Forum » Loža » Zobozdravnik v Kranju
Zobozdravnik v Kranju
jonystar ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če pozna kdo Natašo Pavlovič ali Martino Majc. Rabim zobozdravnika/zobozdravnico, ker sem prestar, za zobarja, ki sem ga imel ko sem bil še v šoli, če bi šel samo plačniško nisem ampak nimam denarja, da bi šou.
Zanima me, če pozna kdo Natašo Pavlovič ali Martino Majc. Rabim zobozdravnika/zobozdravnico, ker sem prestar, za zobarja, ki sem ga imel ko sem bil še v šoli, če bi šel samo plačniško nisem ampak nimam denarja, da bi šou.
johan05 ::
Tudi mene zanima podobno....vse v zvezi z "dobrimi" zobozdravstvenimi storitvami v Kranju in bližnji okolici....
Če kdo kaj ve...vse od čiščenja, rednih pregledov, konkretnejših posegov, cen...
Če kdo kaj ve...vse od čiščenja, rednih pregledov, konkretnejših posegov, cen...
hancy ::
Živijo,
A je imel kdo mogoče probleme z dlesnimi (umik dlesni in krvavitev pri ščetkanju), pa je šel na estetsko zobozdravstvo v Ljubljani? Od enih sem slišala za te: http://www.ustna-medicina.com/estetsko-.... Pa me zanima, če kdo pozna? A dobr delajo, a majo samo dober marketing???
Hvala,
lp
H.
A je imel kdo mogoče probleme z dlesnimi (umik dlesni in krvavitev pri ščetkanju), pa je šel na estetsko zobozdravstvo v Ljubljani? Od enih sem slišala za te: http://www.ustna-medicina.com/estetsko-.... Pa me zanima, če kdo pozna? A dobr delajo, a majo samo dober marketing???
Hvala,
lp
H.
Bekiiiii ::
Osebno slavc v besnici top. Osebno hodim tja samoplacnisko ampak res vse naredi v nulo.
Drugace pa na netu je tega ful sam kot si rekel 3/4 jih ima samo marketing..
Drugace pa na netu je tega ful sam kot si rekel 3/4 jih ima samo marketing..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AC Kranj-JeseniceOddelek: Na cesti | 3470 (2519) | EnStot |
» | Po čem se meri velikost mesta? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7914 (3522) | Nesta |
» | Najceneje od Ljubljane do Kranja. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12372 (8707) | Gregc69 |
» | TripleplayOddelek: Omrežja in internet | 1575 (1340) | Hux |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1611 (1262) | Freak |