Forum » Pomoč in nasveti » Kateri program za obdelavo videa
Kateri program za obdelavo videa
alese ::
Ko bom prenašal video iz dv mini kamere in zadevo digitaliziral, kateri program naj uporabim potem za zapečt te filme na blu ray dvd preko blu ray pekača, enkrat sem delal z windowsom pa sem uničil kar nekaj dvd jev, saj mi je napisalo da neke hitrosti niso primerne, pa so bile, saj sem temeljito pogledal koliko je najvišja hitrost pečenja kar se tiče dvd ja , imam verbatim se mi zdi kupljeni preko eba na japonskem ali tdk, sej ne vem točno, skratka priznana firma japonska in sicer 25 gb in neki dual layer 50 gb. Kateri program da je freeware ali vsaj trial, da ni za plačat.lp
BivšiUser2 ::
Lightworks / Premiere Elements ali Pro za slednjega imaš 30dni triala oziroma Sony Vegas. Če se pa ti da z linuxi ukvarjat pa KDEnlive / Cinerella.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
Han ::
Corel VideoStudio.
Sony Vegas je po novem MAGIX Vegas Pro.
Sony Vegas je po novem MAGIX Vegas Pro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
alese ::
Ta lightworks ne dela nič mi napiše ob instalaciji the vc redist installer failed with error code pa tak naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi za urejanje videaOddelek: Programska oprema | 3689 (2799) | noraguta |
» | Kateri program za obdelavo videaOddelek: Pomoč in nasveti | 1552 (1340) | FPSGamer |
» | Programi za video obdelavo.Oddelek: Programska oprema | 1650 (1164) | Rias Gremory |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2600 (2236) | opeter |
» | Pretvorba in montaža video filmov !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1847 (1815) | Okapi |