Forum » Zvok in slika » LG lcd tv in Philips antena
LG lcd tv in Philips antena
vres.ales ::
Lp,
imam televizjo LG 32LH3000 in anteno Philips SDV1226/12
Ko priklopim gor anteno mi ne najde nobenega programa. Če priklopim kabelsko gor pa mi vse normalno najde.
Antena tak nima gor nobenega indikatorja za delovanje. Usmernik sem zmeril in dela, na antenskem kablu za v tv je tudi 1,5V gor.
V čem je finta, da ne najde ničesar?
Hvala za odgovore
imam televizjo LG 32LH3000 in anteno Philips SDV1226/12
Ko priklopim gor anteno mi ne najde nobenega programa. Če priklopim kabelsko gor pa mi vse normalno najde.
Antena tak nima gor nobenega indikatorja za delovanje. Usmernik sem zmeril in dela, na antenskem kablu za v tv je tudi 1,5V gor.
V čem je finta, da ne najde ničesar?
Hvala za odgovore
fpbs ::
Ne vem, kako si meril, samo na antenskem kablu nebi smelo biti napetosti. Kabelska dela na drugem frekvenčnem področju, kot DVB-T.
goranzaric ::
Vzami 2m navadne žice pa dej v tv tam ko je antena pa drug konc žice drži visoko pa daj skenirat. Nekaj bi moralo najditi. Če najde pol je tvoja antena fuč
vres.ales ::
bom probal ko pridem domov
Če je antena zanič ne naročim več nič iz mimovrste, ker že mam preveč slabih izkušenj
Če je antena zanič ne naročim več nič iz mimovrste, ker že mam preveč slabih izkušenj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z elektriko oz. antenoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2375 (1730) | andromedar |
» | DVB-T antena in dva televizorjaOddelek: Zvok in slika | 2018 (1695) | primo |
» | Katera DVB-T sobna antena (5V) za Ljubljano/blok ?Oddelek: Kaj kupiti | 2023 (1838) | sulaco |
» | ojačevalec...problemi z vhodiOddelek: Zvok in slika | 1664 (1455) | yimi |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1725 (1462) | flipflop |