Forum » Loža » TEDxLjubljana 2016 Vstopnice
TEDxLjubljana 2016 Vstopnice
trojnis252 ::
Helou, zanimam se za ta dogodek, pa sem si hotel danes kupiti vstopnico in me je zmotila njihova stran za nakup: LINK.
Meni ne zgleda nekaj varna, da bi svojo kartico not vpisal. Zgleda kot nek normaln obrazc na spletni strani.
Pa še v splošnih pogojih piše to: " V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami je tako kupec preusmerjen na varne spletne strani, ki jih upravlja procesni center PayWiser in
banka s katero ima trgovec / procesni center sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.".. kolikor sem opazil nism bil nikamor preusmerjen.
Kaj vi mislite? Jo je že kdo kupil?
Meni ne zgleda nekaj varna, da bi svojo kartico not vpisal. Zgleda kot nek normaln obrazc na spletni strani.
Pa še v splošnih pogojih piše to: " V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami je tako kupec preusmerjen na varne spletne strani, ki jih upravlja procesni center PayWiser in
banka s katero ima trgovec / procesni center sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.".. kolikor sem opazil nism bil nikamor preusmerjen.
Kaj vi mislite? Jo je že kdo kupil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletni nakup vstopnice - potrditev s QR kodoOddelek: Mobilne tehnologije | 1657 (1322) | Invictus |
» | Piano se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 32310 (24520) | Poldi112 |
» | Kje v Italiji kupiti vstopniceOddelek: Loža | 2344 (1987) | MIHAc27 |
» | NLB naknadno spremeni tečaj valuteOddelek: Loža | 3017 (1971) | Poldi112 |
» | spletna trgovina - placevanje s karticamiOddelek: Izdelava spletišč | 2527 (1900) | kitewing |