Forum » Programiranje » Izobraževanje, predlogi za tečaj
Izobraževanje, predlogi za tečaj
Relanium ::
Pozdrav
Mi lahko prosim predlagate kak pameten tečaj za Visual Basic ali pa Python?
Namreč zaradi dela v Siemensovem NXu rabim več programerskega znanja
(da se kaj postori na avtomatizaciji).
Zdaj NX ima podprtih več jezikov, največ podpore je za Visual Basic, sam to je že staro, pred kratkim pa je dobil še python, zato razmišljam da bi mogoče šel v to smer, ker je zadnje čase bolj aktualen.
Skratka rabim uporabno znanje, v službi so mi pripravljeni tečaj plačat, samo rabim pametne predloge (in po možnosti v okolici ce/mb)
LP
Mi lahko prosim predlagate kak pameten tečaj za Visual Basic ali pa Python?
Namreč zaradi dela v Siemensovem NXu rabim več programerskega znanja
(da se kaj postori na avtomatizaciji).
Zdaj NX ima podprtih več jezikov, največ podpore je za Visual Basic, sam to je že staro, pred kratkim pa je dobil še python, zato razmišljam da bi mogoče šel v to smer, ker je zadnje čase bolj aktualen.
Skratka rabim uporabno znanje, v službi so mi pripravljeni tečaj plačat, samo rabim pametne predloge (in po možnosti v okolici ce/mb)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje doma za novo službo - Katera znanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12680 (10395) | scipascapa |
» | Linux ali windows programiranjeOddelek: Programiranje | 2635 (2105) | NSA Agent |
» | postal bi programer (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10344 (8673) | videc |
» | Program zadelanje programčkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1564 (1156) | boogie_xlr |
» | Programersko gradivo za začetnikeOddelek: Programiranje | 5913 (4608) | bmandl |