Forum » Pomoč in nasveti » mozila se ne odpre
mozila se ne odpre
vir ::
včeraj se mi je obnovila mozila zdaj se mi pa več ne odpre in delam z internet explorerjem.
Zanima me kje na disku se nahajajo shranjeni linki iz mozille da jih prenesem....
Zanima me kje na disku se nahajajo shranjeni linki iz mozille da jih prenesem....
amigo_no1 ::
Pod streho mozille najdeš marsikaj, čeprav se mi zdi da vem kaj te žuli.
Googlaj za "Firefox safe mode" in ali "Firefox profile".
Googlaj za "Firefox safe mode" in ali "Firefox profile".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
bluefish ::
Si sploh prebral predhodni post?
Zaženi v Safe Mode in poročaj: You can also start Firefox in Safe Mode by holding down the shift key while starting Firefox.
Če ne prime bližnjica, zaganjaj program direktno.
Zaženi v Safe Mode in poročaj: You can also start Firefox in Safe Mode by holding down the shift key while starting Firefox.
Če ne prime bližnjica, zaganjaj program direktno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
damirb03 ::
V FF6 več ni bližnjice za safe mode,
safe mode - firefox.exe -safe-mode
ibira med uporabniki - firefox.exe -P , s tem narediš novega uporabnika.
safe mode - firefox.exe -safe-mode
ibira med uporabniki - firefox.exe -P , s tem narediš novega uporabnika.
damirb03 ::
bližnica "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode ali "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirb03 ()
bluefish ::
Lej, ob kliku na ikono za zagon FF hkrati drži tipko SHIFT. Zagnati bi se moralo v t.i. Safe Mode. Če se ne, potem uporabi na bližnjici switch -P za nov profil.
Od tu pa potem naprej.
Od tu pa potem naprej.
Šel sem v C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe pritisnil shift in 2krat kliknil na firefox.exe
Zgodilo se ni nič.
....uporabi na bližnjici switch -P za nov profil.
Kako to misliš? kakšen -P
Zgodilo se ni nič.
....uporabi na bližnjici switch -P za nov profil.
Kako to misliš? kakšen -P
amigo_no1 ::
Še prej preveri v task managerju, če ti slučajno v ozadju ne teče že 7 FF procesov, ki so se nekako zaciklali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
še enkrat sem si instalirl mozilo in zdaj dela. prejšnji shranjeni linki so pa še vedno notri.
Hvala in LP
Hvala in LP
OK.d ::
zanimivo meni se je enako naredilo po updajtu iz 5 na 6 in sem moral s pomočjo explorerja še enkrat naložit mozilo
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox se po apdejtu na 71 ne zazene vecOddelek: Programska oprema | 1174 (637) | nsa_ag3nt |
» | nekaj enostavnega za vsakdanjo rabo...Oddelek: Programiranje | 1979 (1496) | milan0 |
» | Net program za avtomatsko obiskovanje straniOddelek: Programska oprema | 1628 (1145) | ChiefThunder |
» | Proces Firefox.exe se zaganjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (933) | R33D3M33R |
» | [FF] menjava profilovOddelek: Programska oprema | 1214 (1112) | veteran |