Forum » Mobilne tehnologije » Huawei P9 lite - Stock Apps
Huawei P9 lite - Stock Apps
popo985 ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali se iz omenjenega telefona, da odstraniti aplikacije, ki so tovarniško (pred)nameščene?
Hvala in Lp
Zanima me ali se iz omenjenega telefona, da odstraniti aplikacije, ki so tovarniško (pred)nameščene?
Hvala in Lp
klinker ::
Ene ja, druge ne.
V nastavitvah pod aplikacijami imas moznost za disableat, kar pac lahko.
V nastavitvah pod aplikacijami imas moznost za disableat, kar pac lahko.
Egidij88 ::
Ravno danes dobil ta telefon v roke, kupila mati. En kup solate stran za zmetati(odstrani ali onemogoči) in google now launcher s prve gor, ker sem skoraj bruhal prej. P/P zadeva pri Simobilu glede na njen paket in zahteve.
popo985 ::
Ravno zato sprašujem, je kar dosti plevela gor .
Kot kaže potem ni druge opcije kot odstrani/onemogoči, da bi za vedno romale dol iz telefona.
Kot kaže potem ni druge opcije kot odstrani/onemogoči, da bi za vedno romale dol iz telefona.
klinker ::
Ajd ajd...launcher je stvar preference in mnogim ta wnb iOS launcher precej odgovarja ker je kar enostaven.
Google now pa je sploh kretenizem, Nova je launcher z velikim L, ostalo le priblizki.
Google now pa je sploh kretenizem, Nova je launcher z velikim L, ostalo le priblizki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HUAWEI P9Oddelek: Mobilne tehnologije | 11381 (3626) | AnjaNja |
» | Android 5.0 Lollipop je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 35981 (30826) | PrimozR |
» | HTC Desire X (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15726 (8538) | Anney |
» | Kateri launcher za Android (4.4) ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2028 (1630) | Ahim |
» | Android 4.4 prinaša manjše, a pomembne novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 35996 (28663) | bkupljen |