Forum » Pomoč in nasveti » kako deluje USB konektor in USB ključ?
kako deluje USB konektor in USB ključ?
Matlock11 ::
Zanima me kako deluje USB konektor in USB ključ.USB konektor je vgrajen tudi v radio aparatu,digitalni uri poleg računalnika.Za nasvet se lepo zahvaljujem.
sas084 ::
Malo bolj se boš mogu povedat kaj točno te zanima, električne specifikacije, topologija, vse skup. Če poenostavim, usb ključ komunicira z usb hostom preko podatkovnih linij, podatki se prenašajo paketno, posamezni paketi, topologija, različni tipi paketnih prenosov in električne specifikacije so lepo opisane na strani USB in a NutShell, za detalje pa si pogledaš USB 2.0 specifikacije. Potem maš pa še USB On-The-Go varjanto, kjer lahko posamezne naprave (radio, ura itd.) delujejo kot host ali pa kot naprava, ki s hostom komunicira. V detalje maš OTG opisan v specifikacijah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sas084 ()
Zanima me osnovni princip delovanja USB ključa ko ga vtaknemo v USB konektor.Kako deluje zadeva če je na USB ključu- napravi shranjena glazba in se zadeva predvaja na zvočnik? Kako se imenuje elektronsko vezje z USB konektorjem? Za nasvet se lepo zahvaljujem.
Zanima me osnovni princip delovanja USB ključa ko ga vtaknemo v USB konektor.Kako deluje zadeva če je na USB ključu- napravi shranjena glazba in se zadeva predvaja na zvočnik? Kako se imenuje elektronsko vezje z USB konektorjem? Za nasvet se lepo zahvaljujem.
Zanima me katera enota bere,zapisuje,in briše podatke iz USB spominskega ključa? S katero enoto se poveže USB spominski ključ ko ga vtaknemo v USB konektor? Prosim za natančno razlago. Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | delovanje USBOddelek: Strojna oprema | 1166 (1009) | Mavrik |
» | nezaznan V3 usb 3.0 drive - 16 GBOddelek: Strojna oprema | 671 (537) | Duhec |
» | MP3 player + ključOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1340 (1207) | Pyr0Beast |
» | USB 3.0 črno na belem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 10238 (7558) | MrStein |
» | USB ključ skuri matično???Oddelek: Strojna oprema | 2541 (1993) | Dead_Eye |