Forum » Omrežja in internet » Prevajalnik, ki prevede besede na članku/pdf-ju brez, da bi jo moral kopirati v prevajalnik.
Prevajalnik, ki prevede besede na članku/pdf-ju brez, da bi jo moral kopirati v prevajalnik.
lojzze1 ::
Ziujo
Mogoče malo neroden naslov, a se drugače nisem znal izraziti. Vedno me jezi, da moram besedo, ki je ne poznam kopirati v ponsa ali google translate. Zato me zanima če obtaja kakšen prevajalnik, ki bi prevedel besedo na tisti strani/članku/pdf-ju kjer se takrat nahajas brez, da bi moral besedo kopirati v nek prevajalnik v drugem zavihku. Upam da sem jasno napisal.
Hvala za pomoč.
Mogoče malo neroden naslov, a se drugače nisem znal izraziti. Vedno me jezi, da moram besedo, ki je ne poznam kopirati v ponsa ali google translate. Zato me zanima če obtaja kakšen prevajalnik, ki bi prevedel besedo na tisti strani/članku/pdf-ju kjer se takrat nahajas brez, da bi moral besedo kopirati v nek prevajalnik v drugem zavihku. Upam da sem jasno napisal.
Hvala za pomoč.
- spremenilo: lojzze1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako video iz youtube preneseš na diskOddelek: Loža | 4196 (3603) | MrStein |
» | Asus bo na mobilne naprave prednamestil AdBlockOddelek: Novice / Brskalniki | 6757 (5394) | Jst |
» | Samodejno odpiranje straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2678 (2538) | GTX970 |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9666 (8641) | Gregor3 |
» | kako odstraniti oglase na 24 ur in še eno vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1688 (1223) | Brainstorm |