Forum » Programska oprema » Pinnacle Studio8 - problem v mpeg
Pinnacle Studio8 - problem v mpeg
mkovac10 ::
Nimam rešitve in počasi obupujem. Imam Pinnacle studio 8 za obdelavo videa. Vse lepo zajamem, obdelam, ko pa je potrebno pretvoriti v mpeg nastanejo težave. Najprej mi je napisalo, da nimam ustreznega mpeg-2 kodeka. Verjetno ga res nisem imel, saj to obdelavo sedaj delam na prenosniku in sem imel le ffdshow in AC3 kodeka. No lepo sem poizkusil tudi z divx, nimo lite in full pack, xvid etc. Poizkusill sem vse kombinacije. Moram povedat še da mi lepo pretvori kot mora, vendar so problemi s predvajanjem. V BSplayerju ni slike je le popačen zvok. Zanimivo, da mi na PC-ju z določeno kombinacijo to dela normalno. V MediaPlayer-ju mi sicer film zalaufa, vendar napiše opozorilo(beri datoteko izpiše rdeče in s klicajem) in moti pri zvoku.
Sedaj pa ne vem a morem kej pri kodekih nastavljat al....?
Need help, thnx
Matija
Sedaj pa ne vem a morem kej pri kodekih nastavljat al....?
Need help, thnx
Matija
- premaknil: Predator ()
ru7 ::
Jst nisem mel nobenih problemov, meni so z Studio 8 (7 isto) delalo BP, brez dodatne namestive kodekov!
Pino1 ::
Sam tudi uporabljam Studio 8 in vsak film pretvorim v mpeg2,čeprav mi napiše,da nimam ustreznega kodeka,film naredim čim večji,največ 4GB,nato ga pa s Flask programom pretvorim v divx film,stisneš ga pač na željeno velikost,film se da lepo gledat v vseh predvajalnikh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3421 (2324) | teoo |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7554 (6702) | BadWolf |
» | Za vse, ki radi iz mini DV kamer dajete video na racunalnike, DVDje,..Oddelek: Zvok in slika | 3328 (2549) | CaqKa |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2493 (1880) | marS |
» | DV v mpeg,divx,...Oddelek: Programska oprema | 2021 (1873) | pivmik |