Forum » Loža » Fitnes?
Fitnes?
bigbug ::
Pozna kdo kaksen dober fitnes v lj,da ni prevelike guzve in ni potrebno cakati na naprave?Kaksen je kaj ta milenium v BTC-ju?
- zaklenilo: zee ()
Popeye ::
Millenium je drag pa še premal naprav za treniranje majo. Pejt rajs v Kalipso, ki je tud v BTC-ju in je najvecji v Slo. Nikol ni vse zaseden, ker je naprav za 100 folka. Karta je pa 9 k. Prvic moras placat se clansko kartico 3 k.
Aspirinix ::
Sicer nisem iz LJ, ampak se ti lahko komot zgodi, da boš moral zamenjati ene par fitnesov, da boš našel ta pravega. Pojdi najprej in si oglej različne fitnese, povprašaj malo. Boljše bo iti v živo.
Mekaj časa nazaj sem mel iste težave (samo na drugem koncu SLo). Ni vse v opremi. tudi urejenost nekaj šteje, vsaj za počutje med treningom. Vsaj pri meni je tako.
Mekaj časa nazaj sem mel iste težave (samo na drugem koncu SLo). Ni vse v opremi. tudi urejenost nekaj šteje, vsaj za počutje med treningom. Vsaj pri meni je tako.
Popeye ::
Aspirinix se strinjam s tabo. Glih zato sm mu predlagu Kalipso, ker je to čist novo. Pred 1 letom je bila otvoritev. U glavnem tuki majo use zelo v redu poslihtan, v isti stavbi mas se kup drugih stvari (solarij, bar, frizer.....), edino kar me moti je to da majo premajhne omarice (se posebi pozimi) pa odprte tuse in se folk tm tusira k da so pe*ri.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rolerji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18033 (6129) | fireX88 |
» | Powerball (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 22489 (5090) | hunter01 |
» | Fitnes v Lj in okoliciOddelek: Šport | 8129 (7118) | Liniss |
» | Razmagnetenje ure (BTC) ?Oddelek: Loža | 2338 (1347) | Furbo |
» | Kje kupujete športno obutev in oblačila?Oddelek: Loža | 4454 (3632) | jcb |