» »

Konektor iz 7 na 4 pine

Konektor iz 7 na 4 pine

cash1970 ::

Pozdravljeni...zanima me kje dobiti omenjeni konektor,ki ga potrebujem za priklop grafične( RADEON 9500 ) s TV-jem..Hvala..

slawc ::

poskusi BIG-BANG, imajo malo morje kablov za priklop iz tvout na tV.
LP, Slawc

Pudding ::

Nekdo, ki tak konektor ima, bi ti lahko povedal pinout in si ga potem sam naredis...

7 pinski konektor se od 4 pinskega razlikuje samo v tem, daje tisti cisto srednji pin composite signal. Tako lahko direktno naredis pretvornik konektorjev iz S-Video (torej ta 4 oz. 7 pinski konektor) v composite (chinch, RCA) brez dodatnega kondenzatorja.

Lahko kupis kar 4 pinskega (tako in tako rabis moskega, ce ga mislis vtaknit v kartico), ce ne rabis composite signala.
LP, Slawc

Prej moras seveda se zlomt kljuc.

kaksen kljuc?
LP, Slawc

Sred minidin 4 pina je en mali plasticni pin... temu se rece kljuc. Ce ga ne zlomis, ga ne mors vtakent v 7pin.

cash1970 ::

Sory za zamudo,sem bil mal na dopustu...torej,da na hitro preletim:

-v big bengu imajo sve i svašta ,samo tega konektorja ne,v conradu še niso zanga slišal...skratka v lj ga ni...
-mi je pa prodajalec v mediasvetu omenil,da so probal 4 pin vt. vtaknit v prenosnika paje delal...

Se pravi da lahko vzamem navadnega 4 pin,kaj pa ključ ki ga omenjate a je razpoznaven,da nm kej preveč odlomu...kaj pa je to composite signal (nism od foha...) LP

Ko bos hotu not vtakent, bos vidu, da ne gre. Tista plastika, ki je napoti... stran z njo.

ampak tista plastika je za ps/2 mis in tipkovnico

http://www.digit-life.com/articles2/rad...
LP, Slawc

hehehe ruski :D

sej to ni neka znanost... v glavnem standarden s-video kabel ne gre u standardno ati kartico... mors odlomt plasticen pin...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalniku

Oddelek: Strojna oprema
487070 (5119) Win8NonGrata
»

Menjava napajalnika, delajo le ventilatorji

Oddelek: Strojna oprema
152022 (1790) Janac
»