» »

Dune (remake)

Dune (remake)

Temo vidijo: vsi
««
12 / 18
»»

BaTeMaN ::

Austin Butler
Christopher Walken
Léa Seydoux
Florence Pugh

Nikjer nič slik iz snemanja.. samo posterji na Twiterju :)

Me zanima kako bodo izgledal.
less then zero

Kurzweil ::

BaTeMaN je izjavil:

Austin Butler
Christopher Walken
Léa Seydoux
Florence Pugh

Nikjer nič slik iz snemanja.. samo posterji na Twiterju :)

Me zanima kako bodo izgledal.

Ja tudi mene zanima... tudi meni je všeč casting... sicer pa še skoraj eno leto do izida (3. november 2023), kar je kar predolgo... bo pa do takrat verjetno nekih slik, teaserjev in trailerjev še malo morje. Vmes pa že lahko začnejo naslednji film snemat....

Kurzweil je izjavil:

Vmes pa že lahko začnejo naslednji film snemat....
Dune PART III Messiah, upam da te "nadbitja" uslišijo...
less then zero

Kurzweil ::

BaTeMaN je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Vmes pa že lahko začnejo naslednji film snemat....
Dune PART III Messiah, upam da te "nadbitja" uslišijo...

Sej, če sem prav razumel v nekem intervjuju Denisa Villeneuva, to menda sploh ni več vprašanje... mislim, da je to že neuradno že potrjeno... Mislim Dune Messiah... bi mi pa pomoje še najbolje sedla kakšna AAA serija, s proper castingom, scenarijem, režijo, soundtrackom, CGIjem... se da zgodbo malce bolje razložit... mislim, da prihaja neka serija Dune: The Sisterhood... dejansko je že tudi znan casting za to serijo...

oo7 ::

Režiser Denis Villeneuve je razkril, da je bil Dune: Part Two v celoti posnet v IMAX.

pegasus ::

https://www.vanityfair.com/hollywood/20... ... marketing se počasi začenja. Zaenkrat mešani občutki ob tu napisanem ...

oo7 ::

Danes menda pride trailer za drugi del filma DUNE.

opeter ::

Nemškega so objavili že dve uri nazaj:
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Všečno. Počakajmo do novembra ...

Aja, tudi na uradnem WB kanalu je:

Izgleda, da so vsepovsod objavili v približno istem času. :)

kuglvinkl ::

pegasus je izjavil:

Všečno. Počakajmo do novembra ...

zelo ok, ja.
Your focus determines your reallity

Kayzon ::

Ne vem no,meni zgleda artisticno zelo pust film,tako kot prvi del. :|

Kakšen pa naj bi bil? Jaz sem si vizualno svet Peščenega planeta vedno predstavljal kot stalno križarsko vojno in črpanje resursov v visokotehnološkem srednjem veku. Seveda vse skupaj malo začinjeno z religijo in rivalstvom mogočnih dinastij.

Gregor P ::

Dejansko se je malo vlekla tale prikolica.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

...spet neki "komični vložki kot v prvem delu", brez bilo-kake potrebe, razuma ali osnove... kar me res moti; drugače se mi zdi iz videnega, da bo res trilogija... vse do rojstva Ghanime in Leto Atreidesa II; mi pa princesa Irulan Corrino nekako ni všeč v trejlerju.

kakorkoli... komaj čakam.. ker sem fanboy :)
less then zero

yayo ::

Estetsko ni nič posebnega, kot kaka tv nadaljevanka, pogrešam impresivna ozadja in kulise, Lyncev film je vsaj imel neko svojo estetsko noto. Pa tudi Chalaame ali kako se že piše mi je le en pretty boy brez nekega karakterja. Zendaya je najlepša stvar v celem videu, zanimivo kako zgleda bolj kot kaka azijka a je hčerka afroameričana in švabice.
aja, ono Florence Pugh kujejo v nebesa ampak meni zgleda kot kaka falš blond miniaturna kelnerca iz kakega kafiča. /:P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

kuglvinkl ::

Fak, vam ustrec... Malenkostni do jaja.

