Forum » Pomoč in nasveti » win 10 toolbar
win 10 toolbar
Procesor ::
zdravo
ke nisem mogel shranjevat v program files mapo sem se igral z user računi - kot je pokazano v tem video :
Sedaj lahko shranjujem v poljubno mapo vendar nekaj ikon v opravilni vrstici sedaj ne deluje.
Gumbi, ki NE delujejo : start gumb, search gumb, gumb za baterijo, gumb za internetna omrežja, zvočnik, ura in datum, gumb za obvestila.
Gumbi, ki delujejo: gumb za pregled opravil, tipkovnico, gumb za raziskovalec, gumb za internet
Na internetu sem poiskal ta video vendar ni pomagalo:
Po tem postopku se je na koncu izpisalo to kar je na sliki :
https://postimg.org/image/9q5796r75/
Ne vem kaj bi še probal
ke nisem mogel shranjevat v program files mapo sem se igral z user računi - kot je pokazano v tem video :
Sedaj lahko shranjujem v poljubno mapo vendar nekaj ikon v opravilni vrstici sedaj ne deluje.
Gumbi, ki NE delujejo : start gumb, search gumb, gumb za baterijo, gumb za internetna omrežja, zvočnik, ura in datum, gumb za obvestila.
Gumbi, ki delujejo: gumb za pregled opravil, tipkovnico, gumb za raziskovalec, gumb za internet
Na internetu sem poiskal ta video vendar ni pomagalo:
Po tem postopku se je na koncu izpisalo to kar je na sliki :
https://postimg.org/image/9q5796r75/
Ne vem kaj bi še probal
MIHAc27 ::
zaženi cmd kot administrator in notri napiši: sfc /scannow
Ko konča restartej PC. Če ne pomaga naredi nov profil, in poglej če tam dela vse ok.
Ko konča restartej PC. Če ne pomaga naredi nov profil, in poglej če tam dela vse ok.
krneki0001 ::
Imaš to svoj računalnik? Očetov? Služben?
Igraš se s stvarmi o katerih namreč nimaš pojma. Šel si spreminjat user policy, namesto, da bi aplikacijo zagnal v administratorskem načinu. Kot navaden user namreč ne moreš pisat v program files. Če pa aplikacijo zaženeš kot skrbnik/administrator, pa se brez problema zapiše v program files.
Igraš se s stvarmi o katerih namreč nimaš pojma. Šel si spreminjat user policy, namesto, da bi aplikacijo zagnal v administratorskem načinu. Kot navaden user namreč ne moreš pisat v program files. Če pa aplikacijo zaženeš kot skrbnik/administrator, pa se brez problema zapiše v program files.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Omen Command Center gumbOddelek: Pomoč in nasveti | 908 (735) | DeeCoy |
» | LG-jev nov paradni konj je G2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 31429 (28585) | FlyingBee |
» | IPADOddelek: Loža | 5754 (4839) | Zheegec |
» | Kam se shranijo zaznamki v Mozilla FirefoxOddelek: Programska oprema | 2092 (1700) | PARTyZAN |
» | Nekaj smotanih problemčkov z firefoxomOddelek: Programska oprema | 1181 (948) | roli |