Forum » Igre » Ghost Master
Ghost Master
Binji ::
A kdo to spila? Ce ja nej mi povej kaku unga Luckya resim. Sm probu dat tistmu ku spila avtomat sreco pa mi vseenu ne rata.
Pa u misiji ku mors unim pokazat kaku priklicat nekega duha ne vem kako odpret tista vrata.
Pa u misiji ku mors unim pokazat kaku priklicat nekega duha ne vem kako odpret tista vrata.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Hvala sm tm najdu kaku resis duhove. Sam kako pa unga profesorja odzenes? Ce ga zacnem strasit mi se uni 3 zraven uidejo
Paramedic ::
Binji: dej duhovom ukaz naj se spravijo na profesorja samo (orders -> pick on -> profesor). Pa raje mal opiši prej za katero nalogo sploh sprašuješ.
End transmission.
Aja sej res..Summoners not included.
Fora pa ker mi ga je pol celo ratalo pregnat (ceprav so uni 3 idioti hodili nonstop po stengah gor in dol), sam pol se je enmu tko priljublo vrata od WCja zapirat in odpirat da sm mogu spet resetirat misijo. Grrr!
Ce das pa sam uno pick on se zmeri tudi une prestrasi
Fora pa ker mi ga je pol celo ratalo pregnat (ceprav so uni 3 idioti hodili nonstop po stengah gor in dol), sam pol se je enmu tko priljublo vrata od WCja zapirat in odpirat da sm mogu spet resetirat misijo. Grrr!
Ce das pa sam uno pick on se zmeri tudi une prestrasi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na faks, kako se prepisati in pavziranjeOddelek: Šola | 2963 (2411) | BivšiUser2 |
» | elektroenergetikOddelek: Šola | 3039 (2478) | DOOM_er |
» | mnenje o FRIOddelek: Šola | 2774 (2430) | FiDeK |
» | ali mi lahko nekdo razloži par vicevOddelek: Loža | 3017 (2221) | Yohan del Sud |
» | Zdej pa še FEOddelek: Šola | 2891 (2466) | Microsoft |