» »

amd 2500+ barton

amd 2500+ barton

GaChO ::

Prosim,če mi kdo pove kakšne so najbolj optimalne nastavitve procesorja xp2500+ (333Mhz).:\ :D
Sistem: EPOX RDA+
XP2500+
FX 5200
DDR 400 2 x 256

OwcA ::

Otroška radovednost - gonilo napredka.

GaChO ::

Ne piši traparij.Žalostno,da ne veš skoraj nič o procesorjih.Kar pa se tiče otroške radovednosti bi bilo koristno,če bi jo imel vsaj malo.>:D

rap3r ::

Gačo žalostna je edino ena svatr in sicer da sprašuješ take bedarije!!!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

OwcA ::

@gačo:
Ne piši traparij.Žalostno,da ne veš skoraj nič o procesorjih.Kar pa se tiče otroške radovednosti bi bilo koristno,če bi jo imel vsaj malo.

Ali lahko to malo utemeljiš, kajti jasno je, da nekdo izmed naju ne ve pretirano o procesorjih, vprašanje je le kdo. ;)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

mato22 ::

Nobeden ti ne bo mogel povedati katere s ooptimalne nastavitve za procesor, ker se le ti med seboj razlikujejo. Niti 2 procesorja si nista enaka in lahko se eden full dobro navija, drugi pa ne , pa čeprav imata podobne stepinge, zato boš sam najbolje našel nastavitve, ki najbolj ustrezajo tvojemu procesorju, ker je vse skupaj odvisno tudi od ostalih komponent, ki jih imaš v račnalniku.

sash ::

seveda pa samo navijanje ni odvisno samo od CPU enote ampak od množice faktorjev, med njimi matične plošče, ramov, hlajenja, napajalnika, ... . - pri čemer za vse komponente velja da niso medsebojo identične in da bi dosegel max izkoristek je potrebno veliki eksperimentiranja
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zunanja zgradba pesmi

Oddelek: Šola
73456 (1793) jure_askerc
»

Ati Radeon 4870x2 kaj predlagate?