Miniaturna kelnerca iz kafica? Resno? Ajd zdej nam bos povedal, kako tvoja zgleda. A ji najedas za malenkosti?
Your focus determines your reallity

yayo je izjavil:

Estetsko ni nič posebnega, kot kaka tv nadaljevanka, pogrešam impresivna ozadja in kulise, Lyncev film je vsaj imel neko svojo estetsko noto. Pa tudi Chalaame ali kako se že piše mi je le en pretty boy brez nekega karakterja. Zendaya je najlepša stvar v celem videu, zanimivo kako zgleda bolj kot kaka azijka a je hčerka afroameričana in švabice.
aja, ono Florence Pugh kujejo v nebesa ampak meni zgleda kot kaka falš blond miniaturna kelnerca iz kakega kafiča. /:P

Ja se strinjam,posneto brez duse in karakterja. Da ne govorimo o sfaljenem castingu...

2dark ::

kuglvinkl je izjavil:

Fak, vam ustrec... Malenkostni do jaja.

Saj nam ne rabijo. PAč ignoriramo, če ne znajo proper igralske zasedbe skupaj spravit.

OD kje iddeja, da lahko takšen požeščen tipček

ima vodilno vlogo v enem od legendarnih filmov.

Vidna razlika, kako so bili nekoč sposobni na avdiciji izbrat prave igralce s karizmo, dons pa mečejo not kr ene , ki bodo kmalu igrali v b-produkcijah.

Kayzon je izjavil:

Ja se strinjam,posneto brez duse in karakterja. Da ne govorimo o sfaljenem castingu...

Večina filmov danes ima močno sfaljen casting , ko je govora o glavni igralski zasedbi.

To delajo nalašč, ker lahko, ker smo v dobi interneta. Včasih si tega niso mogli privoščit.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

yayo je izjavil:

Zendaya je najlepša stvar v celem videu,

Če so ti všeč otroci. 26 let ima pa nimam nobenih oblin. Kot najstnica pri 12 ih.

(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

No glede castiga lahk rečem, ker sem od ogleda prvega dela zdaj že drugič prebral, vse original knjige do Heretic in vse 4 prevedene v slovenščino zdaj... niso veliko zgrešili... morda nekateri ne veste, da ne gre za superherojski film ampak o vplivu religije, o slepem zaupanju ljudstva v karizmatične vodje,.. nočem spoilat... ampak, casting je bolj perfect skoraj kot za LOTR :)
less then zero

Magic1 ::

Jaz pa ne vidim problema v prvem delu glede mulca. Pač tipičen koščeni mulo s lagodnim življenjem, takih je 99% v mladih letih. Bolj mi deluje problem, da bo mulo isti ostal še v ostalih delih, ko se pričakuje da bo že dec postal.
Magic

BigWhale ::

Mogoce ne bi bilo slabo, ce bi se vzdrzali primitivnih opazk.

Cupakabra123 ::

2dark je izjavil:

yayo je izjavil:

Zendaya je najlepša stvar v celem videu,

Če so ti všeč otroci. 26 let ima pa nimam nobenih oblin. Kot najstnica pri 12 ih.

Rece Joza iz SloTecha, ki je 99% samski tip pri 40ih ali pa ima Helgo za babo.

Kar se pa tice trailerja.

Komaj cakam drugi del. Ne bi mogli dobiti boljse adaptacije knjig. Vbistu so filmi tocno to kar sem si predstavljal, ko sem bral knjige. Od igralske zasedbe do vizualne lepote filma in glasba. Prekrasno.

Zgodovina sprememb…

BaTeMaN je izjavil:

o slepem zaupanju ljudstva v karizmatične vodje,..

Najprej morajo poiskati takšne igralce, ki imajo karizmo.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Mr.B ::

2dark je izjavil:

BaTeMaN je izjavil:

o slepem zaupanju ljudstva v karizmatične vodje,..

Najprej morajo poiskati takšne igralce, ki imajo karizmo.

Če si prebral zgolj prvo knjigo, ali pa prvi film, potem je dobiš zelo idealistični pogled na dogajanje.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Nikonja ::

Vidim da večina sploh ni prebrala knjige, pa še večina tistih ki je očitno ne ve ali enostavno ne razume ozadje cele knjige in obdobja v katerem je pisana... ampak če hočeš bit cool na Slo-techu samo fukneš kako je to "woke" in si avtomatično cool debilček...

