Forum » Loža » Zaposlitvene agencije in tako dalje...
Zaposlitvene agencije in tako dalje...
Unknown_001 ::
"Nucam" pač nek dodaten vir prihodkov, katerega bi prislužil z priložnostnimi deli.
Mene zanima pri katerem ponudniku zaposlitev se najbolje splača iskat dela na hitro. Kje poberejo najmanj in kje najmanj komplicirajo? Oz. you know the drill, iščem the best of the best.
Zanima me za:
-Študentski servis
-Adecco
-mojedelo.si
-...
Malo mi razpišite izkušnje, kako ste vi uspeli/uspevate zaslužit kakšen dodaten cekin.
Sicer prejemam kadrovsko ampak vseeno bi bilo lepo če bi si lahko več dal na stran. Šparam za eno večjih investicij v življenju in bi rad hitreje napraskal denar na kup.
Mene zanima pri katerem ponudniku zaposlitev se najbolje splača iskat dela na hitro. Kje poberejo najmanj in kje najmanj komplicirajo? Oz. you know the drill, iščem the best of the best.
Zanima me za:
-Študentski servis
-Adecco
-mojedelo.si
-...
Malo mi razpišite izkušnje, kako ste vi uspeli/uspevate zaslužit kakšen dodaten cekin.
Sicer prejemam kadrovsko ampak vseeno bi bilo lepo če bi si lahko več dal na stran. Šparam za eno večjih investicij v življenju in bi rad hitreje napraskal denar na kup.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Matija82 ::
Portal ni nujno ponudnik zaposlitve in narava dela ni vedno odvisna od portala (npr. Adecco ima študentske šihte in zaposlitve).
Išči povsod (mojedelo, eštudent, mservis, zaposlitev.net) ampak predvidevam, da pri tebi pride v poštev več ali manj zgolj neko študentsko delo (če rabiš fleksibilen urnik zaradi predavanj).
Prek študenta + faks je računica samo ne se zakalkulirat in past letnika za tiste 4e na uro. Seen it many times.
Išči povsod (mojedelo, eštudent, mservis, zaposlitev.net) ampak predvidevam, da pri tebi pride v poštev več ali manj zgolj neko študentsko delo (če rabiš fleksibilen urnik zaradi predavanj).
Prek študenta + faks je računica samo ne se zakalkulirat in past letnika za tiste 4e na uro. Seen it many times.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matija82 ()
Matija82 ::
https://www.studentski-servis.com/stude...
Pod "vrsta oglasa" imaš možnost "kratkotrajna dela".
Izvoli enga (rabiš še registrirat):
https://www.studentski-servis.com/ess/p...
"Izdelava delavniške dokumentacije v apliaktivni programski opremi iz 3d modelov. Poznavanje osnov strojništva - študent/ka strojništva."
Pod "vrsta oglasa" imaš možnost "kratkotrajna dela".
Izvoli enga (rabiš še registrirat):
https://www.studentski-servis.com/ess/p...
"Izdelava delavniške dokumentacije v apliaktivni programski opremi iz 3d modelov. Poznavanje osnov strojništva - študent/ka strojništva."
Unknown_001 ::
past letnika za tiste 4e na uro. Seen it many times.
Aint gonna happen ;)
Drugače pa; Hvala za priporočila in kratek povzetek.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Akontacija dohodnine - ŠtudentOddelek: Loža | 3639 (3298) | smacker |
» | Študentsko deloOddelek: Loža | 1499 (1035) | SaXsIm |
» | Delo prek študentskega servisaOddelek: Loža | 1548 (1390) | loveJDM |
» | Kako do dela?Oddelek: Loža | 3650 (2299) | terryww |