Forum » Programiranje » Raspberry PI 3
Raspberry PI 3
accord37 ::
Pozdravljeni
Pred kratkim sem si kupil Raspberry PI 3. Imam pa težavo z software-om. In sicer Raspberryan in druge operacijske sisteme, ki jih ponuja raspberry.org sem že poizkusil ampak osebno se bolj nagibam k androidu. Torej na spletu sem našel kar nekaj vodičev kako namestiti android (marshmallow...itd..). Vse lepo in prav, ampak ko priklopim preko HDMI na svoj TV postane ekran črn. Nič se ne dogaja.
A ima kdo izkušnje s tem Raspberry-em? mi zna kdo pomagati namestiti android. Predvsem se mi gre za to da bi nekako namestil google play.
Hvala vsem za pomoč
lp
Pred kratkim sem si kupil Raspberry PI 3. Imam pa težavo z software-om. In sicer Raspberryan in druge operacijske sisteme, ki jih ponuja raspberry.org sem že poizkusil ampak osebno se bolj nagibam k androidu. Torej na spletu sem našel kar nekaj vodičev kako namestiti android (marshmallow...itd..). Vse lepo in prav, ampak ko priklopim preko HDMI na svoj TV postane ekran črn. Nič se ne dogaja.
A ima kdo izkušnje s tem Raspberry-em? mi zna kdo pomagati namestiti android. Predvsem se mi gre za to da bi nekako namestil google play.
Hvala vsem za pomoč
lp
accord37 ::
Mi lahko do pove kater software bi moral naložiti da bi mi deloval siol tvin na raspberry-ju?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raspberry Pi (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Strojna oprema | 796663 (33790) | Kurzweil |
» | Armbian na Orange Pi Zero+Oddelek: Operacijski sistemi | 774 (687) | hojnikb |
» | USB preko omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1065 (705) | Invictus |
» | Raspberry Pi 3 bo imel Wi-Fi in Bluetooth ter 64-bitni procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 17732 (14160) | roli |
» | Bi pivo ali računalnik Raspberry Pi Zero?Oddelek: Novice / Procesorji | 16067 (10903) | nikjozo |