Logično je da nobeden film na svetu ne bo všeč vsem, nikoli, ampak rečt da je Lynchov Dune boljši je debilizem posebej ko je tudi sam Lynch povedal da je to njegov najslabši film in ga se sramuje... ampak kaj on ve, spletni anonimni bojevniki znajo boljš ane!

djabi ::

BT52 je izjavil:

Horas je izjavil:

men sta pa chalamet pa zendaya naravnost zoprna

Se strinjam za Zendayo. Cant act for shit.

Chalamet pa ima vedno iste obazne izraze. Še hujši je od Keanu Reeves. Ravno zadnjič gledal film Lepi fant (Beautiful Boy). Še dobro, da so igrali drugi v filmu.

Najboljši je v tem:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: djabi ()

djabi je izjavil:

BT52 je izjavil:

Horas je izjavil:

men sta pa chalamet pa zendaya naravnost zoprna

Se strinjam za Zendayo. Cant act for shit.

Chalamet pa ima vedno iste obazne izraze. Še hujši je od Keanu Reeves. Ravno zadnjič gledal film Lepi fant (Beautiful Boy). Še dobro, da so igrali drugi v filmu.

Najboljši je v tem:

Saj pravim, da ni vsak igralec za vsako vlogo.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Jarno ::

Chani je simpatična, čeprav malce prelušna za pogoje, v katerih je odraščala njena vloga.
Že od samega začetka je jasno, da ima Paul introvertirano in obremenjeno plat notranjosti, kar se dobro izraža v izbranem igralcu.
#65W!

less then zero

Izšel je že drugi napovednik za Dune: Part Two:

#65W!

Ali se samo meni zdi ali res zgleda tako pusto vse skupaj? Ze prvi del zal ni prevec navdusil :|

Ma, bolje kot če bi Jodorowsky nasral svoje blodnje ;)

Zgleda, da bo po principu "A little less conversation, a little more action" glede na prvi del. Dobesedno. ;)
#65W!

borisk ::

mene je prvi del pripravil do te mere, da sem ta teden začel brati knjigo. Glede na prvi del se mi ne zdi prevelik odklon od knjige. Nekaj malega je spuščeno, ampak napram drugim adaptacijam knjig, je tole odlično. tudi ne vem odkod očitki da v prvem delu ni bilo ničesar omenjeno glede mentatov in vesoljskega združenja. tudi v knjigi je do mesta kjer sem (izdaja Sueha) samo nekaj stavkov o omenjenih temah...

Sheteentz ::

Brez ekranizacije Mesije bo to na pol povedana zgodba, ne bo dokončan pripovedni lok tragike Paula. Dejansko je po moje Paul mrtev v trenutku, ko umre Chani, in je v Children itak samo še prazna lupina, tako da to lahko izpustimo.

Edini problem Mesije je v tem, da je preveč filozofski, razen če bi v film spravili še tisti jihad, kjer umrejo tiste famozne milijarde.

Lonsarg ::

Menda sicer bo tretji del, upam da res po knjigi Mesija? https://www.comingsoon.net/movies/news/...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Kolikor se spomnim, je režiser že pred prvim delom v vsaj enem intervjuju omenjal možnost trilogije, v kolikor bo prvi film dovolj uspešen. Ker je v kinih v času koronavirusa dosegel blizu pol milijarde, je WB dal zeleno luč za nadaljevanje. V kolikor bo drugi del tudi dovolj uspešen, se lahko nadejamo še kakšnega nadaljevanja. Serija o čarovnicah je baje že v pripravi za HBO Max.

Tukaj je super razlaga prvega napovednika:

fulk ::

BTW za tiste, ki ne veste.
Dune je en redkih psevdo-desničarskih literarnih sci-fi del.
Večina nam poznanega sci-fija je pro-globohomo ali kritika desničarstva. Frank ni imel sodobniše poglede, ko si je zamislil zgodbo.
Res se moram enkrat lotit knjig, vsaj iz principa, če ne drugega.

