Forum » Loža » Rabim malo pomoči v Piranu naslednji teden...
Rabim malo pomoči v Piranu naslednji teden...
BoGo ::
Pozdravljeni!
Ali v Piranu obstaja kakšen cyber caffe ali kaj podobnega, kjer bi lahko koristil računalnik? Od srede 25.6. do naslednje srede sem namreč v Fiesi, pa mam na mojem digitalnem fotoaparatu samo 16 mb placa. Vem, moral bi nabaviti večjo CF kartico, samo to bom komaj naslednji mesec.
A mi veste priporočati, kje bi lahko iz digitalca prenesel slike na mail ali pa na USB drive (tega mam tudi)?
Ali pa če je kateri slo-techovec iz Pirana tako prijazen, da mi kak dan ali dva odstopi racunalnik za 20 min?
Prosim, če mi odgovorite čimprej ali pa če mi pišete na kitaraman@hotmail.com
Hvala!
Ali v Piranu obstaja kakšen cyber caffe ali kaj podobnega, kjer bi lahko koristil računalnik? Od srede 25.6. do naslednje srede sem namreč v Fiesi, pa mam na mojem digitalnem fotoaparatu samo 16 mb placa. Vem, moral bi nabaviti večjo CF kartico, samo to bom komaj naslednji mesec.
A mi veste priporočati, kje bi lahko iz digitalca prenesel slike na mail ali pa na USB drive (tega mam tudi)?
Ali pa če je kateri slo-techovec iz Pirana tako prijazen, da mi kak dan ali dva odstopi racunalnik za 20 min?
Prosim, če mi odgovorite čimprej ali pa če mi pišete na kitaraman@hotmail.com
Hvala!
There are 10 kinds of people in this world:
Those who understand binary and those who don't.
Those who understand binary and those who don't.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Info glede slovenske obale, izola itdOddelek: Loža | 4260 (3148) | MIHAc27 |
» | NEST.2008 v petek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NEST | 10004 (5770) | Dami |
» | NEST 2008 bo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / NEST | 17604 (10881) | steev |
» | Slo-Tech Piran 2002 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7147 (4881) | DJroky |
» | Pripravljam SLO-TECH shodOddelek: Pomoč in nasveti | 1952 (1700) | FlipeR |