Forum » Pomoč in nasveti » Compaq Evo N1005v ... čudne stvari
Compaq Evo N1005v ... čudne stvari
Spc ::
Imam notebooka Evo N1005v .. ko so windowsi xp pro inštalirani tam nekje 2 tedna mi corrupt-a NTFS tako, da ko zbrišem recimo en file, ki je vlki recimo 500MB namesto da bi mi prištelo 500MB zraven (saj sem zbrisal datoteko) mi jih odšteje .. in če to dostikrat ponovim mi na koncu preide v -GB (primer: -2 GB free disk space) .. če zbrišem dovolj veliko datoteko preide v - Giga Byte .. kaj bi to lahko bilo ?? ... sem že 3 krat formatiral .. in ista napaka.. prvič sem uporabil compaq quick restore cdje .. drugič pa clean install iz originalnega windows xp pro cdja .. preveril sem chkdsk /f /v .. in chkdsk nič ne odpravi in tudi nobenega erorrja oz. bad sektorja ne najde .. kaj bi lahko bil problem ?
Spc ::
Torej če ne uporabim tega undeletera .. potem ne bo teh napak ?! .. inštalira se mi zraven antivirusnega .. sem pogledal ... kaki bad
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-uOddelek: Pomoč in nasveti | 2390 (1454) | zuz3k |
» | Problem z igranjem nekaterih igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1061) | pero#3 |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11789 (9152) | frikihamster |
» | Izdelava router/proxy/firewall/antivirus/spletnega strežnikaOddelek: Omrežja in internet | 2700 (2490) | ješ |
» | Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1497) | appz |