Pithlit ::

fulk je izjavil:

BTW za tiste, ki ne veste.
Dune je en redkih psevdo-desničarskih literarnih sci-fi del.
Večina nam poznanega sci-fija je pro-globohomo ali kritika desničarstva. Frank ni imel sodobniše poglede, ko si je zamislil zgodbo.
Res se moram enkrat lotit knjig, vsaj iz principa, če ne drugega.

A to govoriš o temu kako celotno znano vesolje, vključno z vsemi alfa deci, trepeta pred peščico bab?
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Shegevara ::

Žalostno je videti tako ovco, ki je tako izrazito vpeta v čredni nagon, da še bere samo, če je njen pastir knjigo vmestil na "taprav pašnik".
Nevem kdo je tole ovco naplahtal, da je Dune "desničarska literatura", ampak svaka mu čast za tak mindfuck. Dune je v prvi vrsti politično razmišljanje, ki dekonstruira avtoritarne režime in religijo in lepo prikaže zanimive posledice programiranosti človeka, da slepo sledi ukazom karizmatičnih voditeljev in pokaže psihologija človeka in kaj se z njim dogaja, ko pridobi absolutno moč vladanja.

Ampak pozabi kar sem napisal in se vseeno loti branja in ne ustavi se samo pri prvi knjigi. Potem, ko boš vsaj 2 ali 3 dele prebral, pa še enkrat prosim obrazloži kako je ta serija desničarska, da se bomo lahko nasmejali in ne kremžili nekomu, ki sploh ne ve za kaj se pravzaprav gre.

djabi ::

Pithlit ima v tem primeru prav. V tej seriji knjig v resnici babe vlečejo vse niti ... moški so bolj ali manj samo lutke, ki služijo kot orodja za dosego ciljev.

Že, če gledaš skupino "čarovnic" Beni Džeserit, ki je ena od ključnih igalcev, saj so izšolali npr. Džesiko, pa hčerko imperatorja, torej Irulan itn. Razširili in naredili mitologijo Fremenov, genetsko modificirali zarodek Džesike ipd.

Pithlit je izjavil:

A to govoriš o temu kako celotno znano vesolje, vključno z vsemi alfa deci, trepeta pred peščico bab?

Saj desničarji niso proti babam.
So proti mešanju bab in moških v isti panogi.
Frank je vrjel v ločevanje spolov. Izrazito maskilistično in izrazito feminilno.
Zato te psy-čarovnice niso wrriors kot bi to rad danes jewllywood prikazal, ampak njihova moč je subtilna iz ozadja.
Samo idjoti mislijo, da v patriarhalnih družbah ženske niso imele moči. Niso imele overtne moči, so pa imele moč. Še poncij pilat naj bi se najprej posvetoval z ženo.

V desničarski preteklosti niso ženske samo delale sendviče v kuhinji, ampak so tudi zrihtale moža in hčer svojim otrokom in poskrbele za rod.

Shegevara je izjavil:

Žalostno je videti tako ovco, ki je tako izrazito vpeta v čredni nagon, da še bere samo, če je njen pastir knjigo vmestil na "taprav pašnik".
Nevem kdo je tole ovco naplahtal, da je Dune "desničarska literatura", ampak svaka mu čast za tak mindfuck. Dune je v prvi vrsti politično razmišljanje, ki dekonstruira avtoritarne režime in religijo in lepo prikaže zanimive posledice programiranosti človeka, da slepo sledi ukazom karizmatičnih voditeljev in pokaže psihologija človeka in kaj se z njim dogaja, ko pridobi absolutno moč vladanja.

Ampak pozabi kar sem napisal in se vseeno loti branja in ne ustavi se samo pri prvi knjigi. Potem, ko boš vsaj 2 ali 3 dele prebral, pa še enkrat prosim obrazloži kako je ta serija desničarska, da se bomo lahko nasmejali in ne kremžili nekomu, ki sploh ne ve za kaj se pravzaprav gre.

Ti si zgolj dokaz, da se ti ne sanja o ničemer in dojemaš zadeve na prvo žogo. Nisi edini btw, večina je nesposobna razumeti kompleksnejših nians družbe.

