Forum » Zvok in slika » Yamahin Music Cast in Media Server
Yamahin Music Cast in Media Server
X-Jumper ::
Živijo,
nekaj časa se že ukvarjam s težavo, da bi Yamahin Reciever preko Music Casta povezal z mojim PC-jem. Music Cast app na iPhonu deluje super za uporabo streaming radia, Youtube glasbe in ostalo. Reciever sodeluje z routerjem preko WiFi-ja. V Music Cast appu vidim dva device-a - router in svoj PC. Vendar pa se na PC ne morem skonektati - "Access Error". V HomeGroupu nastavil Share Home libraries in Share media devices. V Win7 vidim Music Cast definicijo - oziroma vidim Yamahin reciever. Prav tako sem Antivirus sem disable-al in poskusil znova - brez uspeha.
Any suggestions :) Hvala
nekaj časa se že ukvarjam s težavo, da bi Yamahin Reciever preko Music Casta povezal z mojim PC-jem. Music Cast app na iPhonu deluje super za uporabo streaming radia, Youtube glasbe in ostalo. Reciever sodeluje z routerjem preko WiFi-ja. V Music Cast appu vidim dva device-a - router in svoj PC. Vendar pa se na PC ne morem skonektati - "Access Error". V HomeGroupu nastavil Share Home libraries in Share media devices. V Win7 vidim Music Cast definicijo - oziroma vidim Yamahin reciever. Prav tako sem Antivirus sem disable-al in poskusil znova - brez uspeha.
Any suggestions :) Hvala
X-Jumper ::
Aja, še v vednost, TV lahko dostopi do mojega PC-ja in sharanega folderja.
In nekako mi je uspelo, da MusicCast dostopi do PC-ja. Potem pa v Sharanem folderju ne vidi muzike - 'No music'.
In nekako mi je uspelo, da MusicCast dostopi do PC-ja. Potem pa v Sharanem folderju ne vidi muzike - 'No music'.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: X-Jumper ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava Super wooferjev na ojačevalecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6279 (5972) | timcheee |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3793 (3142) | Kankan |
» | Na DVD predvajalniku ni zvokaOddelek: Zvok in slika | 1404 (1200) | fakmarjana |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2458 (2159) | mazupan |
» | Kaksna je Vasa solidarnost pri izmenjavi datotek ?Oddelek: Omrežja in internet | 1740 (975) | Hux |