» »

Diplomska naloga

Diplomska naloga

Nocloud ::

Pozdravljeni,

sem študent višje strokovne šole za telekomunikacije. Danes sem začel z pisanjem diplomske naloge. Izbral sem temo: Agilno vodenje projektov. Zanima me kje bi lahko dobil čim več informacij in literature glede agilnega vodenja projektov. Ima kdo na forumu mogoče kakšno informacijo kje bi lahko dobil kakšen konkretno izpeljan primer in intervju z uporabo agilne metologije? Na tem področju sem zaenkrat še začetnik. Rad bi izdelal tudi kakšno anketo vendar ne vem kako se naj zadeve lotim. Vsaka pomoč je dobrodošla.

Hvala in lep pozdrav.

Nocloud

XsenO ::

http://bfy.tw/8PSV

Ali vpraši mentorja ali morda menjaj temo
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

bajsibajsi ::

Pred izbiro teme za diplomsko/magistrsko delo itd si je pametno vzeti cas za razmislek, priti do nekih uporabnih zakljuckov ze pred startom, raziskati moznosti razlicnih virov, dostopnost literature itn. Naceloma (vsaj tisti "pravi" student) izberes tematiko, ki te zanima, je v sorodu s tem, kar mogoce ze pocnes v zivljenju/sluzbi in je povezana z usmeritvijo studija... Ni nujno, da raziskujes povsem nova podrocja, ampak je vseeno priporocljivo, da ima nek doprinos in bo nekomu koristno; ali pa vsaj zanimivo branje.

Lahko gres pa po liniji najmanjsega odpora in pac izberes random temo iz nabora tem, ki se priticejo random mentorju, ki bi ga zelel imeti. Slabo je izbrati kar nekaj v smislu "Agilno vodenje projektov" pa pojma nimas, kaj naj bi to bilo in kaj bos "obdeloval". Za zacetek je dobro vedeti in poznati vsaj nekaj o tradicionalnem vodenju projektov. Knjiznica na EF ima dovolj literature za tvoje diplomsko delo. Za zacetek: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/go...

Zgodovina sprememb…

Nocloud ::

Hvala za mnenja. Sem našel pomoč v enem izmed podjetij.

Lep dan!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj delati "po programiranju"

Oddelek: Programiranje
314902 (3347) korenje3
»

iskanje zaposlitve

Oddelek: Loža
264945 (3804) St235
»

Kateri drug programski jezik za HTML/JS programerja?

Oddelek: Programiranje
333713 (2483) LeQuack
»

Magistrski študij na FE v šol. letu 2006/2007

Oddelek: Šola
265053 (3652) Roadracer
»

vodja projektov - kako zgleda ?

Oddelek: Loža
428888 (7825) Mr.B

Več podobnih tem