Forum » Pomoč in nasveti » dos 6.22 disk1
dos 6.22 disk1
jansko ::
Kdo mi lahko maila disk1 za dos 6.22
al pa link na netu da ga z loadam dol
hvala
lp Andrej
j.andrej@tele-cable.net
al pa link na netu da ga z loadam dol
hvala
lp Andrej
j.andrej@tele-cable.net
Marjan ::
jest ga mam na disketi.....
Tko, če rabš, če ti ni že kdo drug poslov povej, pa ti pošlem....
ps: sem ga pred kakimi 6 leti kupu, original!!
Tko, če rabš, če ti ni že kdo drug poslov povej, pa ti pošlem....
ps: sem ga pred kakimi 6 leti kupu, original!!
men se zdi da je bil DOS 6.22 v tistih cajtih full pocen v primerjavi z danasnjimi OS-ji
Ce me spomin ne vara okol 7.000 SIT
Ce me spomin ne vara okol 7.000 SIT
Binji ::
Heh, sem gledal en cajt nazaj star Moj mikro. Oglas: 16MHz 286, celih 1MB rama, in graficna sz 16 barvami 2.000 DEM. Zdej se ubijem ce mam to
Huey P ::
Doma man original, vse tri diskete.
MS-DOS 6.22 stane 10000 SIT v PCX-u. Če rabiš mi sporoči.
MS-DOS 6.22 stane 10000 SIT v PCX-u. Če rabiš mi sporoči.
..::DOOM III: The Legacy::..
Tjulenj ::
jansko: ce se nis dobu me poklic, sm glihkar najdu ene stare diskte pa je tut dos 6,22 umes. sam upam da se dela
Gill ::
Ko ste že ravno pri teh zadevah. Jaz bi rabil cel dos. Mislim da so 3 diskete. Imam enega soseda, ki je bolj bogi in je nekje dobil eno staro škatlo- računalnik, na katerega gre gor samo dos in par tistih preprostih igric v dosu. Pa me je prišel prosit če bi mu instaliral dos, ampak jaz ga ze od leta 1994 nisem potreboval, tako da mu nisem mogel pomagati. Če kdo ima vas prosim za pomoč. Hvala Moj mail
kupi nej ga pr PCX za samo 10.000 sit
Ne, jest ga mam doma, na 3 disketah +1, sam modem mam 33.6 tko da se mi ne da posilat
Lohka prides do mene, drgac je pa ziher tud na netu, ce mas dobro povezavo!! Sam najdt je treba!
Ne, jest ga mam doma, na 3 disketah +1, sam modem mam 33.6 tko da se mi ne da posilat
Lohka prides do mene, drgac je pa ziher tud na netu, ce mas dobro povezavo!! Sam najdt je treba!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 3.x na smetišče zgodovineOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6254 (3788) | Bistri007 |
» | Stari dobri dos?Oddelek: Programska oprema | 875 (824) | msmiha |
» | Prebrat DIsketo compresirano s starim STACKERJEMOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (915) | BigWhale |
» | Kateri DOS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1414 (1244) | TheHijacker |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1198) | Fantom |