Forum » Pomoč in nasveti » logitech gamepad f310 problem
logitech gamepad f310 problem
daviiiiid97 ::
Zdravo
Imam logitech gamepad f310 ze pou leta in do zdaj mi je delal normalno. Danes so se mi pomešale tipke
(primer: v igri v meniju sem izbiral z gumbom A in se vrnil z gumbom B sedaj je to ravno obratno. izbiram z gumbom B in vračam z gumbom A)
nevem kaj je narobe?
lp
Imam logitech gamepad f310 ze pou leta in do zdaj mi je delal normalno. Danes so se mi pomešale tipke
(primer: v igri v meniju sem izbiral z gumbom A in se vrnil z gumbom B sedaj je to ravno obratno. izbiram z gumbom B in vračam z gumbom A)
nevem kaj je narobe?
lp
PromeuZ ::
Preveri v nadzorni plošči, pod nastavitvami kontrolerja kako so zmapirane tipke.
Primer za windows 10 je opisan TU.
Primer za windows 10 je opisan TU.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
daviiiiid97 ::
moja napaka. nisem videl da je zadaj gumb ki lahko nastaviš na X ali D. sedaj deluje hvala za odgovor
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sporazumevanje z morsejevo abecedo? Zakaj pa ne.Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17045 (15178) | dreta |
» | IPADOddelek: Loža | 5746 (4831) | Zheegec |
» | ceneni predvajalniki? vredni cene? prosim za mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1746 (1335) | Pyr0Beast |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2211 (2025) | In Extremis |
» | zvočna +cd rom =glasbeni stolp?Oddelek: Strojna oprema | 1005 (862) | KOLAPS |