Forum » Omrežja in internet » Telemach in DVB Viewer
Telemach in DVB Viewer
grašek ::
Torej, pozdrav.
Skušam usposobit DVB Viewer ter Telemach, da bi lahko spremljal kanale na računalniku..
Ne zazna mi mojega STB-ja , je Cisco.
Lahko kdo pomaga?
Vem, da je malo podatkov, za več me kar vprašajte.
lp
Skušam usposobit DVB Viewer ter Telemach, da bi lahko spremljal kanale na računalniku..
Ne zazna mi mojega STB-ja , je Cisco.
Lahko kdo pomaga?
Vem, da je malo podatkov, za več me kar vprašajte.
lp
webmaher ::
kartico DVB C s CI vmesnikom si nabavi pol pa ne bo težav :-)
jaz mam 2 viška dobro delujoči problem so šoferji za w10..če ganjaš na W7 in navzdol zadeva mora delat u nulo...
jaz mam 2 viška dobro delujoči problem so šoferji za w10..če ganjaš na W7 in navzdol zadeva mora delat u nulo...
Imam Windows 7, sem mislim da bo s tem boxom šlo. Kaj moraš bit preko kabla povezan na router ali preko WiFi dela?? Mogoče je to krivo?
webmaher ::
Rabiš DVB C kartico kaj ti ni jasno...če bi pa rad sliko na monitorju pa poveži sprejemnik s HDMI kablom...
smacker ::
Od HDjev je not Slo1-2, Športklubi, Eurosport, Foxi, MTV pa dokumentarci. Pop in Kanal A sta za zdaj samo navadna.
Spc ::
Imam Windows 7, sem mislim da bo s tem boxom šlo. Kaj moraš bit preko kabla povezan na router ali preko WiFi dela?? Mogoče je to krivo?
Rabiš DVB-C kartico na USB/PCI/PCIe, tega verjetno nimaš.
Takšne kartice zgledajo tako:
http://dvbcart.tkat.ru/?mod=offers&cate...
Cisco ti tukaj nič ne pomaga ker nima nobene povezave z PCjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
Hvala. Bom malo pogledal naokoli. Sedaj, ko vidim da moram nabavit posebaj, se mi ne zdi glih pametno, ker mislim da bi D3GO moral zadoščati.
Hvala vsem vseeno :)
Hvala vsem vseeno :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4 … 359 360 361 362 )Oddelek: Omrežja in internet | 2726239 (9465) | MrStein |
» | povečana hitrost iz 10/1 na 100/5 problem routerOddelek: Omrežja in internet | 4934 (3193) | Xserces |
» | RTV SLO HD na TelemachuOddelek: Zvok in slika | 8407 (7309) | Alexius Heristalski |
» | Digitalna kabelska na računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 2729 (2561) | SasoS |