi imel močnejši wifi.
Vse naredim tako kot piše v navodilih , menjam usmerjevalnik, vse restartam itd, računalnik mi zazna novo liksys omrežje v katerega se lahko tudi povežem. Težava je potem, da mi piše da povezava ni stabilna in mi internet ne deluje, da bi lahko prišel v nastavitve routerja(192.168.1.1)
Probal sem se tudi direkt z kablom povezat na usmerjevalnik in je težava ista.
Zdaj pa newem ali je mogoče router zanič ali sem katero stvar spregledal ...
Vse naredim tako kot piše v navodilih , menjam usmerjevalnik, vse restartam itd, računalnik mi zazna novo liksys omrežje v katerega se lahko tudi povežem. Težava je potem, da mi piše da povezava ni stabilna in mi internet ne deluje, da bi lahko prišel v nastavitve routerja(192.168.1.1)
Probal sem se tudi direkt z kablom povezat na usmerjevalnik in je težava ista.
Zdaj pa newem ali je mogoče router zanič ali sem katero stvar spregledal ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach + Cisco EPC 3925Oddelek: Omrežja in internet | 8689 (3073) | Vanadium |
» | Počasen internetOddelek: Pomoč in nasveti | 2549 (2081) | konspirator |
» | Težave pri konfiguraciji cisco omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 923 (768) | klemen825 |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6119 (4625) | nx6325 |
» | router Vigor 2700 + WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 3085 (2470) | Yacksy |