Forum » Programska oprema » Kam se shranijo zaznamki v Mozilla Firefox
Kam se shranijo zaznamki v Mozilla Firefox
TOP ::
Mene zanima kam Mozilla Firefox shrani zaznamke,če jih morda avtomatsko.Sam sem jih pozabil in Windowse moram na novo naložit,ker se mi več ne naložijo.
ttommy ::
Shrani vse kar imaš od Firefoxa v Program files, pa v documents and settings (uporabnik)- Aplication data in Local settings/Aplication data (nastavi, da ti prikazuje skrite datoteke in mape).
Gamer
$%&/() ::
Lahko pa uporabiš Xmarks addon, ki ti vse zaznamke shrani na tvoj Xmarks profil, kar ti omogoči nemoten dostop do nijh na kateremkoli računalniku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: $%&/() ()
Problem je tale da jaz mam vse datoteke od Mozille sam nemorem pa v Windowse.Zato sem tale disk priklopil na drug PC kjer mam gor Winse in bi rad do zaznamkov.Zato me zanima kam jih shrani pod kateri fajl ali kaj podobnega.
ttommy ::
A pri Win. 7 ni funkcije repair? Se bo že našel kdo, ko bo vedel. Jaz žal ne vem. Vso srečo.
Gamer
Nextor ::
C:\Users\[username]\AppData\Local\Mozilla
C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Mozilla
Skopiraš ta dva direktorija...
RED_line ::
jaz imam tudi eno vprašanje glede mozile. mene zanima zakaj ko zaprem okno z zavihki se mi ti zavihki avtomatsko ponovno ne naložijo ko ponovno odprem firefox? v stilu, imam zavihke odprete, ugasnem računalnik, odprem firefox in sem že spet na začetku. zakaj mi ne ponudi obnovo zavihkov kot je nudil starejši firefox?
lp
lp
PARTyZAN ::
Alt -> Tools -> Options -> General -> Startup -> When Firefox starts: -> Show my windows and tabs from last time
krko ::
pozdravljeni!
mene pa zanima kako bi si v mozilli firefox uredil zaznamek zadnje novice. ko greš z miško na zaznamek,naj bi se pokazal seznam, na katerem bi izbral novico in jo odprl. ali mi lahko kdo pomaga
mene pa zanima kako bi si v mozilli firefox uredil zaznamek zadnje novice. ko greš z miško na zaznamek,naj bi se pokazal seznam, na katerem bi izbral novico in jo odprl. ali mi lahko kdo pomaga
PARTyZAN ::
Ne vem zakaj so gumb za RSS vrgli ven...
Ampak ja, RSS: http://feeds.slo-tech.com/ST-novice
Na tej povezavi se lahko prijaviš na novice v obliki, ki jo želiš. Če bi rad gumb za RSS nazaj, ga najdeš če pritisneš Alt -> View -> Toolbars -> Customize -> Gumb Subscribe -> povlečeš ga v orodno vrstico.
Ampak ja, RSS: http://feeds.slo-tech.com/ST-novice
Na tej povezavi se lahko prijaviš na novice v obliki, ki jo želiš. Če bi rad gumb za RSS nazaj, ga najdeš če pritisneš Alt -> View -> Toolbars -> Customize -> Gumb Subscribe -> povlečeš ga v orodno vrstico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird - arhiv, backup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1560) | gddr85 |
» | Zgodovina iskanja (internet)-WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1105) | Sara100 |
» | backupi za glavne programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (844) | dmwajtjt |
» | Zaznamki FFOddelek: Programska oprema | 1363 (1323) | klemenSLO |
» | 32 bitni Autocad 2008 na 64 visto?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1176 (916) | pluto1457 |