Forum » Kaj kupiti » Vodno hlajenje
Vodno hlajenje
OwcA ::
Beda. Za isti denar si lahko narediš bistveno bolj učinkovito hlajenje sam.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
sash ::
... potem se pa tega ne lotiš delat in si raje omisliš skoraj vrhunsko zračno hlajenje, ki bo verjetno bolj učinkovito.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
alfarulz ::
Ne gre za znanje, gre enostavo za to, da greš v trgovino, kupiš robo in jo zmotiraš. Če sam delaš neke elemente oziroma jih kompletiraš po delih ti to vzame relativno veliko časa. To vem iz lastnih izkušenj, ker sem sam naredil pleksi ohišje.
Skratka zdela se mi je relativno nizka cena za kompleten sistem (cca. 27k SIT), pri cool-pc pa je najcenejši komplet cca. 35k SIT.
Skratka zdela se mi je relativno nizka cena za kompleten sistem (cca. 27k SIT), pri cool-pc pa je najcenejši komplet cca. 35k SIT.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19196 (16319) | Wofk |
» | vodno hlajenje??Oddelek: Kaj kupiti | 1405 (1051) | nodes |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5577 (4489) | mimax |
» | Thermaltake Giant 3 in Fx 5700 128/2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1200 (1043) | ŽirC |
» | Hlajenje GF4 Ti 4200 128 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8075 (6335) | DjTonic |