Forum » Pomoč in nasveti » Ericsson T100 - Kako odpreti?
Ericsson T100 - Kako odpreti?

akulp ::
A bi kdo znal povedat kako dopret ta tel.? Vem da je treba dva vijaka odstranit spodaj pod baterijo..naprej pa ne gre?...a kdo zna pomagat?
tnx, LP Lukc
tnx, LP Lukc

mat3jc3k ::
Ker vidim da ti ni noben odpisal
, se te bom jaz usmilil
!
Pod baterijo imaš dve pičkici( dve zvezdici-tako se reče, kot križni izvijač
)
Dobi si zvezdice-izvijač, pri meni dobiš set za 5.000 sit NOtri dobiš polhno pizdomatrno!!
od križnih kurcev do zvezd(pičkic) ta set je vreden več kot 10.000 sit, zato se ti izplača
. Uporabljaš jih lahko za vse vrste mobilnih telefonov
Lp. Matej

Pod baterijo imaš dve pičkici( dve zvezdici-tako se reče, kot križni izvijač

Dobi si zvezdice-izvijač, pri meni dobiš set za 5.000 sit NOtri dobiš polhno pizdomatrno!!
od križnih kurcev do zvezd(pičkic) ta set je vreden več kot 10.000 sit, zato se ti izplača

Lp. Matej

akulp ::
vijaka sem ze odstranil....z navadnim mal pobrusenim izvijacem
tko da ne rabim spešl seta k je sicer cca. 2k v Merkurju ...telefon mi je pa potem tud uspelo odpreti, ampak hvala vseen:)
LP Lukc

LP Lukc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Komplet izvijačevOddelek: Loža | 11605 (9845) | šernk |
» | irc in samodejni "vklop" kanala...Oddelek: Pomoč in nasveti | 876 (795) | akulp |
» | Problem z ..? racunalnik se ne zazene oz. ekran ostane OFFOddelek: Pomoč in nasveti | 1015 (947) | Lith |
» | Pritrjevanje hladilnih reber na čip...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 902 (821) | OwcA |
» | IR sprejemnik vleče sam na 1, 5 cm:))Oddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (929) | akulp |