Forum » Omrežja in internet » varnost interneta ob 'menjavi' računalnika
varnost interneta ob 'menjavi' računalnika
zero_max ::
Iz stacionarca sem povlekel ven kabel od interneta in ga vstavil v laptop. Na stacionarcu bom nekaj šaril tako, da ne bom rabil neta.
Nekaj me zanima. Ko sem vstavil kabel v laptop je intrenet takoj delal. A je z varnostnega vidika potrebno še kaj urediti glede interneta na laptopu. Na laptopu imam tako legalne Winodwse (sedmica) kot ESET NOD32 antivirus.
Hvala za pomoč in LP!
Nekaj me zanima. Ko sem vstavil kabel v laptop je intrenet takoj delal. A je z varnostnega vidika potrebno še kaj urediti glede interneta na laptopu. Na laptopu imam tako legalne Winodwse (sedmica) kot ESET NOD32 antivirus.
Hvala za pomoč in LP!
bluefish ::
A je z varnostnega vidika potrebno še kaj urediti glede interneta na laptopu.Ne.
Jasno, nekaj zdrave pameti pri brskanju in prenašanju vsebin ne škodi. Ampak to velja tudi na splošno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WI FI v camp prikoliciOddelek: Omrežja in internet | 4861 (3186) | Daliborg |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2474 (1958) | Miro-Slav |
» | povezava namiznega računalnika in laptopa??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2304 (2178) | black ice |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7827 (7173) | ArchNem |
» | Domače omrežje ne DELA - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 1625 (1447) | hruske |