Forum » Programska oprema » Libreoffice Impress opombe
Libreoffice Impress opombe
poweroff ::
V Libreoffice Impress imam neko prezentacijo. Če kliknem na Pogled, Opombe, imam tam zgoraj sliko trenutne prosojnice, spodaj pa sta dve tekstovni polji (vzorec prosojnic sem od nekje dobil). V prvo in največje sem vpisoval opombe, čisto spodaj pa je bilo še eno, kjer je bila samo številka strani.
No, potem sem imel predavanje, in so se kazale samo številke iz spodnjega polja, tisto kar naj bi bile opombe, pa seveda ne!
Predavanje sem na srečo izpeljal brez večjih težav, ampak očitno ima kurčevi LibreOffice prav posebno oznako polja, ki pove da so to opombe. Kako hudiča to nastavit?
Če namreč polje s klinčevimi številkami strani izbrišem ven, mi opomb sploh ne prikazuje. Očitno bi moral torej onemu drugemu tekstovnemu polju dodati oznako, da naj predstavlja jebene opombe, ki bi se potem tudi prikazovale.
Any thoughts?
No, potem sem imel predavanje, in so se kazale samo številke iz spodnjega polja, tisto kar naj bi bile opombe, pa seveda ne!
Predavanje sem na srečo izpeljal brez večjih težav, ampak očitno ima kurčevi LibreOffice prav posebno oznako polja, ki pove da so to opombe. Kako hudiča to nastavit?
Če namreč polje s klinčevimi številkami strani izbrišem ven, mi opomb sploh ne prikazuje. Očitno bi moral torej onemu drugemu tekstovnemu polju dodati oznako, da naj predstavlja jebene opombe, ki bi se potem tudi prikazovale.
Any thoughts?
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se dogaja s Slotechom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 19667 (9345) | VaeVictis |
» | open pdf file with wordOddelek: Pomoč in nasveti | 2439 (2205) | iDare |
» | [JAVA] Izpis imen vseh datotek iz direktorija in poddirektorijevOddelek: Programiranje | 4929 (2958) | Slovenet |
» | Powerpoint - pomočOddelek: Šola | 1057 (984) | Math Freak |
» | 2 x Open Office problemOddelek: Programska oprema | 1594 (1269) | Yossarian |