Forum » Pomoč in nasveti » Vantec Nexus controller - 1 kanal šel po gobe
Vantec Nexus controller - 1 kanal šel po gobe
mato22 ::
Dons se mi je zgodil, da mi je v Nexusu kar naenkrat nekaj full počilo in ugotovim, da mi 2 kanal ne dela več, čeprav lučka še vedno sveti, samo vent se ne vrti.
Na kanalu je bil priklopljen 1 zalman f1 in vent še vedno deluje, pa tud vsi ostali kanali delajo normalno. Opazit je, da je na tisti črnem vezju, ki je poleg konektorja za vent nastala luknjica, se prav kot da bi gor udaril s konico nečesa.
Tko da bom stvar nesu jutr nazaj, saj mam garancijo.
A se je komu že zgodil kaj podobnga???
Na kanalu je bil priklopljen 1 zalman f1 in vent še vedno deluje, pa tud vsi ostali kanali delajo normalno. Opazit je, da je na tisti črnem vezju, ki je poleg konektorja za vent nastala luknjica, se prav kot da bi gor udaril s konico nečesa.
Tko da bom stvar nesu jutr nazaj, saj mam garancijo.
A se je komu že zgodil kaj podobnga???
ali3n ::
Jaz sem ga kupil včeraj,... zaenkrat dela :-)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
mato22 ::
Sej men je tud lepo delal in zadeva je super sam ne vem zakaj je crknil 1 kanal. Sej mogoče če bi zamenjal tisto vezje bi zadeva verjetno delala,ker ostalo dela vse super in tud ledice vse gorijo, sam rajš nesem nazaj, ker mam garancijo in stvar ne sme kar tako crknit.
ali3n ::
Mnja - glede na to da maš garnacijo ni kej čatat... (je garancija 1 leto -redrat??)
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasen napajalnikOddelek: Strojna oprema | 1200 (896) | Heavy |
» | OCZ ModStream 520Oddelek: Navijanje | 1272 (1073) | Dejancek |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11571 (9635) | SodVina |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5014 (4025) | C_maniak |
» | Pomoc! Unicu sm racunalnik!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1514 (1158) | bluehacker |