Forum » Omrežja in internet » Dvojni firefox.exe
Dvojni firefox.exe
Starodavni ::
Pozdravljeni,
na drugem računalniku sem opazil, da mi firefox ko odprem naredi dvojni .exe . Videno pod Task Manager
en je 350mb ali več
drugi pa ima nekje največ 20-70 mb
ko dam obe za open file location me vedno usmeri na firefox
Updatal sem flash, isti problem.
Nikoli še nisem videl, da bi naredilo dvojni firefox.exe Z malwarebytes in antivirusom sem skeniral, vse je ok. Nasplošno sistem dela bp, edino kar je čudno je, da ko odprem še 1x firefox v desktopu ne gre takoj na domačo stran - google. Samo če pa dam home pa takoj skoči na google. Mogoče je težava z nalaganjem strani neodvisna, ampak bega me zakaj sta na tem računalniku dva firefox.exe ... ima kdo racionalno pojasnilo ali pa rešitev za ta problem.
na laptopup pa je vse ok. Je samo en firefox.exe
na drugem računalniku sem opazil, da mi firefox ko odprem naredi dvojni .exe . Videno pod Task Manager
en je 350mb ali več
drugi pa ima nekje največ 20-70 mb
ko dam obe za open file location me vedno usmeri na firefox
Updatal sem flash, isti problem.
Nikoli še nisem videl, da bi naredilo dvojni firefox.exe Z malwarebytes in antivirusom sem skeniral, vse je ok. Nasplošno sistem dela bp, edino kar je čudno je, da ko odprem še 1x firefox v desktopu ne gre takoj na domačo stran - google. Samo če pa dam home pa takoj skoči na google. Mogoče je težava z nalaganjem strani neodvisna, ampak bega me zakaj sta na tem računalniku dva firefox.exe ... ima kdo racionalno pojasnilo ali pa rešitev za ta problem.
na laptopup pa je vse ok. Je samo en firefox.exe
- spremenil: Starodavni ()
Starodavni ::
Ja samo tega nisem opazil prej.
Pa problem je, ko zaženem firefox in namesto da bi pokazalo google.com kar neki šteka v tri krasne, ko pa spet ponovno zaženem pa pokaže normalno. Kaj se dogaja.
Enkrat mi je že pokazalo 400 bad gate?
Pa problem je, ko zaženem firefox in namesto da bi pokazalo google.com kar neki šteka v tri krasne, ko pa spet ponovno zaženem pa pokaže normalno. Kaj se dogaja.
Enkrat mi je že pokazalo 400 bad gate?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla firefox..rabim pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1088 (945) | BorutK-73 |
» | mozila se ne odpreOddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1093) | OK.d |
» | nekaj enostavnega za vsakdanjo rabo...Oddelek: Programiranje | 1994 (1511) | milan0 |
» | Net program za avtomatsko obiskovanje straniOddelek: Programska oprema | 1640 (1157) | ChiefThunder |
» | [FF] menjava profilovOddelek: Programska oprema | 1230 (1128) | veteran |