Forum » Mobilne tehnologije » Kako prenesti URL v Facebook app?
Kako prenesti URL v Facebook app?
CyberPunk ::
Se da na kakršenkoli način prepričati Facebook app na iOSu, da bi odprl link, ki gre nekako takole: https://www.facebook.com/lists/XXXXXXX
Imam namreč eno listo, ki jo ne prikazuje več nikjer v uporabniškem vmesniku (ne na webu ne v appih). Na kompu gre preko direktnega odpiranja linka, na mobilnih napravah mi odpre v browserju (in ni opcije Open in App).
Imam namreč eno listo, ki jo ne prikazuje več nikjer v uporabniškem vmesniku (ne na webu ne v appih). Na kompu gre preko direktnega odpiranja linka, na mobilnih napravah mi odpre v browserju (in ni opcije Open in App).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)Oddelek: Mobilne tehnologije | 8010 (954) | marS |
» | [android]market prodaja aplikacij (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 25717 (11535) | Nefreteta |
» | Označevanje osebOddelek: Programska oprema | 1536 (589) | Hrabri |
» | Kako zaslužit z mojo android aplikacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 4781 (4063) | d4vid |
» | Velikost mobilnih aplikacij se je podeseterila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14771 (11357) | mojster_joni |