Forum » Pomoč in nasveti » Ericsson T100 - Kako odpreti?
Ericsson T100 - Kako odpreti?
akulp ::
A bi kdo znal povedat kako dopret ta tel.? Vem da je treba dva vijaka odstranit spodaj pod baterijo..naprej pa ne gre?...a kdo zna pomagat?
tnx, LP Lukc
tnx, LP Lukc
mat3jc3k ::
Ker vidim da ti ni noben odpisal , se te bom jaz usmilil!
Pod baterijo imaš dve pičkici( dve zvezdici-tako se reče, kot križni izvijač )
Dobi si zvezdice-izvijač, pri meni dobiš set za 5.000 sit NOtri dobiš polhno pizdomatrno!!
od križnih kurcev do zvezd(pičkic) ta set je vreden več kot 10.000 sit, zato se ti izplača . Uporabljaš jih lahko za vse vrste mobilnih telefonov
Lp. Matej
Pod baterijo imaš dve pičkici( dve zvezdici-tako se reče, kot križni izvijač )
Dobi si zvezdice-izvijač, pri meni dobiš set za 5.000 sit NOtri dobiš polhno pizdomatrno!!
od križnih kurcev do zvezd(pičkic) ta set je vreden več kot 10.000 sit, zato se ti izplača . Uporabljaš jih lahko za vse vrste mobilnih telefonov
Lp. Matej
akulp ::
vijaka sem ze odstranil....z navadnim mal pobrusenim izvijacem tko da ne rabim spešl seta k je sicer cca. 2k v Merkurju ...telefon mi je pa potem tud uspelo odpreti, ampak hvala vseen:)
LP Lukc
LP Lukc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Komplet izvijačevOddelek: Loža | 11377 (9617) | šernk |
» | irc in samodejni "vklop" kanala...Oddelek: Pomoč in nasveti | 823 (742) | akulp |
» | Problem z ..? racunalnik se ne zazene oz. ekran ostane OFFOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (885) | Lith |
» | Pritrjevanje hladilnih reber na čip...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 850 (769) | OwcA |
» | IR sprejemnik vleče sam na 1, 5 cm:))Oddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (881) | akulp |