Franku je bilo to všeč in zato je ustvaril tak univerzum. Ali je bila tudi kritika avtoritarnih režimov notri, zagotovo, ampak istočasno je tudi predstavil moško državotvornost.

Skratka, Dune je lahko na vašem desničarskem bralnem seznamu, ki bi ga priporočali naraščaju, ko bo dovolj star.
Starship troopers je tudi vreden branja, ampak šele malo kasneje, ko je dovolj udomačen v desničarstvu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

Namesto da me samo obtožuješ nerazumevanja, ti kar lepo dokaži. Zdaj zgleda ostalim očitaš nepoznavanje, sam pa še prebral nisi knjige in se vidi da nimaš pojma z izrazi kot so "moška državotvornost". Prvo kot prvo so njegove knjige kritika galaktičnega vodenja v celoti in sicer imperializma, tribalizma na planetu ter versko vodene teokracije. To je zlata nit njegove stvaritve, vse ostalo so "začimbe", ki jih lahko podiskutiramo naknadno.

Zgodba pahne te oblike vodenja v situacije med drugim preko medsebojnega spodkopavanja oblasti, ki jih prisilijo, da postajajo vedno bolj tiranski in distopični. Že iz tega stališča je potem težko povzemat, da se je Herbert zavzemal za moško hegemonijo, ker bi sicer to moral predstaviti vsaj nepristransko, če že ne v dobri luči. kot drugo je pa itak preveč močnih ženskih karakterjev notri, da bi to tapravi hardcore desničarji preživeli.
Če bi te zdaj prestavili v šestdeseta leta, ko je nastal Dune bi se ti takrat kvečjemu zgražal, kako nas Herbert prikrito posiljuje z ženskimi liki in feminizmom. Lej če maš fetiš na resno "moško državotvornost" bo treba poseči po sci-fiju kakega Izaka Asimova.

Zgodovina sprememb…

Sheteentz ::

Nekaj je gotovo, zanimivo je, kako se Duncanu Idahu gravža ideja, kako se lahko dve ženski predajata neizrekljivostim. Seveda je vprašanje, ali to res odslikava Herbertov pogled, ali pa zgolj pogled literarnega lika, vpetega v futuristični fevdalni univerzum.

Tu je tudi demonizacija homoseksualnosti, oziroma natančneje blage pedofilne homoseksualnosti, ne spomnim se točno, koliko so stari fantje, s katerimi se zabava Vladimir. Tudi v tem primeru je homoseksualnost obravnavana kot nekaj slabega, zlega.

Skratka, ni enoznačne razlage literarne predloge, kar je nadvse super.

Sheteentz je izjavil:

Nekaj je gotovo, zanimivo je, kako se Duncanu Idahu gravža ideja, kako se lahko dve ženski predajata neizrekljivostim. Seveda je vprašanje, ali to res odslikava Herbertov pogled, ali pa zgolj pogled literarnega lika, vpetega v futuristični fevdalni univerzum.

Tu je tudi demonizacija homoseksualnosti, oziroma natančneje blage pedofilne homoseksualnosti, ne spomnim se točno, koliko so stari fantje, s katerimi se zabava Vladimir. Tudi v tem primeru je homoseksualnost obravnavana kot nekaj slabega, zlega.

Jaz gledam na Dune s perspektive časa v katerem je nastal. Ja, če bi bil danes napisan, bi bilo enačenje homoseksualstva in pederastrije zelo vprašljivo, tako je pa roman nastal 60 let nazaj, družbene norme so bile malo drugačne takrat in so imele vpliv na Herberta kot na vse druge pisatelje. Kljub vsemu temu nekajkrat omenjena homoseksualnost nima drugega vpliva na zgodbo, kot to da je shock value in nič drugega. zato jaz tudi ne dojemam Herberta kot mesijo desničarstva kot ga po drugi strani tu on opeva.

Če bi bral fantazijske romane iz tistega časa in starejše, bi jih enega za drugim okronal kot desničarske. Od Jules Verna pa do Tolkeina.

