Forum » Pomoč in nasveti » innbox v60u
innbox v60u
Žiga127 ::
Imam zgoraj umenjeni modem. Zanima me kako lahko pogledam katere naprave so na wi fi ju kaze mi samo mac naslov!!
in zakaj ima 2 usb 3 na vrh cemu sta namjena (kaksna cloud fora) ;)
in zakaj ima 2 usb 3 na vrh cemu sta namjena (kaksna cloud fora) ;)
LP Žiga
MacGyver141 ::
Več kot mac naslov boš težko videl. Na usb pa lahko priklopiš disk in ti ga bo modem sharal v omrežju. Disk je potem tudi viden na siol boxu.
Ori ::
zdravo
omenjeni modem imam v mansardi, in v mansardi wifi lepo deluje, tudi v pritličju je zadovoljiv vsaj preko telefona, problem imam v kleti kjer bi en starješi računalnik priklopil preko wifi, da se lahko povže na splet. kaj bi mi svetovili da kupim, v mislih sem imel kakšen wifi ojačevalnik.
hvala ,lp
omenjeni modem imam v mansardi, in v mansardi wifi lepo deluje, tudi v pritličju je zadovoljiv vsaj preko telefona, problem imam v kleti kjer bi en starješi računalnik priklopil preko wifi, da se lahko povže na splet. kaj bi mi svetovili da kupim, v mislih sem imel kakšen wifi ojačevalnik.
hvala ,lp
beta1 ::
Wi-fi ojačevalnik ni ojačevalnik. To kar takoj razčisti.
Lahko ga kupiš in podaljšaš omrežje. So negativne posledice tega.
Lahko potegneš LAN kabel v pritličje ali klet, pa tam postaviš še en access point.
Lahko uporabiš tudi LAN preko elektrike.
Lahko ga kupiš in podaljšaš omrežje. So negativne posledice tega.
Lahko potegneš LAN kabel v pritličje ali klet, pa tam postaviš še en access point.
Lahko uporabiš tudi LAN preko elektrike.
Robert ::
Imam isti modem, kupil tole https://www.mimovrste.com/mrezni-adapte... in rešil zadevo preko elektrike, samo elektrika mora teči po istem kablu....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 34668 (4507) | 135063 |
» | Nadgradnja wifi: mesh ali zmogljivejši router (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6400 (5342) | Lonsarg |
» | Težave s Siolovim wi-fijemOddelek: Omrežja in internet | 1119 (941) | sočan |
» | Povezovanje dveh brezžičnih routerjevOddelek: Omrežja in internet | 3933 (3130) | LeftyD |
» | pomoč pri porazdelitvi interneta v hišiOddelek: Omrežja in internet | 1049 (788) | x.sci |