Forum » Mobilne tehnologije » Koliko zaslužite s sedenjem na WC-ju ?
Koliko zaslužite s sedenjem na WC-ju ?
franci0 ::
Razvili smo Android aplikacijo Poop Money (najde se je kot Poop Money TNT na Google Playu).
Na podlagi tvoje urne postavke, ti aplikacija izračuna, koliko ti vsak dan mesec šef/borza/država plača za sedenje na WC-ju.
Medtem te zabava Poop Buddy, ki ti s klikom nanj pove zanimive situation related zgodbice, dejstva, vice.
Če je komu aplikacija všeč, jo lahko tudi oceni, to bi nam pripomoglo k samemu zagonu.
Še več kot dobrodošle so pa kritike, ki vas prosim da jih napišete tukaj, da dobimo občutek kaj vam je všeč ter kaj bi lahko še izboljšali.
App lahko dobite tukaj:
https://play.google.com/store/apps/deta...
Na podlagi tvoje urne postavke, ti aplikacija izračuna, koliko ti vsak dan mesec šef/borza/država plača za sedenje na WC-ju.
Medtem te zabava Poop Buddy, ki ti s klikom nanj pove zanimive situation related zgodbice, dejstva, vice.
Če je komu aplikacija všeč, jo lahko tudi oceni, to bi nam pripomoglo k samemu zagonu.
Še več kot dobrodošle so pa kritike, ki vas prosim da jih napišete tukaj, da dobimo občutek kaj vam je všeč ter kaj bi lahko še izboljšali.
App lahko dobite tukaj:
https://play.google.com/store/apps/deta...
krucymucy ::
Steje tudi nadure?
Tudi ce me tisci ze prej, grem na potrebo sele ko mi tecejo nadure, 50% visja urna postavka.
Tudi ce me tisci ze prej, grem na potrebo sele ko mi tecejo nadure, 50% visja urna postavka.
Kadarkoli lahko tudi med vklopljenim timerjem spremeniš svojo urno postavko (lahko vneseš tudi mesečno plačo in se ustrezno preračuna) :)
mailer ::
Vi se kar zajebavajte, še malo pa boste dobili kartice za prijavo na wc, in na koncu meseca vam bodo odbili od plače x preživetih ur tam ne glede na to kaj boste počeli.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Kakšni odzivi..... neverjetno.
Skratka, če ima kdo kakšno pripombo / predlog, le na dan z besedo, hvala.
Skratka, če ima kdo kakšno pripombo / predlog, le na dan z besedo, hvala.
nightrage ::
Fantje, super ideja in super aplikacija. :) Dam vam novo idejo. Izračunajte koliko dreka na leto nasirjem in kdaj bo zalogovnik poln, da pokličem drekpumparje. :) To je seveda v primeru, da fekalij nimam urejenih preko kanalizacije in imam zalogovnik za fekalije. Zdej pa veselo na delo. :) Zakon ste. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvig urne postavke, Bruto in Neto plača (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20508 (18124) | McHusch |
» | Manjša plača (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30254 (23014) | Mato989 |
» | Koliko dobri programerji iscejo delo (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 18000 (14366) | htertz |
» | Medosebni odnosi v IT podjetjih & roki & nadure (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18976 (15260) | Tody |
» | Problem s študentskim delom/plačilomOddelek: Loža | 1442 (1300) | gruntfürmich |