Zgodovina sprememb…

Shegevara je izjavil:

Namesto da me samo obtožuješ nerazumevanja, ti kar lepo dokaži. Zdaj zgleda ostalim očitaš nepoznavanje, sam pa še prebral nisi knjige in se vidi da nimaš pojma z izrazi kot so "moška državotvornost". Prvo kot prvo so njegove knjige kritika galaktičnega vodenja v celoti in sicer imperializma, tribalizma na planetu ter versko vodene teokracije. To je zlata nit njegove stvaritve, vse ostalo so "začimbe", ki jih lahko podiskutiramo naknadno.

Zgodba pahne te oblike vodenja v situacije med drugim preko medsebojnega spodkopavanja oblasti, ki jih prisilijo, da postajajo vedno bolj tiranski in distopični. Že iz tega stališča je potem težko povzemat, da se je Herbert zavzemal za moško hegemonijo, ker bi sicer to moral predstaviti vsaj nepristransko, če že ne v dobri luči. kot drugo je pa itak preveč močnih ženskih karakterjev notri, da bi to tapravi hardcore desničarji preživeli.
Če bi te zdaj prestavili v šestdeseta leta, ko je nastal Dune bi se ti takrat kvečjemu zgražal, kako nas Herbert prikrito posiljuje z ženskimi liki in feminizmom. Lej če maš fetiš na resno "moško državotvornost" bo treba poseči po sci-fiju kakega Izaka Asimova.

Curljajo ti vn predvsem tvoje želje, ki ne vem če so skladne z vsebino.

Sheteentz je izjavil:

Jaz mislim, da je homoseksualnost posodabljena kot negativni trait v njegovi zgodbi.
Vladimir kolikor vem je skozi čas degeneriral iz vojščaka v neko sprvrženo pošast. In homoseksualsnost je del slednjega.

Tudi, če Dune ni hardcore desničarsko trobilo, definitivno ni levičarsko.

Shegevara je izjavil:

Sheteentz je izjavil:

Jaz gledam na Dune s perspektive časa v katerem je nastal. Ja, če bi bil danes napisan, bi bilo enačenje homoseksualstva in pederastrije zelo vprašljivo, tako je pa roman nastal 60 let nazaj, družbene norme so bile malo drugačne takrat in so imele vpliv na Herberta kot na vse druge pisatelje. Kljub vsemu temu nekajkrat omenjena homoseksualnost nima drugega vpliva na zgodbo, kot to da je shock value in nič drugega. zato jaz tudi ne dojemam Herberta kot mesijo desničarstva kot ga po drugi strani tu on opeva.

Če bi bral fantazijske romane iz tistega časa in starejše, bi jih enega za drugim okronal kot desničarske. Od Jules Verna pa do Tolkeina.

No, saj si sam zapisal. Ti interpretiraš zadeve kot bi želel, da so, ne tako kot so.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

No, saj si sam zapisal. Ti interpretiraš zadeve kot bi želel, da so, ne tako kot so.

Jaz sem ga prebral in bistvo sem izrazil, tako kot sem ga jaz razumel ne pa kot edino pravo resnico. Načinov prebiranja literature je več in seveda ni objektivno pravega, to je ena točka, kjer se s tabo izgleda strinjam. Jaz sem podal en pogled za katerega menim, da zaobjema najbolj najbolj bistvene elemente zgodbe in to boš lahko zase potrdil ali ovrgel šele ko boš vsaj prvi dve knjigi prebral.
Kdorkoli lahko sedaj izrazi njegov pogled na Dune, recimo kot "desničarsko/levičarsko trobilo", ima vso pravico ampak dvomim, da bo z neko identitetno politiko snowflake levičarjev in snowflake desničarjev bolj podrobno zadel zlato nit zgodbe, kot pa jaz. In če bo trdil, da se jaz motim, bi bilo smiselno, da to zna tudi pojasnit.
««
12 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blade Runner - TV serija

Oddelek: Sedem umetnosti
202733 (254) BaTeMaN
»

Vam ljubi filmi z ZF in fantazijskimi elementi

282462 (1576) Uporabnik
»

Sci-Fi Literatura (strani: 1 2 3 4 5 )

23041329 (13450) Zvezdica27
»

Blade Runner 2 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

688114917 (79264) nurse013

Več podobnih tem