Forum » Pomoč in nasveti » amd 2500+ barton
amd 2500+ barton
GaChO ::
Prosim,če mi kdo pove kakšne so najbolj optimalne nastavitve procesorja xp2500+ (333Mhz).
Sistem: EPOX RDA+
XP2500+
FX 5200
DDR 400 2 x 256
Sistem: EPOX RDA+
XP2500+
FX 5200
DDR 400 2 x 256
GaChO ::
Ne piši traparij.Žalostno,da ne veš skoraj nič o procesorjih.Kar pa se tiče otroške radovednosti bi bilo koristno,če bi jo imel vsaj malo.
rap3r ::
Gačo žalostna je edino ena svatr in sicer da sprašuješ take bedarije!!!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
OwcA ::
@gačo:
Ali lahko to malo utemeljiš, kajti jasno je, da nekdo izmed naju ne ve pretirano o procesorjih, vprašanje je le kdo.
Ne piši traparij.Žalostno,da ne veš skoraj nič o procesorjih.Kar pa se tiče otroške radovednosti bi bilo koristno,če bi jo imel vsaj malo.
Ali lahko to malo utemeljiš, kajti jasno je, da nekdo izmed naju ne ve pretirano o procesorjih, vprašanje je le kdo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
mato22 ::
Nobeden ti ne bo mogel povedati katere s ooptimalne nastavitve za procesor, ker se le ti med seboj razlikujejo. Niti 2 procesorja si nista enaka in lahko se eden full dobro navija, drugi pa ne , pa čeprav imata podobne stepinge, zato boš sam najbolje našel nastavitve, ki najbolj ustrezajo tvojemu procesorju, ker je vse skupaj odvisno tudi od ostalih komponent, ki jih imaš v račnalniku.
sash ::
seveda pa samo navijanje ni odvisno samo od CPU enote ampak od množice faktorjev, med njimi matične plošče, ramov, hlajenja, napajalnika, ... . - pri čemer za vse komponente velja da niso medsebojo identične in da bi dosegel max izkoristek je potrebno veliki eksperimentiranja
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zunanja zgradba pesmiOddelek: Šola | 3456 (1793) | jure_askerc |
» | Ati Radeon 4870x2 kaj predlagate?Oddelek: Strojna oprema | 3895 (3552) | MWMW |
» | Napačno vodilo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (910) | NorcCc |
» | AMD vs. Intel vojna malce drugačeOddelek: Loža | 1728 (1116) | Myth |
» | Svetujte strokovnjaki!Oddelek: Kaj kupiti | 1533 (1147) | nodes |