Forum » Pomoč in nasveti » Event collector - GPU dela z 100%
Event collector - GPU dela z 100%
Jobs191 ::
Pozdravljeni!
Zadnji teden se mi na računalniku pojavi proces "Event Collector Command Line" in začne nabijati grafo na 100%. Pojavi se ponavadi cca. 20 minut po zagonu. Ko procesor ročno končam, potem je vse ok (grafa več ni na 100% in dela normalno) do naslednjega ponovnega zagona računalnika. Windows je bil ponovno nameščen pred 3 tedni. Za viruse sem preiskal računalnik z ESET-om ampak ni našel nič.
Spodaj prilagam še fotografiji problema.
Hvala za pomoč
Zadnji teden se mi na računalniku pojavi proces "Event Collector Command Line" in začne nabijati grafo na 100%. Pojavi se ponavadi cca. 20 minut po zagonu. Ko procesor ročno končam, potem je vse ok (grafa več ni na 100% in dela normalno) do naslednjega ponovnega zagona računalnika. Windows je bil ponovno nameščen pred 3 tedni. Za viruse sem preiskal računalnik z ESET-om ampak ni našel nič.
Spodaj prilagam še fotografiji problema.
Hvala za pomoč
- spremenilo: Jobs191 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen računalnik na Windows 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1062 (1007) | jb_j |
» | SSD se hitro stara.Oddelek: Strojna oprema | 5262 (3394) | hojnikb |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6410 (5802) | TAA66 |
» | težava z win 7 + trdi diskOddelek: Operacijski sistemi | 2782 (1540) | XKEKAX |
» | Na sestrinem računalniku imam problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1262) | opeter |