Forum » Izdelava spletišč » Photoshop
Photoshop
Birkoff ::
A mogoče kdo ve katere nastavitve je treba urediti v tem programu, da bosta ločljivost in kvaliteta najboljša.
ali3n ::
Gre za sken, za dig. fotografijo, za artwork from scratch... ???
Uporaba in s tem povezan barvni prostor, rasterska gostota - za tisk, web,...???
Need more data!
Uporaba in s tem povezan barvni prostor, rasterska gostota - za tisk, web,...???
Need more data!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Birkoff ::
Npr. logotip nekega podjetja torej slika narisana v Photoshopu.Zanima me v katero obliko jo moram nastaviti, katere barve moram nastavitvi da bo slika najboljše kvalitete.Uporabljena bo za objavo na internetni strani.
mescaline9 ::
Če je stvar logo, naj bi imel čimmanj barv in to v nekompleksni postavitvi (beri nič gradientov), torej se stvar shranjuje v gif formatu. V phosthopu uporabi Save for web funkcijo in primerjaj različne nastvaitve (jeziček 4 up). Srečno.
nojus ::
drugač se logotipe dela v vektorski obliki! še le potem se gre delat logo v bitni logo.
če pa misliš tiskat (offset) oz. delaš logo za enkratno uporabo pa imej na 1:1 velikosti vsaj 300dpi.
ps. šele zdej sem opazu da imaš za web. tle pa imaš lahko kar na 75dpi.
če pa misliš tiskat (offset) oz. delaš logo za enkratno uporabo pa imej na 1:1 velikosti vsaj 300dpi.
ps. šele zdej sem opazu da imaš za web. tle pa imaš lahko kar na 75dpi.
sovražim Gargamela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nojus ()
[MYTiX] ::
Sej DPI na zaslonu (torej na spletnih straneh) nima pomena. če je slika 800*600 pač zavzame tolko pikslov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi produkti iz Apple-ovih logov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11688 (9882) | BladE_ |
» | Prihaja 30-palčni Dell (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 9959 (7941) | Nejc Pintar |
» | FreeBSD logo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8602 (7160) | christooss |
» | Photoshop -> Corel?Oddelek: Programska oprema | 2397 (2167) | ali3n |
» | kako zmanjšati ločljivost nekega posnetka?Oddelek: Zvok in slika | 915 (840) | ||_^_|| |