» »

kako deluje USB konektor in USB ključ?

kako deluje USB konektor in USB ključ?

Matlock11 ::

Zanima me kako deluje USB konektor in USB ključ.USB konektor je vgrajen tudi v radio aparatu,digitalni uri poleg računalnika.Za nasvet se lepo zahvaljujem.

sas084 ::

Malo bolj se boš mogu povedat kaj točno te zanima, električne specifikacije, topologija, vse skup. Če poenostavim, usb ključ komunicira z usb hostom preko podatkovnih linij, podatki se prenašajo paketno, posamezni paketi, topologija, različni tipi paketnih prenosov in električne specifikacije so lepo opisane na strani USB in a NutShell, za detalje pa si pogledaš USB 2.0 specifikacije. Potem maš pa še USB On-The-Go varjanto, kjer lahko posamezne naprave (radio, ura itd.) delujejo kot host ali pa kot naprava, ki s hostom komunicira. V detalje maš OTG opisan v specifikacijah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sas084 ()

m3k ::

www.usbmadesimple.co.uk
Mirko tipka na radirko ////

Zanima me osnovni princip delovanja USB ključa ko ga vtaknemo v USB konektor.Kako deluje zadeva če je na USB ključu- napravi shranjena glazba in se zadeva predvaja na zvočnik? Kako se imenuje elektronsko vezje z USB konektorjem? Za nasvet se lepo zahvaljujem.

Matlock11 je izjavil:

Zanima me osnovni princip delovanja USB ključa ko ga vtaknemo v USB konektor.Kako deluje zadeva če je na USB ključu- napravi shranjena glazba in se zadeva predvaja na zvočnik? Kako se imenuje elektronsko vezje z USB konektorjem? Za nasvet se lepo zahvaljujem.

Zanima me katera enota bere,zapisuje,in briše podatke iz USB spominskega ključa? S katero enoto se poveže USB spominski ključ ko ga vtaknemo v USB konektor? Prosim za natančno razlago. Lep pozdrav

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

delovanje USB

Oddelek: Strojna oprema
51166 (1009) Mavrik
»

nezaznan V3 usb 3.0 drive - 16 GB

Oddelek: Strojna oprema
6671 (537) Duhec
»